Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Factuurgegevens invullen AdWords

AdWords

Wanneer je een nieuw AdWords account aanmaakt voor een website, dan is het direct mogelijk om de advertenties te schrijven, advertentiegroepen aan te maken en zoekwoorden toe te voegen. Maar voordat je het daadwerkelijk kan inzetten, moeten de factuurgegevens ingevuld worden.

Om onze klanten en anderen op weg te helpen met het invullen van de factuurgegevens, is deze stappenplan gemaakt. Volg de stappen en binnen 5 minuten kun jij je advertenties laten tonen in Google.

Stap 1

Ga naar http://adwords.google.com/. Gebruik de Google inloggegevens om in te loggen op je AdWords account.

Stap 2
Als je bent ingelogd zie je bovenin een rode balk. Deze balk geeft aan dat de advertenties niet getoond worden, omdat de factureringsgegevens nog niet ingevuld zijn. Om dit op te lossen klik op Dit probleem oplossen.

AdWords Dit probleem oplossen

Stap 3

Je komt nu op een pagina voor Accountconfiguratie. Waarschijnlijk staat hij al op Nederland (NL). Indien dit niet het geval is of als je een factuuradres in het buitenland hebt, kun je dit hier veranderen. Klik na het kiezen van het juiste land op de blauwe Doorgaan knop.

AdWords accountconfiguratie

Stap 4

Nadat je op Doorgaan geklikt hebt kom je op een nieuw scherm, zie afbeelding hieronder. Vul hier je gegeven is. Wellicht dat je gehoord hebt dat mensen betalen via handmatige overschrijving. Deze betaaloptie was in het verleden beschikbaar, maar tegenwoordig niet meer.

AdWords gegevens invullen

Stap 5

Als je alle gegevens hebt ingevuld, vink je het vakje voor de Algemene voorwaarden aan en klik je op Aanmelding voltooien.

AdWords algemene voorwaarden

Nadat je geklikt hebt op Aanmelding voltooien, is het account gereed om advertentie te tonen, mits je een campagne hebt aangemaakt en ingesteld met zoekwoorden en advertenties.

Stap 6 (alleen voor klanten)

Als je klant van ons bent dan willen wij het graag weten als de factuurgegevens ingevuld zijn, omdat de campagnes dan live gezet kunnen worden. Graag ontvangen wij dan een mailtje.

Over de schrijver: Kevin Brinkman

is Google AdWords Certified SEA consultant bij Stramark. Interesses: AdWords | Linkbuilding | Code | Social remarketing | Google shopping.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Google Ads Whitepaper

Hoe maak je geweldige ads? >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Gratis advies in je mailbox

Marketing Audit
Google Ads Audit
Keyword Audit
SEO Audit
Social Media Audit
Offerte aanvragen

Top Blog Categorieën

Online Marketing
Google Ads
SEO
SEO Copywriting
Webshop
Social Media Marketing
Linkbuilding
Email Marketing
Team Stramark
Instructies gebruiker toevoegen

Volg je ons al?

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Site in English

Digital Marketing Agency
Google Ads Marketing Agency
Search Engine Optimization Agency