Online Marketing Bureau Stramark stijn laura klein

Google Ads Bureau in Amsterdam

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Voer een nummer in van 22 tot 22.
  Het antwoord als getal invullen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een Google Ads Bureau gebruiken?

 • Sta op nummer 1 bij de resultaten van jouw doelgroep
 • Direct meer leads
 • Werf meer klanten
 • Verlaag jouw kosten per lead
 • Maak jouw resultaten meetbaar en inzichtelijk
 • Profiteer van de jaren ervaring in meerdere industrieën van een consultant 

Waarom uitbesteden bij Stramark?

 • Wij zijn Google Certified Partner
 • Je krijgt een persoonlijke consultant die zich verdiept in jouw scale up
 • Wij werken resultaatgericht om zoveel mogelijk conversies te behalen voor de juiste kosten per conversie
 • Je krijgt maandelijkse rapportages over jouw resultaten
 • 80% van onze klanten behalen meer resultaat uit online binnen 3 maanden

  Jouw Google Ads Bureau in Amsterdam

  We zien vaak dat klanten onze hulp inschakelen wanneer ze zelf hebben geprobeerd Google Ads campagnes in te zetten, maar niet het gewenste resultaat behalen. Ze zien een hoop kliks en kosten, maar de leads blijven helaas achter. Dat is niet zo gek, aangezien je bij een Google Ads campagne met veel elementen rekening moet houden. Daarnaast gaat search engine advertising verder dan alleen de techniek van de Ads campagne. Ook is het belangrijk om te bedenken in welke branche je adverteert, hoe mensen zoeken naar jouw producten of diensten, en welke zoekwoorden daadwerkelijk klanten opleveren. Alleen betalen voor bezoekers die naar je website komen en vervolgens niets kopen, of bij de concurrent kopen, is natuurlijk zinloos. Dit alles vraagt om specialistische kennis over search engine advertising. Bij Stramark – hét Google Ads Bureau in Amsterdam – kun je je Google Ads campagne laten verzorgen door een Google Ads Certified Individual die 2 officiële Google examens heeft behaald. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit en rendement. 

  Waarom Google Ads uitbesteden aan een bureau?

  Als je kiest voor Google Ads uitbesteden aan Online Marketing Bureau Stramark, beheert één van onze Google Ads specialisten jouw Google Ads campagne op maandelijkse basis. Daarnaast houdt onze Google Ads hulp in dat je elke maand contact hebt met de consultant die alles weet over jouw Google campagne. Iedere maand krijg je een verslag over de uitgevoerde werkzaamheden en ontvang je een overzicht met de belangrijkste resultaten. Het proces gaat als volgt:

  Google Ads Scan

  Na dat je de Google Ads scan hebt aangevraagd, gaan wij naar jouw google Ads account kijken en de prestaties onderzoeken. Hierna nemen we contact met jou op en bespreken we de resultaten en mogelijkheden.

  Intake op kantoor of online

  Allereerst nodigen we je uit voor een intake bij ons op kantoor of online. Hierbij ontmoet je jouw persoonlijke consultant. Tijdens dit gesprek horen we graag meer over je scale up en je branche. Samen bepalen we de doelstelling(en) voor de Google Ads campagnes en creëren we een plan van aanpak. Daarna gaan we aan de slag.

  Campagnes opzetten

  We richten de besproken Google Ads campagnes in en kiezen alleen de zoekwoorden waarvan we verwachten dat ze relevant zijn voor je product of dienst.

  Advertentieteksten

  Daarna schrijven we meerdere advertentie teksten. Door het inzetten van meerdere advertentieteksten leren we gaandeweg door middel van AB testen welke tekst beter aanslaat bij de doelgroep. Ook worden er advertentie-extensies aangemaakt.

  Oplevering

  Zodra alles klaar staat geef jij akkoord op de opzet van de campagnes en kunnen deze live gezet worden.

  Eerste drie maanden 

  In de eerste drie maanden worde er gewerkt aan het behalen van relevant verkeer. Verder onderzoeken we hoe we dit verkeer het best kunnen laten converteren en kijken we of de kosten per conversie rendabel zijn. Na de eerste 3 maanden is er een evaluatie en komt er weer een plan van aanpak.

   Wat kost Google Ads uitbesteden aan een bureau?

   Wij, als Google Ads Bureau, beheren maandelijks jouw Ads campagne vanaf €330 per maand. Dit is exclusief het budget dat je voor Ads betaalt. Wij adviseren een minimaal Ads budget van €800 per maand. Bij dit budget is het mogelijk om 400 – 1.600 bezoekers naar de website te trekken. Deze hoeveelheid bezoekers heb je minimaal nodig om 8 conversies te genereren uit een budget van €800. Onze specialisten beheren Ads accounts met budgetten uiteenlopend van €800 tot €100.000 in de maand. Voor zowel webshops als websites.

   Bij maandelijks beheer voor €330 krijg je 2 campagnes met 3 advertentiegroepen. Iedere groep richt zich op een set zoekwoorden, bijvoorbeeld je 3 belangrijkste producten. Daarnaast wordt er ook nog een remarketing campagne opgezet. Hiermee benader je eerdere websitebezoekers nogmaals. Dit gebeurt buiten de site van Google, in het displaynetwerk. Met zowel tekst- als beeldadvertenties probeer je de bezoeker ervan te overtuigen nogmaals naar je website te komen en alsnog te converteren. Wil je weten wat Google Ads beheer uitbesteden voor jouw campagne kost en kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

   Naast Search campagnes is het ook mogelijk om de onderstaande campagnes uit te besteden: