Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Vrijblijvende SEO Audit

Met de SEO audit van Stramark wordt snel duidelijk wat de voordelen zijn om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Meld je vandaag nog aan.

Vrijblijvende SEO Audit van jouw online positie Stramark SEO

Hoe SEO geoptimaliseerd is de website van jouw  scale-up? Met de gratis SEO audit van Stramark kunnen wij je website scannen op alle basis SEO elementen. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen wat de huidige status is van de website van jouw scale-up en in hoeverre deze geoptimaliseerd is voor Google en de overige zoekmachines ( Bing, Yahoo )-

SEO bestaat plat gezegd uit een aantal factoren welke door Google en overige zoekmachines worden gehanteerd. Deze worden gebruikt om de websites aan de hand van zoektermen ( keywords ) en relevantie te rangschikken. Met de gratis SEO audit van Stramark gaan we dan ook globaal kijken naar deze factoren om zo snel een beeld te krijgen van de huidige SEO status van uw website.

Content optimalisatie ( On page SEO ) audit

Content optimalisatie is erg belangrijk omdat zoekmachines niet een website kunnen zien en lezen zoals wij mensen dat kunnen. Het is daarom met oog op SEO van belang dat er duidelijk word aangegeven waar de webpagina over gaat. Dit doen we door de titel van de pagina een duidelijk onderwerp ( keywordfocus ) te geven. Vervolgens is het belangrijk om deze keywords ook terug te laten komen in de url, kopjes en subkopjes.

Tot slot is het natuurlijk ook van belang voor SEO om de keywords te laten terugkomen in de teksten zelf. Als wij jou website op het scoren voor SEO gaan scannen checken wij dit als eerste.

Technisch SEO Audit

Verder zijn er nog tal van SEO factoren die belangrijk zijn voor de juiste indeling en structuur van de website. Met onze SEO audit wordt er namelijk ook gekeken naar de URL structuur, de robots.txt waarin wordt aangegeven welke content belangrijk is en welke minder en tot slot de interne linkstructuur. Ook is het steeds belangrijker geworden of de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Google hanteert wel 200 factoren welke invloed hebben op de SEO. Met de gratis SEO audit gaan we niet al deze factoren langs, maar wel kunnen wij je snel een goed beeld geven van de mogelijkheden en wat SEO kan betekenen voor jouw scale-up! Meld u vandaag nog aan voor de gratis SEO audit en check van Stramark.

Vraag hier jouw vrijblijvende SEO Audit aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.