Online Marketing Bureau in Amsterdam

Meer klanten en meer omzet, dat klinkt als het ideale resultaat van online marketing. Maar dan kom je erachter dat je het er niet zomaar even bij doet. Herkenbaar? Gelukkig is er een online marketing bureau in Amsterdam waar ze deze werkzaamheden van je kunnen overnemen én beter kunnen uitvoeren. De specialisten bij Stramark beschikken namelijk over tijd, vakkennis en doen de hele dag waar ze goed in zijn. Samen met jou focussen we op resultaat en dat doen we op onze ietwat eigenwijze manier.

Online Marketing Bureau Stramark Serp

Hoog in Google komen? Neem contact op!

Bel ons op 020 308 0030 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service bureau met focus op search

Bij Stramark kun je terecht met al je online marketing uitdagingen. Wij zijn een full service marketingbureau met focus op search, ofwel zoekmachine marketing. Dat betekent dat we ons vooral richten op SEA en SEO, en daarna ook de rest voor je kunnen verzorgen. Deze volgorde houden we graag vast omdat we zien dat online marketing een steeds belangrijker en populairder instrument wordt. Wij begrijpen dat het voor ondernemers een complexe uitdaging is om de juiste doelgroep te bereiken. Alleen een social media campagne volstaat niet. We zien online marketing als één geheel, alle onderdelen hangen met elkaar samen. Daarbij focussen we ons graag op waar we écht goed in zijn. Voor specifieke taken, bijvoorbeeld het bouwen van websites, werken we samen met onze professionele partners. Zo communiceer je alleen met Stramark en niet met verschillende bureaus. Wel zo overzichtelijk.

Onze expertises

De juiste volgorde in online marketing maakt dus het verschil. Concreet betekent dit dat we eerst zorgen voor meer omzet en verkopen, door rechtstreeks mensen te targeten die op zoek zijn naar jouw unieke dienst of product. Dan analyseren we hun gedrag zodat we hen beter leren kennen. Die kennis passen we toe in de overige kanalen. We tonen de juiste boodschap aan klanten op de juiste keywords via Google Ads en SEO. Dat zorgt voor meetbaar resultaat waar we verder op kunnen bouwen. Daarna werken we aan het verhogen van de waarde per klant via o.a. analyses, conversie optimalisatie, remarketing, linkbuilding, content marketing, etc. Met de juiste combinatie zorgen we voor meer klanten! Effectieve online marketing kan er voor jou zo uitzien:

 • Google Ads – Betaald hoog staan in Google
 • SEO – Onbetaald hoog in Google
 • SEO Copywriting – Vertellen wat je verkoopt
 • Conversie Optimalisatie – Soepel verkoopproces voor meer conversies
 • Contentmarketing – Laten zien dat je expert bent
 • Linkbuilding – Verbeteren van de online reputatie
 • Remarketing – Zorg dat je niet vergeten wordt
 • Display Advertising – Bereik de doelgroep
 • Social Media Marketing – Bereik de doelgroep op social
 • E-mailmarketing – Bereik je (oud) klanten

We werken nu drie maanden met Stramark. Ze hebben echt moeite gedaan om onze businesscase te begrijpen en nu hebben we de eerste resultaten. Hoewel het nu een rustige zomerperiode is, worden onze dure onderwijsprogramma’s en -cursussen voor de eerste keer direct online gekocht :-). Bedankt Wouter Blom en team!

Bas Janssens – Great Communicators

Hoe zorgen wij voor resultaat?

Samen kijken we waar de kracht van jouw business ligt en waar de potentie voor groei zit. In begrijpbare taal leggen we uit wat de huidige situatie is, waar we naartoe willen werken en hoe we dat gaan aanpakken. Een online strategie die uniek is voor jouw business, daar beginnen we mee. Hiervoor nemen we verschillende factoren onder de loep. Denk bijvoorbeeld aan je doelstelling(en), doelgroep, merkbeleving en niet te vergeten: je budget. Hier rolt vervolgens een advies uit dat laat zien hoe je het maximale uit je online inspanningen kunt halen met behulp van verschillende online kanalen.

Wat maakt Stramark uniek?

Echt proactief zijn
We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Dit betekent dat we problemen tijdig oplossen, nog voordat jullie er zelf kennis van hebben. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Dat doen we door actief situaties te herkennen en hiernaar te handelen op basis van onze ervaring. Bij iedere online marketing uitdaging nemen we de regie in handen. We denken vooruit en zien wat er nodig is om de doelstellingen te behalen, of nog verder te groeien.

Heldere rapportages in je mailbox
Iedere maand rapporteren we het resultaat duidelijk naar onze klanten. Moeilijke en onbegrijpelijke vaktaal, daar heeft niemand iets aan. We zullen altijd eerlijk zijn over de gemaakte kosten en wat het heeft opgeleverd. Daar geven we vervolgens gedegen advies over. Geen dikke adviezen, maar concrete uitvoerbare taken waar jullie organisatie behoefte aan heeft. Ook zijn we duidelijk over de haalbaarheid van doelstellingen. Alleen dan kunnen we realistische verwachtingen scheppen. Dat verandert klanten in blije klanten, en een goede samenwerking in een feestje.

Een team van specialisten

Het Stramark team bestaat uit 9 gedreven consultants. We hebben allemaal een passie voor online marketing, maar vinden ons eigen vakgebied stiekem toch het leukst. Zo hebben we meerdere SEA-experts, SEO-specialisten en copywriters in huis. Juist de samenhang tussen de specialisaties is de sleutel tot succes. Op die manier kunnen we het maximale uit jouw online activiteiten halen, met focus op resultaat!

Onze cases

We staan er zelf versteld van. Hoe snel kan de tijd gaan? Al vanaf 2008 vieren we mooie successen samen met onze klanten in Nederland, Europa en soms wereldwijd. Wij hebben verstand van de strategie, zij van hun branche. Zo kunnen we samen meters maken. En daar zijn we best wel trots op. Graag laten we onze klanten en partners zelf vertellen wat ze van ons als online marketing bureau vinden.

Investering naar succes

Klinkt online marketing uitbesteden als een grote stap? Dan stellen we je gerust: de touwtjes blijven in jouw handen. Jij bemoeit je namelijk met de strategie, onze consultants geven je advies en vervolgens voeren zij het uit. De specialisten bij Stramark zijn opgeleid, ervaren, kennen de procedures en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wel zo fijn, want deze factoren zijn essentieel als jij je in een competitieve markt bevindt. Bijkomend voordeel is dat onze consultants vaak sneller en effectiever werken, zodat je er minder uren en dus minder geld in hoeft te steken.

Veelgestelde vragen over

📈 Kan ik online marketing volledig of gedeeltelijk uitbesteden?
Dat kan allebei. Heb je iemand in dienst die onze adviezen kan uitvoeren? Dan gaan onze consultants in de adviesstoel zitten. Wil je alles uit handen geven? Dat kan natuurlijk ook. Onze specialisten maken alles meetbaar en optimaliseren dagelijks jouw marketingkanalen. Iedere maand sturen we een heldere rapportage en natuurlijk bellen we met je om te evalueren en te zorgen dat alles duidelijk is. 

🛒 Werken jullie ook voor webshops?
Internet marketing bureau Stramark doet online marketing voor websites én webshops. Daarom bieden we webshop marketing aan als aparte dienst voor mkb-bedrijven in Amsterdam en de rest van Nederland. Samen met jou kijken we hoe online marketing zo effectief mogelijk ingezet kan worden om het maximale uit jouw webshop te halen.

🤔 Wie wordt mijn contactpersoon?
Dat ligt aan de dienst(en) die je afneemt. Het Stramark team bestaat uit meerdere SEA-experts, SEO-specialisten en copywriters. Ga je met ons in zee, dan kijken we welke consultant het beste bij jouw bedrijf past. Daarbij heb je een vast contactpersoon gedurende het hele traject, maar je mag natuurlijk ook rechtstreeks met de specialist(en) praten.

Aan de slag met Stramark!

Het beste online marketing bureau doet wat jouw business nodig heeft om verder te groeien. Daarom gaan we niet zomaar van start met de wensen die jij hebt. Eerst duiken we dieper in je bedrijf en nemen alle factoren onder de loep. Jij hebt kennis van de specifieke markt en jouw merk, wij de specialistische kennis en creativiteit. De perfectie mix van ingrediënten om mooie resultaten te behalen zodat jij de beste wordt in jouw niche. Om die uitdaging staan onze consultants te springen.

We zijn de hele dag bezig met online, maar persoonlijk contact vinden we ook heel belangrijk. Tijdens het eerste gesprek met Hans ontdek je snel genoeg of er een klik is. Wie weet tot snel op ons kantoor in Amsterdam of in een videocall!

Samenwerken met Stramark?

Wil je online beter gevonden worden? Bel met Hans!

Call Now Button