Online Marketing Bureau Stramark fenna chris klein

SEO Specialist Amsterdam

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een SEO Specialist nodig?

Bent je op zoek naar een SEO specialist voor jouw scale up? Iemand die je website perfect vindbaar kan maken op Google? Zoek dan niet verder want zoekmachine optimalisatie bureau Stramark uit Amsterdam heeft een team van vakbekwame SEO specialisten die kunnen helpen bij het hoog in google laten komen van uw website.

Schakel een SEO Specialist in omdat het internet dagelijks verandert!

SEO is geen eenmalig proces. Het internet verandert dagelijks. Zo verandert Google regelmatig haar algoritmes die uw website positie binnen Google bepalen. Google kijkt in hoeverre uw website voor bezoekers relevant is. Uw concurrenten zitten niet stil en er komen voortdurend nieuwe websites en webshops bij. Stil blijven zitten is in het geval van SEO geen optie. Een SEO specialist zal dan ook steeds verbeteringen voorstellen.

Wat doet een SEO specialist?

Kijkt u door de bril van uw klant? Relevantie is het toverwoord binnen de zoekmachine optimalisatie. Dit houdt concreet in dat uw website aantrekkelijk voor uw bezoekers zal moeten zijn. Betrouwbaar, een duidelijke contactpagina met adres en telefoonnummer. Makkelijke navigatie en helder geschreven teksten. Een SEO specialist bekijkt al deze punten en maakt concrete verbetervoorstellen om website optimaal te laten zijn voor de website bezoeker.

Zoekgedrag op Google

Kijk eens naar uw eigen zoekgedrag op Google. Gebruikt u zelf dure woorden als “Head of Human Resource Management” of gebruikt u “hoofd personeelszaken” als zoekopdracht als u op zoek bent naar een manager voor de afdeling personeelszaken? Vaak vinden bedrijven het lastig om vanuit hun klanten te denken. Toch is dit wel de kern voor een goede website.

Analyseren van uw website

Heeft uw website zoekmachinevriendelijke url’s? Of heeft u iets als www.uwwebsite.nl/article350&search=difficult? Heeft u op uw homepage een titel staan waarin Home staat? Is uw website netjes geordend op product of dienst? Heeft u een webshop maar staan al uw producten onderaan de pagina en niet direct zichtbaar in beeld? Worden uw website statistieken zoals bezoekersaantallen gemeten met Google Analytics? Heeft u de juiste Google code hiervoor geïnstalleerd of werkt u nog met een oudere versie?  Allemaal zaken waar een SEO specialist op let en waar een SEO specialist uw websitebouwer mee helpt om hier en nog vele andere technische zaken mee te helpen en te adviseren om zo een beter vindbare website te creëren.

Een SEO specialist is er om u te helpen!

Beter gevonden worden met de juiste zoekwoorden helpt u aan meer klanten. Zo simpel is het. U doet waar u goed in bent dan helpen wij u aan prospects via uw website. Laat u adviseren en vraag vandaag nog een vrijblijvend SEO advies aan. Bel met SEO Specialist Wouter Blom voor een afspraak.

 

keyword listing :-) Beetje vies maar werkt wel.
SEO Amsterdam
SEO specialist Amsterdam
SEO specialist Haarlem
SEO consultant Haarlem
SEO bureau Amsterdam
SEO advies Amsterdam
SEO specialist Utrecht
SEO specialisten
SEO consultant Amsterdam
SEO expert Amsterdam
Specialist seo
Beste SEO specialist in de buurt van Amsterdam