Online Marketing uitbesteden

met Focus op Resultaat

Jij wilt resultaat zien van je online marketing, dat snappen wij maar al te goed. Daarom kun je bij Online Marketing Bureau Stramark rekenen op een proactieve en holistische aanpak met een duidelijke focus op resultaat. Wij houden altijd de ideale volgorde van middelen aan, zodat we zeker weten dat we het optimale resultaat voor je bedrijf behalen. Meer rendement door slimme onlinemarketing, daar zorgen we voor.

Stramark Online Marketing
Hoog in Google komen?

Laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Voer een getal tussen 22 en 22 in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is online marketing?

Online marketing is het promoten van producten of diensten op het internet. Het doel hiervan is de verkoop van die producten en diensten door de gebruikers van het internet te beïnvloeden in hun aanschaf

De juiste volgorde in online marketing maakt het verschil

Er zijn genoeg bureaus die alles wel willen doen voor hun klanten, zonder onderliggende strategie of proces. Bij Stramark werkt het anders. Wij vinden dat we pas een ervaren Online Marketing Bedrijf kunnen zijn voor jouw bedrijf als je ons de volgorde laat bepalen van de acties die we ondernemen, en het online marketing advies wat we geven. Wat wij doen is eerst zorgen voor meer omzet en meer verkopen, door rechtstreeks op zoek te gaan naar mensen die precies op zoek zijn naar de unieke dienst of product die jij aanbiedt. Als we de mensen goed kennen doordat we hun gedrag hebben geanalyseerd, gaan we die kennis toepassen in de overige Online Marketing middelen. Dit betekent dat we eerst op de juiste keywords via Google Ads (vroeger Google AdWords) en SEO, de juiste boodschap aan klanten gaan tonen. Dat zorgt voor meetbaar resultaat waar we verder op kunnen bouwen. Daarna werken we via o.a. Analyses, Conversie-optimalisatie, Remarketing, Social Media Advertizing, Display Advertising, Video Marketing, Content Marketing aan het verhogen van de waarde per klant. Door de combinatie goed te maken zorgen we voor meer klanten! Dat is hoe we zo effectief mogelijk Online Marketing inzetten voor onze klanten.

Bij Stramark houden we de volgende volgorde aan in online marketing:

 1. Google Ads – Betaald hoog staan in Google
 2. SEO – Onbetaald hoog in Google
 3. SEO Copywriting – Vertellen wat je verkoopt
 4. Conversie Optimalisatie – Verbeteren aantal verkopen
 5. Contentmarketing – Laten zien dat je expert bent
 6. Linkbuilding – Verbeteren van de online reputatie
 7. Remarketing – Zorg dat je niet vergeten wordt
 8. Display Advertising – Bereik de doelgroep
 9. Social Media Marketing – Bereik de doelgroep op social
 10. E-mailmarketing – Bereik je (oud) Klanten

In elke stap gebruiken we de kennis uit de vorige stap. Dus wie je klanten zijn en welke aanpak succesvol is.

Samen kijken we waar de kracht van jouw business ligt en waar potentie voor groei zit. In begrijpbare taal leggen we uit wat de huidige situatie is, waar we naartoe willen werken en hoe we dit gaan aanpakken. Heb je iemand in dienst die ons advies online marketing kan uitvoeren? Dan gaan onze consultants in de adviesstoel zitten. Wil je alles uit handen geven? Dat kan! Onze online marketing consultants begrijpen de techniek achter de website en kunnen direct communiceren met de websitebouwer. En we voeren zelf wijzigingen in het CMS door.

Google Ads – Betaald hoog in Google

Dankzij Google Ads (AdWords) kun je adverteren in Google met advertenties die verschijnen boven de zoekresultaten. Dit onderdeel van online marketing is een krachtige en effectieve manier om uit te vinden welke producten of diensten het goed doen via jouw website. Je bepaalt zelf welk budget je maandelijks investeert en je betaalt per klik. Uiteraard kunnen wij hier wel in adviseren.

Het mooie van Google Ads is dat je heel gericht kan adverteren en ook direct resultaat kan zien. Google Ads is niet te vergelijken met offline adverteren of andere online advertentiemogelijkheden. Je advertentie wordt alleen getoond aan de mensen die een zoekopdracht doen die relevant is voor jouw website. Daarnaast kan je helemaal zelf bepalen welke boodschap je communiceert en wanneer je deze communiceert. Zo ben je met de advertenties voor jouw product of dienst aanwezig op het juiste moment bij de juiste doelgroep met de juiste boodschap. Je kan ook krachtig marketen specifiek op grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Leiden, Den haag, Haarlem. Dit maakt het mogelijk om een hoge lokale attentiewaarde te creëren. Wij zijn gecertificeerd door Google op de verschillende onderdelen. (Google Premier Partner)

Expertise Beschrijving expertise 
Google Ads Consultant Hij weet de voordelen van online adverteren en Google Ads, en heeft praktische tips om Ads campagnes te beheren en te optimaliseren.
Google Search Advertising Consultant Kennis van algemene en gevorderde advertentie concepten tbv het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes met zoekadvertenties in het zoeknetwerk.
Google Display Advertising Consultant Is bekent met gevorderde concepten voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van display-campagnes.
Google Mobile Advertising Consultant De Mobile Advertising specialist weet algemene en gevorderde concepten voor adverteren op mobiele apparaten. Hij weet alles over advertentie-indelingen, bieden en targeting, en de meting en optimalisatie van campagnes.
Google Video Advertising Consultant De Video Advertising specialist weet algemene en gevorderde concepten, waaronder praktische uitvoer voor het maken, beheren, meten en optimaliseren van campagnes met videoadvertenties op YouTube en het web.
Google Shopping Advertising Consultant De Shopping Advertising consultant weet algemene en gevorderde concepten, waaronder het maken van een Merchant Center-account en productdatafeed, en het maken en beheren van Shopping-campagnes.

Wil je Google Ads inzetten voor meer verkeer naar jouw website? Onze online marketeers helpen je met zowel advies als uitvoering. Maak een afspraak voor een online marketeer inhuren bij Stramark. Wij zorgen voor een telefonische intake of een meeting bij ons op kantoor in Amsterdam.

SEO – Onbetaald Hoog in Google

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Dit houdt in dat je een website optimaliseert zodat hij hoog in Google komt op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw business. SEO is voornamelijk on-page optimaliseren en technische optimalisatie. Met on-page optimaliseren werken we aan de tekst op de website zelf. Met technische optimalisatie werken we aan de achterkant van de website. o.a. tags, snelheid en techniek.

De SEO strategie bepalen we met behulp van jouw input en onze kennis van het Google algoritme. Daarnaast kijken we naar de concurrentie en gebruiken we, indien beschikbaar, informatie uit Google Ads SEO leidt tot een structurele verbetering van je website. Het is geen quick-fix maar een investering voor de lange termijn. Afhankelijk van de kwaliteit van je website en de mate van concurrentie kán er uiteraard wel op korte termijn resultaat worden geboekt. Als je een nieuwe website wil laten maken of een nieuwe webshop wil laten maken is SEO optimalisatie zeer belangrijk!

Wil je aan de slag met SEO voor jouw business? Onze online marketing specialisten staan je graag bij in het Zoekmachine Optimalisatie proces!

SEO Copywriting – Vertellen wat je verkoopt

SEO Copywriting is het schrijven van webteksten die interessant zijn voor zowel bezoekers als zoekmachines. Want een website maak je niet alleen overtuigend met vormgeving en design. De teksten op je website zijn heel belangrijk voor de boodschap die je overbrengt en het vertrouwen dat je uitstraalt. Daarnaast kom je zonder goede content zelden hoog in de zoekmachines. Je hebt de juiste keywords, de juiste headers en andere elementen nodig.

Als uit analyse blijkt dat er teksten moeten worden herschreven of er nieuwe teksten bij moeten komen, dan kunnen onze online marketing consultants daar instructies voor maken. Zo kun je aan de slag met je eigen copywriter. Maar je kunt het ook volledig uit handen geven, dan gaat onze SEO Copywriter aan het werk!

“Na een aantal gesprekken met Stramark wisten zij mij te overtuigen van de potentie van een betere vindbaarheid van mijn bloembollen webshop in Google.”


S. Koeman
Directeur Florablom
Hem

Conversie Optimalisatie – Verbeteren aantal verkopen

Conversie Optimalisatie, oftewel CRO, is de website zo verbeteren dat de bezoekers op je website klant worden. Je zorgt dat alles in lijn met elkaar is en dat de klant geen drempels meer op zijn pad vindt. Zo stuur je de bezoekers als het ware meer richting conversie. Want wat is een website met veel bezoekers maar bijna niemand doet een aankoop of neemt contact met je op?

Onder een conversie verstaan we een aankoop, een ingevuld formulier of wat ook maar waardevol is voor jou als ondernemer. Hoe succesvol je website is, is mede te bepalen aan de hand van het conversie percentage. Hoe hoger het aantal conversies ten opzichte van de bezoekers, de hoger je conversie percentage. Met CRO willen we dus dit percentage omhoog krijgen. Vooral in combinatie met SEO en SEA is deze methode zeer effectief, omdat je met meer bezoekers sneller kunt meten of je CRO inspanningen effect hebben. Dit kunnen we allemaal bijhouden door web analytics. We gebruiken hiervoor Google Analytics, Mouse en clicktracking, AB/multivariate testing en andere tools!

Meer uit je website halen? Wij zijn de Online Marketing Agency in Amsterdam. Onze consultants geven je graag CRO advies.

Contentmarketing – Laten zien dat je expert bent

Op strategische wijze waardevolle en relevante content creëren en verspreiden, dat is Contentmarketing. Zie het als het tegenovergestelde van sales: het product wordt niet gepusht, maar de content wordt gecreëerd om hiermee de behoefte van de (potentiële) klant te vervullen.

De gedachte hierachter is dat de (potentiële) klant jou als dé autoriteit gaat zien als je dit consistent en consequent doet. Je wekt vertrouwen en mensen voelen zich verbonden. Dit resulteert vervolgens in mond-tot-mond reclame of dat jouw merk verkozen wordt boven andere merken.

Wij helpen je graag met het uitdenken van de contentstrategie en het connecten met externe platformen. Om daar vervolgens samen met jou waardevolle content uit te dragen.

Wil je aan de slag met Contentmarketing voor jouw business? Neem dan contact op met Stramark via het formulier.

Linkbuilding – Verbeteren van de online reputatie

Linkbuilding is het verkrijgen van links vanaf externe website naar jouw website toe. Het doel hiervan is SEO-waarde naar je website laten stromen. Hierdoor krijgt de website meer autoriteit op bepaalde zoekwoorden in Google en behaal je hogere posities. Er zijn veel factoren die bepalen of een website hoog in Google komt en het aantal links naar een website toe is één van die factoren. Net als de kwaliteit van die links.

Waardevolle content is more likely to get links dan content die niets toevoegt aan het internet. Bied je echt interessante informatie aan op je website? Dan is de kans vele malen groter dat mensen gaan linken naar je pagina. Zo ontstaat er een natuurlijk linkbuildprofiel en dat is natuurlijk wat Google wil.
Het bepalen van de linkbuildstrategie is belangrijk voor je daadwerkelijk aan de slag gaat met linkbuilden. Wat zijn de zoekwoorden die je beter wilt laten scoren, welke pagina’s horen daarbij en wat zijn interessante websites om op geplaatst te worden?

Onze linkbuildexperts helpen je met het maken van al deze beslissingen en stellen samen met jou een linkbuildstrategie die past binnen de online marketing strategie.

Remarketing – Zorg dat je niet vergeten wordt

Remarketing, oftewel retargeting, is een methode die tot meer verkoop kan leiden bij mensen die je website al eerder hebben bezocht. Door ze te herinneren aan je site, stimuleer je ze om (alsnog) over te gaan op conversie met behulp van tekst- en beeldadvertenties op externe websites.

Remarketing is een zeer effectieve tool en de kosten zijn daardoor relatief laag. Wij zetten Remarketing pas in wanneer alles in lijn met elkaar is en duidelijk is welke boodschap gecommuniceerd moet worden. Zo wordt een krachtige tool nóg krachtiger.

Benieuwd wat Remarketing voor jouw business kan doen? Neem dan contact op met Stramark Online Marketing Amsterdam via het formulier. Zo kom je snel in contact met een gespecialiseerde online marketeer. Precies waar jij naar op zoek bent!

Voor Lizacards hebben we een herstructurering doorgevoerd binnen het Google Ads account. Met ruim 36.000 zoektermen was dit account niet meer te managen. Daarnaast hebben we het Google Analytics account aangepast zodat de verschillende websites van Lizacards beter meetbaar werden.

Display Advertising – Bereik de doelgroep

Display Advertising is het online reclame maken met tekst- of visuele banners op websites die door de doelgroep bezocht worden. Je kunt om verschillende redenen kiezen voor Display Advertising. Bijvoorbeeld voor extra focus op je brand of een aanbieding.

Voor lokale ondernemingen is dit interessant door de locatie targeting. Display Advertising stelt je in staat om banners te tonen aan mensen in jouw werkgebied. Repareer jij auto’s in Amsterdam? Dan worden banners getoond aan mensen in Amsterdam.

De meetbaarheid van Display Advertising is een echt voordeel. Je kan zien hoeveel mensen je advertentie gezien hebben, wie erop geklikt heeft en of er ook daadwerkelijk conversies uit voortgekomen zijn. Je kan je advertenties vervolgens weer optimaliseren op basis van Click Through Rate (CTR), conversies of daadwerkelijke aankopen.

Ook voor Display Advertising is het belangrijk dat de boodschap en de doelstelling duidelijk zijn. Wanneer dit helder is doordat het proces is gevolgd, kunnen de experts van Stramark samen met jou aan de slag met het opzetten van de Display Campagne.

Display Advertising kan voor jouw business veel extra winst betekenen. Neem contact op met internet marketing bedrijf Stramark via het formulier en leer hoe!

Social Media Marketing – Bereik de doelgroep op social

Wij raden je pas aan om Social Media Marketing (Advertizing) op te pakken als de rest van je Marketing online staat, te beginnen met SEA en SEO. Deze vorm van marketing is immers meer gericht op interactiviteit dan op meetbaar resultaat. Met een gedegen Social Media Strategie werk je aan je brand awareness via Facebook adverteren Twitter adverteren, YouTube adverteren en LinkedIn adverteren.

Wil je aan de slag met Social Media Marketing voor jouw business? Neem dan contact op met Stramark via het formulier.

E-mailmarketing – Bereik je (oud) Klanten

De vorm van e-mailmarketing die wij meestal toepassen is het benaderen van je huidige klanten middels e-mailings. Het is een mooie manier om de sales te verhogen onder de mensen die al bekend zijn met jouw bedrijf. Met gerichte e-mails benader je je klantenbestand en probeer je ze te verleiden tot een herhaalaankoop of een eerste aankoop.

Er zijn veel factoren die bepalen of een e-mailing succesvol zal zijn. Het is dan ook goed om van tevoren een strategie te bepalen en te weten wat je wilt communiceren. Wanneer de e-mailing is verstuurd, is het tijd voor de analyse. Wat werkte wel en wat werkte niet? Deze learnings gebruiken we weer voor een volgende mailing.

Aan de slag met Stramark!

Door de Stramark werkwijze en processen te gebruiken kunnen we steeds logische en resultaat gedreven beslissingen nemen. De kennis opgedaan in de ene stap wordt gebruikt voor de uitvoer van de volgende stap. Door continu de activiteiten te meten weten we steeds beter de juiste klanten te vinden die zorgen voor groei van de de hoeveelheid leads of verkopen tegen acceptabele kosten.

Stramark is een internet marketing bureau Amsterdam. Binnen ons team vind je online marketeers die gespecialiseerd zijn in met name zoekmachine marketing dus Zoekmachine Adverteren en Zoekmachine Optimalisatie. Met andere woorden: wij helpen jou hoog in Google te komen met je website of webwinkel. Als we zoekmachine marketing voor klanten uitvoeren ontkomen we niet aan andere onlinemarketing activiteiten zoals linkbuilding, e-mail marketing, social media adverteren en conversie optimalisatie. Dit samen zorgt voor online succes!

Meer informatie, cases en referenties op onze pagina: Referenties & Cases

Neem vrijblijvend contact op met online marketingbureau Stramark. We helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen over online marketing

📈 Wat is online marketing?”

Online marketing is het promoten van producten en/of diensten op het internet door de inzet van marketing middelen. Hiermee probeer je internetgebruikers te beïnvloeden zodat zij deze producten en/of diensten gaan kopen.

🤔 Wat is het doel van online marketing?

Online marketing kan verschillende doeleinden hebben en gaat verder dan alleen het verkopen van producten en/of diensten. Zo kun je o.a. de naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers generen, klantenloyaliteit versterken of de conversie verhogen.

👍 Welke vormen van online marketing zijn er?

Afhankelijk van je doel en je type product/dienst kun je één of meerdere online marketing middelen inzetten: Google Ads, SEO, SEO copywriting, conversie optimalisatie, contentmarketing, linkbuilding, remarketing, display advertising, social media marketing of e-mailmarketing.

💰 Wat kost online marketing?”

Dat ligt onder andere aan de doelstelling die je hebt, de markt waarin je opereert en de concurrentie waar je mee te maken hebt. Binnen het mkb zien we dat, bij het verkrijgen van meer omzet, een investering van 5 tot 15% van die omzet nodig is. Bij online marketing draait het niet alleen om de investering, maar juist ook om wat het oplevert. Om te weten wat online marketing jou op kan leveren kun je bij Stramark een gratis SEO en/of SEA analyse aanvragen. Zo weet jij hoe je de marketing investering terug kunt verdienen en wanneer je business case positief is. Vraag een vrijblijvende analyse aan of neem vrijblijvend contact op met Hans


Wil jij ook vaker gebeld worden?

Wil je online beter gevonden worden? Bel met Hans!

Call Now Button