Zoekmachine Adverteren (SEA)

 • Google Certified Partner
 • Sta op nummer 1 in de resultaten
 • Binnen 3 maanden meer resultaten in online

Bovenaan in de zoekmachineresultaten verschijnen, dat is wat je wil. Snel resultaat zien zou bovendien mooi zijn. Dat kan! Met zoekmachine adverteren laat je jouw bezoekersaantallen en omzet direct flink stijgen. Google Ads bureau Stramark kan dit voor jou realiseren. Laat daarom zoekmachine adverteren uitbesteden aan ons. Wij als Google Ads specialist kunnen je van dienst zijn met een combinatie van zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie.

Waarom Google Ads uitbesteden?

Waarom uitbesteden bij Stramark?

 

Hoog in Google komen?

Laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Voer een nummer in van 22 tot 22.
  Het antwoord als getal invullen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is zoekmachine adverteren (Google Ads)?Stramark SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en betekent in het Nederlands zoekmachine adverteren. Dit kan je doen met Google Ads (AdWords), ofwel adverteren op Google. Het is een vorm van online marketing waarmee je eenvoudig en snel je doelgroep bereikt. Als je bijvoorbeeld stoelen verkoopt, stel je een Google Ads campagne in op basis van de zoekopdracht “stoelen kopen”. Iemand die de intentie heeft om een stoel te kopen, tikt dit in Google in en vervolgens verschijnt jouw advertentie. De persoon klikt erop en koopt op jouw website een stoel. Jij betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

Voordelen van zoekmachine adverteren

Wat is precies het grote voordeel van adverteren in Google, ofwel een Google Ads campagne? Zodra je campagne live staat, ben je vindbaar op je ingestelde zoekwoorden. Hiermee genereer je direct zeer relevant verkeer naar je website. Je richt je dus niet op mensen die op dat moment niet geïnteresseerd zijn in jouw aanbod. Met SEA optimalisatie ben je binnen no time zichtbaar op de eerste pagina met de zoekopdracht die bij jouw producten of diensten past. Naast de zichtbaarheid is er nog een groot voordeel: alles is zeer goed meetbaar. Hierdoor weet je in relatief korte tijd wat werkt. Welke keywords leiden tot verkoop van jouw dienst of product tegen welke kosten per verkoop? Dat is met Google Ads zeer goed inzichtelijk te maken. Een Google Ads bureau (SEA bureau) kan dit helder aan je uitleggen.

Maar, er zijn nog meer voordelen van Google adverteren:

 • Duidelijke inzichten over vertoningen, clicks en conversies van je zoekwoorden en advertentieteksten
 • Na enkele maanden weet je goed welke zoekwoorden het best converteren en welke SEA marketing boodschap daarbij hoort
 • Je bepaalt zelf hoeveel budget je investeert
 • Voldoende aanvragen binnen of juist te weinig? Google AdWords campagnes kunnen aan en uit met slechts één klik.

Klinkt dit als iets voor jou? Wij zijn Google Certified Partner en vertellen je er als Google Advertising professional graag meer over. Dit houdt in dat onze consultants een Google Ads-diploma hebben en advies kunnen geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google adverteren. Advies zoekmachine adverteren helpt je op deze manier beter te zijn dan je concurrenten. 

“Stramark heeft onze Google Ads kosten tot wel 30% weten te reduceren door enkele slimme oplossingen. Een knappe prestatie! De snelle en fijne communicatie met Kevin en Wouter komt onze samenwerking zeker ten goede.”

Thijs van Holthuijsen
Marketing Manager Firm24

Google Ads uitbesteden?

Nu je overtuigd bent van de voordelen wil je aan de slag met adverteren bij Google. Voor het adverteren in zoekmachines hanteren we een bepaalde werkwijze. Zo gaan wij voor je aan de slag:

 1. Weet je op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten zoeken? Wij checken dat voor je en zorgen ervoor dat jouw Google Ads advertenties alleen bij deze zoekopdrachten getoond worden.
 2. Waar nodig passen we de lijst met zoekwoorden aan om een nog beter resultaat te behalen (keyword optimalisatie).
 3. Ook zogenaamde “negatieve zoekwoorden” voegen we toe, zodat je campagne nog effectiever wordt.
 4. Soms moeten de teksten bijgeschaafd worden of is het verstandig om de regio’s waarin jouw Google advertenties worden getoond aan te passen. Dit regelen wij allemaal voor je.
 5. We geven advies over hoe bezoekers het beste geholpen kunnen worden op de website.
 6. Kortom: als zoekmachine adverteren specialist zorgen wij voor een zo hoog mogelijk rendement uit je investering!

Stramark: Jouw Google Ads Bureau in Amsterdam

Terwijl je advertenties zichtbaar zijn in Google en andere zoekmachines, meten wij het effect hiervan nauwkeurig. Ons doel hierbij is altijd dat je jouw campagnedoelstellingen behaalt tegen zo laag mogelijke search engine advertising kosten. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe manieren om je advertentiecampagne te optimaliseren. Onze experts nemen regelmatig contact met je op om zoekmachine adverteren advies en nieuwe invalshoeken te bespreken. De resultaten vind je terug in onze maandelijkse Google Ads analyse van je campagne en je Google Analytics webstatistieken. En natuurlijk merk je het vanzelf als je online omzet stijgt!

Laat onze jarenlange ervaring met Google adverteren ook voor jou werken.

Levert jouw Google Ads campagne niets op?

We zien vaak dat klanten onze hulp inschakelen wanneer ze zelf hebben geprobeerd SEA in te zetten, maar niet het gewenste resultaat behalen. Ze zien een hoop kliks en kosten, maar de leads blijven helaas achter. Dat is niet zo gek, aangezien je bij een Google Ads campagne met veel elementen rekening moet houden. Daarnaast gaat search engine advertising verder dan alleen de techniek van de Ads campagne. Ook is het belangrijk om te bedenken in welke branche je adverteert, hoe mensen zoeken naar jouw producten of diensten, en welke zoekwoorden daadwerkelijk klanten opleveren. Alleen betalen voor bezoekers die naar je website komen en vervolgens niets kopen, of bij de concurrent kopen, is natuurlijk zinloos. Dit alles vraagt om specialistische kennis over search engine advertising. Bij Stramark kun je je Google Ads campagne laten verzorgen door een Google Ads Certified Individual die 2 officiële Google examens heeft behaald. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit en rendement.

Waarom Google Ads uitbesteden?

Wil jij ook meer bezoekers? Dan laat je Google Ads uitbesteden aan Stramark – Google Ads Bureau Amsterdam. Goede SEA vraagt namelijk om vakkennis die binnen je eigen bedrijf vaak niet aanwezig is. Ons team bestaat uit 9 consultants, ieder met zijn eigen specialisme. Doordat wij gewerkt hebben voor verschillende klanten in diverse branches hebben we jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor weten we wat wel of juist niet werkt. Zo kan een Google Ads specialist direct voor jou aan de slag. Vooraf wordt er een helder zoekmachine adverteren plan opgesteld om gestructureerd en doelgericht te kunnen werken. Daarvoor zijn specifieke tools nodig, en die kunnen vrij prijzig zijn voor het mkb. Wij hebben ze al in huis zodat jij ervan kunt profiteren. Ten slotte vraagt écht goede SEA en het onderhouden ervan om tijd. Tijd die je wellicht zelf niet hebt of liever besteedt aan je eigen business. Win tijd door het over te laten aan onze SEA consultants. Jij denkt mee met de strategie, dan voeren zij het uit. Dat resulteert op haar beurt in focus. Wanneer je het uitbesteedt werk je productiever en doen we beide waar we goed in zijn.

Samen met jou, maar ook met je websitebouwer, werken we aan een optimaal resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende ‘Google Ads scan’ van je huidige campagne. Ben je (nog) niet bekend met adverteren in Google? Online Marketing Bureau Stramark adviseert je graag of search engine advertising voor jouw website een goede optie is.

Veelgestelde vragen over zoekmachine adverteren (SEA)

📈 Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, is het betaald adverteren in zoekmachines zoals Google. Dit kun je doen met Google Ads, voorheen Google AdWords.

🤔 Wat is het doel van zoekmachine adverteren?

SEA heeft als doel om snel en eenvoudig de doelgroep te bereiken door bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. Je kiest hiervoor als je direct meer bezoekers naar je website en meer omzet wil genereren.

👍 Hoe werkt zoekmachine adverteren?

De Google Ads campagne wordt ingesteld op basis van zoekwoorden die voor jouw business relevant zijn. Wanneer iemand dit intypt op Google verschijnt jouw advertentie. De persoon klikt, converteert naar een bezoeker en kan vervolgens een aankoop doen. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

💰 Wat kost zoekmachine adverteren?

Dat ligt onder andere aan de doelstelling die je hebt, de markt waarin je opereert en de concurrentie waar je mee te maken hebt. Binnen het mkb zien we dat, bij het verkrijgen van meer omzet, een investering van 5 tot 15% van die omzet nodig is. Bij online marketing draait het niet alleen om de investering, maar juist ook om wat het oplevert. Om te weten wat online marketing jou op kan leveren kun je bij Stramark een gratis SEO en/of SEA analyse aanvragen. Zo weet jij hoe je de marketing investering terug kunt verdienen en wanneer je business case positief is. Vraag een vrijblijvende analyse aan of neem vrijblijvend contact op met Hans

"use strict";function wprRemoveCPCSS(){var preload_stylesheets=document.querySelectorAll('link[data-rocket-async="style"][rel="preload"]');if(preload_stylesheets&&0

Wil jij meer rendement uit Google Ads halen?

Wil je online beter gevonden worden? Bel met Hans!