Zoekmachine Adverteren (SEA)

Hoog in Google komen? Neem contact op!

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

Bovenaan in de zoekmachineresultaten verschijnen, dat is wat je wil. Snel resultaat zien zou bovendien mooi zijn. Dat kan! Met zoekmachine adverteren laat je jouw bezoekersaantallen en omzet direct flink stijgen. Google Adwords bureau Stramark kan dit voor jou realiseren. Laat daarom je AdWords uitbesteden aan ons! Wij als AdWords specialist kunnen je van dienst zijn met een combinatie van zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie.

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren kan je doen met Google Ads (AdWords). Dit is een vorm van online marketing waarmee je eenvoudig en snel je doelgroep bereikt. Als je bijvoorbeeld stoelen verkoopt, stel je een Google AdWords campagne in op basis van de zoekopdracht “stoelen kopen”. Iemand die de intentie heeft om een stoel te kopen, tikt dit in Google in en vervolgens verschijnt jouw advertentie. De persoon klikt erop en koopt op jouw website een stoel. Jij betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

Stramark is als AdWords bureau dé specialist in zoekmachine adverteren, ofwel Google Adverteren. Bij ons kun je terecht voor zowel advies als uitvoering. Google Ads uitbesteden betekent dat we samen met jou en je websitebouwer continu werken aan het verhogen van je online rendement!

Voordelen van zoekmachine adverteren

Wat is precies het grote voordeel van zoekmachine adverteren, ofwel een Google AdWords campagne? Zodra je campagne live staat, ben je vindbaar op je ingestelde zoekwoorden. Hiermee genereer je direct zeer relevant verkeer naar je website. Je richt je dus niet op mensen die op dat moment niet geïnteresseerd zijn in jouw aanbod. Met AdWords optimalisatie ben je binnen no time zichtbaar op de eerste pagina met de zoekopdracht die bij jouw producten of diensten past. Naast de zichtbaarheid is er nog een groot voordeel: alles is zeer goed meetbaar. Hierdoor weet je in relatief korte tijd wat werkt. Welke keywords leiden tot verkoop van jouw dienst of product tegen welke kosten per verkoop? Dat is met Google AdWords zeer goed inzichtelijk te maken. Een Google Ads bureau met een Google Ads specialist kan je hierbij helpen.

Maar, er zijn nog meer voordelen van Google adverteren:

  • Duidelijke inzichten over vertoningen, clicks en conversies van je zoekwoorden en advertentieteksten
  • Na enkele maanden weet je goed welke zoekwoorden het best converteren en welke marketingboodschap daarbij hoort
  • Je bepaalt zelf hoeveel budget je investeert
  • Voldoende aanvragen binnen of juist te weinig? Google AdWords campagnes kunnen aan en uit met slechts één klik.

Klinkt dit als iets voor jou? Wij zijn Google Certified Partner en vertellen je er als Google AdWords specialist graag meer over. Dit houdt in dat onze consultants een Google AdWords-diploma hebben en advies kunnen geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google adverteren.

AdWords uitbesteden? Zo gaan wij voor jou aan de slag:

  1. Weet je op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten zoeken? Wij checken dat voor je en zorgen ervoor dat jouw Google AdWords advertenties alleen bij deze zoekopdrachten getoond worden.
  2. Waar nodig passen we de lijst met zoekwoorden aan om een nog beter resultaat te behalen (keyword optimalisatie).
  3. Ook zogenaamde “negatieve zoekwoorden” voegen we toe, zodat je campagne nog effectiever wordt.
  4. Soms moeten de teksten bijgeschaafd worden of is het verstandig om de regio’s waarin jouw advertenties worden getoond aan te passen. Dit regelen wij allemaal voor je.
  5. We geven advies over hoe bezoekers het beste geholpen kunnen worden op de website.
  6. Kortom: als AdWords specialist zorgen wij voor een zo hoog mogelijk rendement uit je investering!

Stramark: jouw adviespartner in Google adverteren

Terwijl je advertenties zichtbaar zijn in Google en andere zoekmachines, meten wij het effect hiervan nauwkeurig. Ons doel hierbij is altijd dat je jouw campagnedoelstellingen behaalt tegen zo laag mogelijke kosten. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe manieren om je advertentiecampagne te optimaliseren.Onze experts nemen regelmatig contact met je op om nieuwe invalshoeken te bespreken. De resultaten vind je terug in onze maandelijkse analyse van je AdWords-campagne en je Google Analytics webstatistieken. En natuurlijk merk je het vanzelf als je online omzet stijgt!

Laat onze jarenlange ervaring met Google adverteren ook voor jou werken.

AdWords uitbesteden aan Stramark: dé AdWords specialist

Wil jij ook meer bezoekers? Dan laat je Google AdWords uitbesteden aan AdWords bureau Stramark. Samen met jou, maar ook met je websitebouwer, werken we aan een optimaal resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende ‘AdWords quick scan’ van je huidige campagne. Ben je (nog) niet bekend met Google adverteren? We adviseren je graag of zoekmachine adverteren voor jouw website een goede optie is.

Call Now Button