Zoekmachine adverteren houdt in dat je adverteert met Google AdWords boven de zoekresultaten. Wil je jouw bezoekersaantallen en omzet écht flink laten stijgen, dan kunnen onze ervaren experts je van dienst zijn met een combinatie van zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie.

Stramark is dé specialist in zoekmachine adverteren ofwel Google Adverteren. Bij ons kun je terecht voor zowel advies als uitvoering. Samen met jou en je websitebouwer werken we continu aan het verhogen van je online rendement!

Waarom is zoekmachine adverteren zo effectief?

In een krant of magazine betaal je een vast bedrag voor een advertentie. Online werkt dat anders. Je kunt zelf een budget aangeven dat je beschikbaar wilt stellen om te adverteren in de zoekmachine. Op deze manier houd je de investeringen altijd in de hand en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bovendien wordt je advertentie alleen getoond wanneer mensen een zoekopdracht plaatsen die relevant is voor jouw website. Zo weet je zeker dat je alleen de doelgroep bereikt die geïnteresseerd is in jouw producten of diensten. Dat is de reden waarom zoekmachine adverteren zo effectief werkt. Door de adviezen van Stramark toe te passen, zorg je dat je de laatste stand zaken van het AdWords-systeem in jouw voordeel gebruikt!

Klinkt dit als iets voor jou? Wij zijn Google Certified Partner en vertellen je er graag meer over. Dit houdt in dat onze consultants hun Google AdWords-diploma hebben en advies kunnen geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van adverteren in Google.

Zo gaan wij voor jou aan de slag:

  • Weet je op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten zoeken? Wij checken dat voor je en zorgen ervoor dat jouw Google Adwords advertenties alleen bij deze zoekopdrachten getoond worden.
  • Waar nodig passen we de lijst met zoekwoorden aan om een nog beter resultaat te behalen (keyword optimalisatie).
  • Ook zogenaamde “negatieve zoekwoorden” voegen we toe, zodat je campagne nog effectiever wordt.
  • Soms moeten de teksten bijgeschaafd worden of is het verstandiger om de regio’s waarin jouw advertenties worden getoond aan te passen. Dit regelen we allemaal voor je.
  • We geven advies over hoe je bezoekers het beste geholpen kunnen worden op de website.

Je ziet het: we zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement uit je investering!

Stramark: jouw adviespartner in Google adverteren

Terwijl je advertenties zichtbaar zijn in Google en andere zoekmachines, meten wij het effect hiervan nauwkeurig. Ons doel hierbij is altijd dat je jouw campagnedoelstellingen behaalt tegen zo laag mogelijke kosten. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe manieren om je advertentiecampagne te optimaliseren.

Onze experts nemen regelmatig contact met je op om nieuwe invalshoeken te bespreken. De resultaten vind je terug in onze maandelijkse analyse van je AdWords-campagne en je Google Analytics webstatistieken. En natuurlijk merk je het vanzelf als je online omzet stijgt!

Laat onze jarenlange ervaring met Google adverteren ook voor jou werken.

Samen met jou, maar ook met je websitebouwer, werken we aan een optimaal resultaat. Neem contact op met Stramark voor een vrijblijvende ‘Adwords quick scan’ van je huidige campagne. Of informeer bij ons of zoekmachine adverteren voor jouw website een goede optie is.

Wil je geholpen worden door de AdWords-specialist van Stramark?
Ja, ik wil online adverteren en meer verkopen


Terug naar boven ↑
  • Vrijblijvend advies? Vraag het aan Wouter

    Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.