Zoekmachine Adverteren =
Google Adverteren


Hoog in Google komen? Neem contact op!

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

Zoekmachine adverteren houdt in dat je adverteert met Google AdWords boven de zoekresultaten. Wil je jouw bezoekersaantallen en omzet écht flink laten stijgen, dan kunnen onze ervaren experts je van dienst zijn met een combinatie van zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie.

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren kan je doen met Google Ads (AdWords). Dit is een vorm van online marketing waardoor je eenvoudig en snel je doelgroep bereikt. Als je bijvoorbeeld stoelen verkoopt, stel je een Google Adwords campagne in op basis van de zoekopdracht “stoelen kopen”. Iemand die de intentie heeft om een stoel te kopen, tikt dit in in Google en jouw advertentie verschijnt vervolgens. Die persoon klikt erop en koopt online op je website een stoel. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

Stramark is dé specialist in zoekmachine adverteren ofwel Google Adverteren. Bij ons kun je terecht voor zowel advies als uitvoering. Samen met jou en je websitebouwer werken we continu aan het verhogen van je online rendement!

Voordelen van zoekmachine adverteren

Het grote voordeel van zoekmachine adverteren ofwel Google AdWords campagne? Zodra je campagne live staat, ben je vindbaar op je ingestelde zoekwoorden. Hiermee genereer je direct zeer relevant verkeer naar je website. Je richt je dus niet op mensen die op dat moment niet geïnteresseerd zijn in jouw aanbod. Met AdWords optimalisatie ben je binnen no time zichtbaar op de eerste pagina met de zoekopdracht die bij jouw producten of diensten past. Naast de zichtbaarheid is er nog een groot voordeel: alles is zeer goed meetbaar. Hierdoor weet je in relatief korte tijd wat werkt. Welke keywords leiden tot verkoop van jouw dienst of product tegen welke kosten per verkoop? Dat is met Google Adwords zeer goed inzichtelijk te maken.

Meer voordelen van zoekmachine adverteren zijn:

  • Duidelijke inzichten over vertoningen, klikken en conversies van je zoekwoorden en advertentieteksten
  • Na enkele maanden weet je goed welke zoekwoorden het best converteren en welke marketingboodschap daarbij hoort
  • Je bepaalt zelf hoeveel budget je investeert
  • Voldoende aanvragen binnen of juist te weinig? Google Adwords Campagnes kunnen aan en uit met 1 klik

Klinkt dit als iets voor jou? Wij zijn Google Certified Partner en vertellen je er graag meer over. Dit houdt in dat onze consultants hun Google AdWords-diploma hebben en advies kunnen geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied van adverteren in Google.

Zo gaan wij voor jou aan de slag:

  • Weet je op welke zoekwoorden jouw potentiële klanten zoeken? Wij checken dat voor je en zorgen ervoor dat jouw Google Adwords advertenties alleen bij deze zoekopdrachten getoond worden.
  • Waar nodig passen we de lijst met zoekwoorden aan om een nog beter resultaat te behalen (keyword optimalisatie).
  • Ook zogenaamde “negatieve zoekwoorden” voegen we toe, zodat je campagne nog effectiever wordt.
  • Soms moeten de teksten bijgeschaafd worden of is het verstandiger om de regio’s waarin jouw advertenties worden getoond aan te passen. Dit regelen we allemaal voor je.
  • We geven advies over hoe je bezoekers het beste geholpen kunnen worden op de website.

Je ziet het: we zorgen voor een zo hoog mogelijk rendement uit je investering!

Stramark: jouw adviespartner in Google adverteren

Terwijl je advertenties zichtbaar zijn in Google en andere zoekmachines, meten wij het effect hiervan nauwkeurig. Ons doel hierbij is altijd dat je jouw campagnedoelstellingen behaalt tegen zo laag mogelijke kosten. We zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe manieren om je advertentiecampagne te optimaliseren.

Onze experts nemen regelmatig contact met je op om nieuwe invalshoeken te bespreken. De resultaten vind je terug in onze maandelijkse analyse van je AdWords-campagne en je Google Analytics webstatistieken. En natuurlijk merk je het vanzelf als je online omzet stijgt!

Laat onze jarenlange ervaring met Google adverteren ook voor jou werken.

Samen met jou, maar ook met je websitebouwer, werken we aan een optimaal resultaat. Neem contact op met Stramark voor een vrijblijvende ‘Adwords quick scan’ van je huidige campagne. Of informeer bij ons of zoekmachine adverteren voor jouw website een goede optie is.