Gratis AdWords scan

Vraag de Gratis AdWords Scan aan

  • Vul het onderstaande formulier in om de gratis Google Ads Scan te ontvangen!
  • * Deze vindt u rechtsboven in uw Google Ads account
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe je duizenden euro’s kunt besparen in Google Ads (AdWords.)

Bang dat er honderden dan wel duizenden euro’s weggegooid worden met Google Ads-campagnes die niet optimaal ingezet worden? Hiervoor hebben wij de gratis Google Ads scan. Als je niet veel van Google Ads weet, ben je geen online concurrentie voor de markt waarin je actief bent. Wij helpen je om een koploper te worden dankzij efficiënte Google-Ads advertenties.

Hoe je ervoor kunt zorgen dat je Google Ads-campagnes wél rendabel worden? Dat vertelt onze gratis Google Ads (AdWords) scan je! Met deze review beoordelen we vrijblijvend je Google Ads-account. Alle belangrijke aspecten binnen Google Ads worden onder de loep genomen:

  • Accountstructuur
  • Campagne-instellingen
  • Relevantie van zoekwoorden
  • Relevantie van advertentieteksten
  • Gebruik van advertentie-extensies
  • De meetbaarheid van conversies
  • De inzet van remarketing

Waarom een Google Ads scan door Stramark?

Google Adwords Certified Partner

Met een team van gedreven gecertificeerde specialisten werken wij iedere dag in Google Ads. Ons belangrijkste doel is het creëren van waarde. Dit begint met een net, overzichtelijk en rendabel Google Ads account. Maak kennis met ons team.

Waarom zou je deze Google Ads-scan moeten doen?

Omdat je geen slecht ingerichte Google Ads-campagne wilt. Je hebt niets aan zo veel mogelijk verkeer naar je website lokken in de hoop dat iemand vanzelf wel een aankoop doet. Zo verbrand je alleen duizenden euro’s aan online marketing advertentiebudget zonder noemenswaardig resultaat. Potentiële klanten verlaten je website omdat ze op de verkeerde pagina landen. De pagina is op dat moment dan niet relevant.

De bezoekers verlaten de website direct en komen niet meer terug. Vaak gaan ze naar je concurrent, die wel zijn Google Ads-campagnes op een relevante manier inzet! Je bent én je geld aan Google Ads-klikken kwijt én een potentiële klant aan je concurrent. Daarom heb je deze scan nodig: om je geld te besparen en efficiënter Google Ads in te zetten.

adwords scan

Wat is het resultaat van de review?

Het resultaat van de scan krijg je in een overzichtelijk document toegestuurd. Je kunt hiermee zelf aan de slag om het account optimaal in te zetten. Belangrijke geldverslindende instellingen signaleren we voor je. Functies die relevant voor jou zijn raden we aan. Daarnaast geven we advies over de structuur van de campagnes en advertentiegroepen. Met het doel om wél geld te verdienen aan Google Ads én meer klanten binnen te halen.

Heb je hier geen tijd óf de juiste kennis voor? Dan helpen wij je graag. Vul het formulier rechtsboven in en dan nemen we contact op!

Call Now Button