Vrijblijvende Google Ads Audit

Vraag de Google Ads Audit aan

  • Vul het onderstaande formulier in om de gratis Google Ads Audit te ontvangen!
  • * Deze vindt u rechtsboven in uw Google Ads account
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe je duizenden euro’s kunt besparen in Google Ads (AdWords)Stramark SEA

Ben jij bang dat er honderden, dan wel duizenden euro’s weggegooid worden met je Google Ads campagnes omdat ze niet optimaal ingezet worden? Wanneer je niet genoeg van Google Ads weet, ben je geen online concurrentie voor de markt waarin je actief bent. Daarom hebben wij de vrijblijvende Google Ads audit. Deze audit vertelt je hoe je ervoor kunt zorgen dat je Google Ads campagnes wél rendabel worden. Met behulp van efficiënte Google Ads advertenties helpen we je om een koploper te worden!

Wat is een Google Ads Audit?

Met deze review beoordelen we vrijblijvend je Google Ads account. Alle belangrijke aspecten binnen Google Ads worden onder de loep genomen:

  • Accountstructuur
  • Campagne-instellingen
  • Relevantie van zoekwoorden
  • Relevantie van advertentieteksten
  • Gebruik van advertentie-extensies
  • De meetbaarheid van conversies
  • De inzet van remarketing

Waarom is een Google Ads Audit nodig?

Omdat je geen slecht ingerichte Google Ads campagne wilt. Je hebt niets aan zo veel mogelijk verkeer naar je website lokken in de hoop dat iemand uit zichzelf een aankoop doet. Zo verbrand je duizenden euro’s aan je online marketing advertentiebudget zonder noemenswaardig resultaat. Potentiële klanten verlaten je website omdat ze op de verkeerde pagina landen. De pagina is op dat moment namelijk niet relevant. De bezoekers verlaten de website direct en komen niet meer terug. Vaak gaan ze naar je concurrent, die zijn Google Ads campagnes wel op een relevante manier inzet! Hierdoor ben je geld kwijt aan Google Ads klikken én verlies je een potentiële klant aan de concurrent. Kortom: met de Google Ads Audit bespaar je geld en zet je efficiënter Google Ads in.

Wat is het resultaat?

Het resultaat van de scan krijg je in een overzichtelijk document toegestuurd. Je kunt hiermee zelf aan de slag om het Ads account optimaal in te zetten. Belangrijke geldverslindende instellingen signaleren we voor je. Functies die relevant voor jou zijn raden we aan. Daarnaast geven we advies over de Google Ads campagne structuur en advertentiegroepen. Dit alles met het doel om geld te verdienen aan Google Ads én meer klanten binnen te halen.

Heb je hier geen tijd voor of bezit je niet de juiste kennis? Dan helpt Online Marketing Bureau Stramark je graag. Vul het formulier rechtsboven in en dan nemen we contact op!

Waarom een Google Ads Audit door Stramark?

Op basis van de resultaten van de review kun je natuurlijk zelf aan de slag. Om je Google Ads campagne écht optimaal in te zetten is vakkennis vereist en dat is binnen je eigen bedrijf vaak niet aanwezig. Ons team bestaat uit 8 consultants, ieder met zijn eigen specialisme. Onze gedreven gecertificeerde Google Ads specialisten werken iedere dag in Google Ads. Doordat wij gewerkt hebben voor verschillende klanten in diverse branches hebben we jarenlange ervaring opgebouwd. Zo weten we hoe we het maximale uit jouw campagne kunnen halen. Ons belangrijkste doel is het creëren van waarde. Dit begint met een net, overzichtelijk en rendabel Google Ads account. Het beheren ervan vraagt daarnaast om tijd. Tijd die je wellicht zelf niet hebt of liever besteedt aan je eigen business. Win tijd door het over te laten aan onze specialisten. Op basis van jouw review geven we je Google Ads advies en wordt er een helder plan opgesteld om gestructureerd en doelgericht te kunnen werken. Jij denkt mee met de strategie, dan voeren zij het uit. Dat resulteert op haar beurt in focus. Wanneer je kiest voor Google Ads uitbesteden aan Google Ads bureau Stramark in Amsterdam werk je productiever en doen we beide waar we goed in zijn.