Vacature Online Marketing Sales/Account manager Amsterdam

Vrijblijvend advies?
Vraag het aan ons

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vacature Sales/Account manager Online Marketing Amsterdam

De voorkeur gaat uit naar iemand met aantoonbare ervaring in sales en affiniteit met Online Marketing.
Denk je dat je een goede kandidaat bent? Stuur ons een mail met brief en CV.

Vacature SEO consultant Amsterdam

Stramark is een Online Marketing Bureau voor websites en webshops voor grote en kleine merken in Amsterdam. We werken graag met klanten die ambitieuze online doelstellingen hebben. We helpen klanten primair met SEA en SEO en het verbeteren van hun resultaten hierin. Waarom? Tachtig procent van het websiteverkeer komt namelijk uit deze 2 online kanalen. Stramark is ervan overtuigd hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door deze 2 disciplines bij klanten op een integrale manier uit te voeren. Verder bieden we klanten de overige Online Marketing mogelijkheden aan. Dus Social Media advertizing als onderdeel van het werken naar een goed resultaat voor de klant.

We zijn op zoek naar jou!

Ben jij de Sales/Account manager die het leuk vindt om voor kleine en middelgrote bedrijven en merken te zorgen voor optimale zichtbaarheid in de zoekmachines, op social en optimaal resultaat van de website?

We zoeken een nieuwe collega die het leuk vind om prospects te overtuigen van onze oplossingen en de specialisten van Stramark. Om in een snel veranderend vakgebied bij te blijven en prospects en klanten op eenvoudige manier te adviseren. We verwachten dat je creatief bent in het vinden van oplossingen. Dat je je interesseert voor de uitdagingen van het online vakgebied, de websites en de klanten. Collega’s en experts helpen je met specialistische kennis. Je krijgt de kans om het huidige bedrijf mede uit te bouwen tot een succesvol en toonaangevend Online Marketing Bureau.

Aangezien we sterk groeien wordt je input ten aanzien van het verbeteren van de bedrijfsvoering,  procedures, kennis, dienstenpakket, documenten en de samenwerking van het team op prijs gesteld. Stramark bestaat 8 jaar en heeft de ambitie om binnen 4 jaar te groeien naar een succesvol bureau met 16+ betrokken consultants. Graag voegen we jouw ervaring en input daar aan toe!

Wat we bieden:

 • Marktconform salaris (op basis van opleiding en ervaring) en sales bonus
 • Ziektekosten verzekering 2 jaar aangevuld tot 100% en WIA-gatverzekering
 • 40 uur werken vinden we normaal, meer dan 40 vinden we een uitzondering
 • Studeren in werktijd
 • Interne workshops om SEO/AdWords/Social en ondersteuning te leren om klanten beter te kunnen adviseren
 • Coaching door ervaren SEO/AdWords consultants (intern)
 • Werkplek in Amsterdam. Goed bereikbaar per OV & parkeren voor de deur.
 • Ruimte om te studeren op overige Online Marketing onderwerpen
 • Leuke collega’s met verstand van SEO, SEA, Social en aanverwante vakgebieden
 • Naast inkomende leads wordt eigen initiatief gewaardeerd
 • Events, borrels en etentjes

Door onze pragmatische en toegepaste aanpak kunnen we het verschil maken voor onze klanten.  Wat jij adviseert/verkoopt en laat uitvoeren maakt het verschil voor de ondernemer. Het is altijd een uitdaging om gedaan te krijgen wat er moet gebeuren, als het lukt is het mogelijk om de business van de klant te transformeren. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in Nederland, een aantal daarvan exporteren naar Europese landen en maken gebruik van onze ondersteuning bij die activiteiten. De focus ligt zeker in het begin op het oppakken en closen van inkomende leads en contacten. Het is een fulltime functie voor mensen die sales willen doen op inhoudelijke manier met een oog op lange termijn.

Wat we verkopen en wat goed werkt is goed bekend. We krijgen ook een goed aantal leads binnen iedere week. Deze moeten worden opgevolgd. Bij gesprekken kan je altijd terugvallen op een van de specialisten of eigenaar Wouter (Online Marketing en huidige sales). Naast de binnenkomende leads willen we ook grotere accounts binnenhalen en meedoen aan pitches. Bij grote projecten kan het zijn (afhankelijk van ervaring en ambities) dat je ook als projectmanager wordt ingezet. Geplande evaluatie gesprekken met de klant worden ook door jou gevoerd.

Kennis en kunde gewenst voor vacature sales/account manager?

 • Minimaal 3 maanden ervaring met websites of online marketing (stage, hobby, werk)
 • Kennis van websites, b.v. WordPress, Magento, PHP of HTML
 • Aantoonbaar bezig geweest met websites (b.v. kennis van WordPress of HTML of PHP)
 • De behoefte om mensen en bedrijven te helpen. Om de wereld beter te maken.
 • Uitstekende overtuigende vaardigheden
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Projectmanagement vaardigheden
 • Klant- en resultaatgerichte instelling
 • HBO / WO werk en denkniveau & diploma

Startdatum: Zo snel mogelijk in overleg.

Meer over de sales/account manager werkzaamheden:

Resultaatgerichte online marketing met een social touch

Om resultaat gerichte marketing goed te doen is er veel meer kennis en kunde nodig dan puur SEO. Kennis van marketing, online, social, linkbuilding, websites, usability, de klant zelf, de concurrenten en zijn producten of diensten zorgen samen voor een online succesverhaal. En goede communicatieve en adviserende vaardigheden zijn daarbij essentieel. We vinden het fijn om op basis van feiten, kennis en kunde te werken en dit op een gestructureerde en klantgerichte manier met onze klanten te delen. Alle consultants hebben rechtstreeks contact met de klant en, indien nodig, met hun webbouwer. Soms is er ook nog contact met het marketing en communicatie bureau of tekstschrijver van de klant. Met elk contact helpen we op consequente en gestructureerde manier de klant online succesvol te zijn. Zorgen dat klanten hun online doelstelling bereiken geeft ons een kick.  Deze overtreffen vinden we helemaal top. Ons motto: als onze klanten succesvol zijn dan zijn wij dat ook. Oftewel; “Focus op Resultaat“.

Maak impact op het online succes van onze MKB+ klanten!

Vindt je het leuk om met klanten te werken die budgetten van 500 euro tot 50.000 euro per maand uitgeven aan online marketing? Help jij deze budgetten zo effectief mogelijk in te zetten voor omzet en resultaat? Wil jij in samenspraak met de klant zijn online marketing strategie bepalen? Zo maak je een online stappenplan voor de korte maar zeker ook de langere termijn voor deze klanten. Je middelen omvatten o.a.: speciallisten die zoekmachine optimalisatie, copywriting, conversie optimalisatie, linkbuilding, Google AdWords en social beheersen. En je eigen vaardigheden! Op dit moment zijn we met 6 consultants en komend half jaar zien we groei in onze bestaande en nieuwe klanten.

Naast leuk werk, ook andere leuke en leerzame activiteiten

Regelmatig gaan we naar online marketing events: In 2015 waren we sponsor van het Friends of Search congres, dit is HET evenement voor zoekmachine marketing specialisten. Verder gaan we naar: Search Thursdays, Online Tuesday, #FOS17 #FriendsofSearch, Marcom beurs, E-commerce dagen, Emerce Digital Marketing Live. Vrijdagmiddagborrel. Etentjes

Stuur je CV en motivatiebrief naar:

Wouter Blom
ivm spam even overtikken

 

tags:
Sales management vacature Amsterdam
Account management vacatures Amsterdam
Online Marketing Sales Vacature Amsterdam
Online Marketing Account Management Amsterdam