Vacature (junior) SEO Consultant Amsterdam

Vrijblijvend advies?
Vraag het aan ons

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

Vacature (junior) SEO Consultant is op dit moment beschikbaar..  (2 januari 2018 voor het laatst bijgewerkt)

De voorkeur gaat uit naar iemand als bekend is met / of gewerkt heeft websites en of SEO
Denk je dat je een goede kandidaat bent? Stuur ons een mail met brief en CV.

Stramark is een Online Marketing Bureau voor websites en webshops voor grote en kleine merken in Amsterdam. We werken graag met klanten die ambitieuze online doelstellingen hebben. We helpen klanten primair met SEA en SEO en het verbeteren van hun resultaten hierin. Waarom? Tachtig procent van het websiteverkeer komt namelijk uit deze 2 online kanalen. Stramark is ervan overtuigd hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door deze 2 disciplines bij klanten op een integrale manier uit te voeren. Verder bieden we klanten de overige Online Marketing mogelijkheden aan. Dus Social Media marketing, website optimalisatie, conversie optimalisatie, linkbuilding, als onderdeel van het werken naar een goed resultaat voor de klant.

We zijn op zoek naar jou!

Ben jij de Junior SEO Consultant die het leuk vindt om voor kleine en middelgrote bedrijven en merken te zorgen voor optimale zichtbaarheid in de zoekmachines, op social en optimaal resultaat van de website?

We zoeken een nieuwe collega die het leuk vind om met behulp van SEO en website optimalisatie resultaat te halen voor klanten. Om in een snel veranderend vakgebied bij te blijven en klanten op eenvoudige manier te adviseren. We verwachten dat je creatief bent in het vinden van oplossingen. Dat je je interesseert voor de uitdagingen van het online vakgebied, de websites en de klanten. Collega’s en experts helpen je met specialistische kennis. Je krijgt de kans om het huidige bedrijf mede uit te bouwen tot een succesvol en toonaangevend Online Marketing Bureau.

Aangezien we sterk groeien wordt je input ten aanzien van het verbeteren van de bedrijfsvoering,  procedures, kennis, dienstenpakket, documenten en de samenwerking van het team op prijs gesteld. Stramark bestaat 9 jaar en heeft de ambitie om binnen 3 jaar te groeien naar een succesvol bureau met 16+ betrokken consultants. Graag voegen we jouw ervaring en input daar aan toe!

Wat we bieden:

 • Marktconform salaris (op basis van opleiding en ervaring)
 • Ziektekosten verzekering gedurende 2 jaar (1e 100%, 2e 70%) en WIA-gatverzekering
 • 40 uur werken vinden we normaal, meer dan 40 vinden we een uitzondering
 • Studeren in werktijd
 • Interne workshops
 • Coaching door ervaren SEO consultants (intern)
 • Werkplek in Amsterdam. Goed bereikbaar per OV & parkeren voor de deur.
 • Rookvrije werkplek en collega’s
 • Gezamenlijke georganiseerde lunch en pauzes
 • Ruimte om te studeren op overige Online Marketing onderwerpen
 • Leuke collega’s met verstand van Online, SEO, SEA, Social en aanverwante vakgebieden
 • Events, borrels en etentjes

Door onze pragmatische en toegepaste aanpak kunnen we het verschil maken voor onze klanten.  Wat jij adviseert en doet met de website maakt het verschil voor de ondernemer. Het is altijd een uitdaging om gedaan te krijgen wat er moet gebeuren, als het lukt is het mogelijk om de business van de klant te transformeren. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in Nederland, een aantal daarvan exporteren naar Europese landen en maken gebruik van onze ondersteuning bij die activiteiten. De focus ligt zeker in het begin op het leren en beheren van een set aan klanten.

Kennis en kunde gewenst voor vacature SEO Consultant

 • Minimaal 3 maanden ervaring met websites of online marketing (stage, hobby, werk)
 • Kennis van websites, b.v. WordPress, Magento, PHP of HTML is een pré
 • Aantoonbaar bezig geweest met websites (b.v. kennis van WordPress of HTML of PHP)
 • De behoefte om mensen en bedrijven te helpen. Om de wereld beter te maken.
 • Uitstekende overtuigende vaardigheden
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Projectmanagement vaardigheden
 • Klant- en resultaatgerichte instelling
 • HBO / WO werk en denkniveau & diploma
 • Ervaring met linkbuilding is een pré

Startdatum: Zo snel mogelijk, in overleg.

Meer over de Consultancy werkzaamheden:

Resultaatgerichte online marketing met een social touch

Om resultaat gerichte marketing goed te doen is er veel meer kennis en kunde nodig dan puur AdWords. Kennis van marketing, online, social, linkbuilding, websites, usability, de klant zelf, de concurrenten en zijn producten of diensten zorgen samen voor een online succesverhaal. En goede communicatieve en adviserende vaardigheden zijn daarbij essentieel. We vinden het fijn om op basis van feiten, kennis en kunde te werken en dit op een gestructureerde en klantgerichte manier met onze klanten te delen. Alle consultants hebben rechtstreeks contact met de klant en, indien nodig, met hun webbouwer. Soms is er ook nog contact met het marketing en communicatie bureau of tekstschrijver van de klant. Met elk contact helpen we op consequente en gestructureerde manier de klant online succesvol te zijn. Zorgen dat klanten hun online doelstelling bereiken geeft ons een kick.  Deze overtreffen vinden we helemaal top. Ons motto: als onze klanten succesvol zijn dan zijn wij dat ook. Oftewel; “Focus op Resultaat“.

Maak impact op het online succes van onze MKB+ klanten!

Vindt je het leuk om met klanten te werken die budgetten van 500 euro tot 50.000 euro per maand uitgeven aan online marketing? Help jij deze budgetten zo effectief mogelijk in te zetten voor omzet en resultaat? Wil jij in samenspraak met de klant zijn online marketing strategie bepalen? Zo maak je een online stappenplan voor de korte maar zeker ook de langere termijn voor deze klanten. Je middelen omvatten initieel voornamelijk Google AdWords. Daarna kunnen die uitgebreid worden door zoekmachine optimalisatie, copywriting, conversie optimalisatie, linkbuilding, Google AdWords. En je eigen vaardigheden! Op dit moment zijn we met 7 consultants en komend half jaar zien we groei in onze bestaande en nieuwe klanten.

Naast leuk werk, ook andere leuke en leerzame activiteiten

Regelmatig gaan we naar online marketing events: In 2015 waren we sponsor van het Friends of Search congres, dit zijn we in 2018 weer!. Dit is HET evenement voor zoekmachine marketing specialisten. Verder gaan we naar: Search Thursdays, Online Tuesday, #FOS17 #FriendsofSearch, Webwinkelvakdagen,Marcom beurs, E-commerce dagen, Emerce Conversion, Digital Marketing Live. Vrijdagmiddagborrel. Etentjes. Uitjes (we zijn net naar Walibi geweest)

Stuur je CV en motivatiebrief naar:

Wouter Blom
ivm spam even overtikken

 

tags:
Vacature SEO Consultant Amsterdam
Vacature website optimalisatie consultant Amsterdam
Vacature junior online marketing Consultant Amsterdam