Online Marketing Bureau Stramark fenna wouter frans groot

Online Marketing Vacatures Amsterdam

Stramark groeit hard. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuw talent. De vacatures die wij geregeld beschikbaar hebben maar op dit moment vervuld zijn, kan je hieronder bekijken. Zit er iets voor je tussen maar is de vacature dus niet beschikbaar? Laat je gegevens achter via het formulier rechts.

Online Marketing vacatures die momenteel vervuld/gesloten zijn:

Online Marketing vacatures

Traineeship Online Marketing vervuld

SEO vacatures

Vacature Junior / Traineeship SEO Specialst

Vacature Senior SEO Specialst

SEA vacatures

Vacature Junior SEA Specialist vervuld

Vacature SEA Specialist vervuld

Vacature Meewerkend Teamleider SEA vervuld

Social Advertising vacatures

Traineeship Social Advertising & SEA vervuld

Sales vacatures

Vacature Accountmanager Online Marketing vervuld

 

Stramark in een notendop

Stramark is een Online Marketing Bureau voor websites en webshops, voor grote en kleine bedrijven, en bestaat sinds 2008. We werken het liefst met scale-ups die ambitieuze online doelstellingen hebben. We helpen voornamelijk met SEA en SEO. Waarom? Omdat 80% van het websiteverkeer uit deze twee online kanalen komt. Stramark is ervan overtuigd we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn door deze twee disciplines op een integrale manier uit te voeren. Verder bieden we ook social media marketing, copywriting, website optimalisatie, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en linkbuilding aan als onderdeel van het werken naar een optimaal resultaat. Bekijk onze diensten hier.

Wie zijn onze klant: scale-ups met 10-50+ werknemers en 24.000-500.000 budget per jaar

Wie zijn niet onze klanten: Bedrijven met producten of diensten die verslavend, misleidend of slecht voor de mensen en wereld zijn.

Hoe is het om te werken bij Stramark?

Twee dagen in het leven van Stramarketeer Laura

Maandag

9.00 Laura komt met de fiets op kantoor aan.

9.20 Het hele team komt bij elkaar zitten en vertellen wat ze in het weekend hebben gedaan. Hierna gaat het over op werk, elke consultant is één voor één aan de buurt. Laura vertelt waar ze afgelopen week trots op was, wat ze heeft geleerd en wat ze proactief heeft gedaan. Hierna geeft ze aan hoe druk ze het heeft qua klanten uren en wat haar belangrijkste werkzaamheden zullen zijn die week. Ze sluit af door een praise te geven aan een collega die haar vorige week een workshop had gegeven. 

10.00 Laura heeft met coach Fenna haar maandag ochtend gesprek. Hierbij bespreekt ze hoe het met haar gaat en of ze ergens tegen aanloopt. 

10.15 Laura maakt een kop thee in de keuken en gaat achter haar bureau zitten. Ze checkt de planning die ze voor de week had gemaakt en planned wat ze die dag gaat doen. Hierna checkt ze haar emails.

10.40 Het team loopt samen een rondje buiten van 10 minuten. Wandelingen zijn belangrijk om je hoofd te legen en weer gefocust verder te kunnen werken.

10.50 Laura bereidt zich voor op een wekelijkse meeting die ze met een klant heeft en start de online meeting. 

11.30 Laura is klaar met haar meeting en neemt een tweede kop thee. Ze gaat weer achter haar bureau zitten en start met het beheer van een Google Ads account van één van haar klanten.

12.30 Het is tijd voor lunch. Laura gaat naar de keuken en dekt samen met haar collega’s de tafel. Samen hebben ze lunch en praten ze over de nieuwste serie op Netflix die sommige hebben gezien en over hoe het met de verhuizing gaat van één van hun collega’s. Na het eten ruimen ze allemaal samen de tafel weer op en gaan ze weer voor een wandeling.

13.00 Laura gaat weer achter haar computer zitten en gaat verder met het beheren van het account van haar klant. Ze schrijft een rapportage over de resultaten van de afgelopen maand en stuurt deze naar de klant.

15.00 Tijd voor het derde rondje van de dag.

15.10 Laura beantwoord nog enkele andere mails en checkt de accounts van twee andere klanten op hun voortgang. Ze bespreekt met een collega een issue die ze in één van de accounts heeft en ze komen samen tot een oplossing.

17.30 De dag zit erop. Laura begroet haar collega’s en fietst naar huis. 

 

Donderdag

9.00 Laura komt aan op werk met de metro. Ze heeft zelfgemaakte cupcakes bij haar vandaag.

9.06 De dagelijkse ochtend meeting start met het hele team. Iedereen vertelt waar ze gister trots op waren en wat ze vandaag gaan doen.

9.15 De meeting is over en Laura start aan het beheer van het account van één van haar klanten.

10.30 Het team gaat naar buiten voor het ochtendrondje.

10.40 Laura gaat verder met werken, ze schrijft een rapportage over de resultaten van de afgelopen maand en stuurt deze naar de klant. 

12.30 Het is tijd voor lunch. Het team dekt samen de tafel en ze gaan samen lunchen. Na de lunch gaan ze weer naar buiten voor een wandeling.

13.00 Laura bereidt zich samen met haar collega Chris voor op een meeting met een klant.

13.30 Laura gaat online samen met Chris de meeting in. Na de meeting bespreken ze nog kort hoe het ging en wat ze verder gaan doen.

15.00 Het team probeert Laura’s heerlijke cupcakes en gaan samen naar buiten voor een wandeling.

15.20 Laura antwoord een paar mails en werkt aan de social media van Stramark. 

16.00 Laura gaat verder met een Google Shopping cursus die ze online aan het volgen was. Hierna stelt ze enkele vragen aan haar mentor Frans.

17.00 Het is tijd voor bier! De stramarketeers komen achter hun computer schermen vandaan en nemen een biertje en wat chips. Muziek gaat aan en de donderdag borrel begint. (Enkele consultants werken niet op vrijdag, daarom is de borrel op donderdag.)

17.40 Laura neemt de metro weer naar huis.

 

Wil je graag weten hoe jouw dag er uit zou kunnen zien als stramarketeer? Soliciteer en kom langs voor een gesprek!

Stramark Team vierkant

Nieuwe vacatures ontvangen?
Vul het formulier hieronder in


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Social Media

LinkedIn

Instagram

Twitter

Facebook