Vacature Google Ads/ SEA Consultant Amsterdam

Google Ads/ SEA Consultant Amsterdam

Datum vacature: 1 sep 2018

Locatie: Amsterdam, Noord-Holland, 1014BM, Zekeringstraat 17A
Branche: Online Marketing
Uren: Fulltime, 40 uur per week

Denk jij dat je een goede kandidaat bent? Stuur ons dan een e-mail met motivatiebrief en CV!
Startdatum: Zo snel mogelijk, in overleg.

Wie zijn wij

Stramark is een Online Marketing Bureau voor websites en webshops voor grote en kleine merken en bestaat dit jaar 10 jaar. We werken graag met klanten die ambitieuze online doelstellingen hebben. We helpen klanten primair met SEA en SEO en het verbeteren van hun resultaten hierin. Waarom? Tachtig procent van het websiteverkeer komt namelijk uit deze twee online kanalen. Stramark is ervan overtuigd hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door deze twee disciplines bij klanten op een integrale manier uit te voeren. Verder bieden we klanten de overige Online Marketing mogelijkheden aan. Dus Social Media marketing, website optimalisatie, conversie optimalisatie, linkbuilding, als onderdeel van het werken naar een goed resultaat voor de klant.

Voor de vacature SEA Consultant zijn wij op zoek naar iemand met:

 • Ervaring met websites of online marketing
 • Kennis van websites zoals bijvoorbeeld WordPress is een pré
 • Passie voor SEA
 • Goed met cijfers
 • Niet vies van Excel
 • De behoefte om mensen en bedrijven te helpen. Om de wereld beter te maken.
 • Overtuigende vaardigheden
 • Communicatieve vaardigheden
 • Projectmanagement vaardigheden
 • Klant- en resultaatgerichte instelling
 • HBO / WO werk en denkniveau & diploma
 • Ervaring met linkbuilding is een pré

Wat we bieden:

 • Marktconform salaris (op basis van opleiding en ervaring)
 • 40 uur werken vinden we normaal, meer dan 40 vinden we een uitzondering
 • Studeren in werktijd
 • Interne workshops
 • Coaching door ervaren SEA / Google Ads (AdWords) consultants
 • Kantoor in Amsterdam. Goed bereikbaar per OV en met de auto
 • Rookvrije werkplek en collega’s
 • Gezamenlijke georganiseerde lunch en pauzes
 • Ruimte om te studeren op overige Online Marketing onderwerpen
 • Leuke collega’s met verstand van Online, SEO, SEA, Social en aanverwante vakgebieden
 • Events, borrels, bedrijfsuitjes en etentjes

We zijn op zoek naar jou!

Ben jij de SEA Consultant die het leuk vindt om voor kleine en middelgrote bedrijven en merken te zorgen voor optimale online zichtbaarheid?

We zoeken een nieuwe collega die het leuk vind om met behulp van Google Ads (AdWords) resultaat te halen voor klanten. Om in een snel veranderend vakgebied bij te blijven en klanten op eenvoudige manier te adviseren. We verwachten dat je creatief bent in het vinden van oplossingen. Dat je je interesseert voor de uitdagingen van het online vakgebied, de websites en de klanten. Collega’s en experts helpen je met specialistische kennis.

Aangezien we sterk groeien wordt je input ten aanzien van het verbeteren van de bedrijfsvoering, procedures, kennis, dienstenpakket, documenten en de samenwerking van het team op prijs gesteld. Stramark bestaat 10 jaar en heeft de ambitie om binnen 3 jaar te groeien naar een bureau met 16+ betrokken consultants. Graag voegen we jouw ervaring en input daar aan toe!

Naast leuk werk, ook andere leuke en leerzame activiteiten

Regelmatig gaan we naar online marketing events: In 2015 en 2018 waren we sponsor van het Friends of Search congres. Dit is HET evenement voor zoekmachine marketing specialisten. Verder gaan we naar: Search Thursdays, Online Tuesday, #FOS18 #FriendsofSearch, Webwinkelvakdagen,Marcom beurs, E-commerce dagen, Emerce Conversion, Digital Marketing Live. Vrijdagmiddagborrel. Etentjes. Uitjes

Solliciteren

Bekijk het studiemateriaal in de rechter sidebar door en stuur je CV en motivatiebrief naar:
contact@stramark.nl t.a.v. Wouter Blom

Beste Recruiters; Wij zorgen zelf voor onze recruitment.Meer over de Consultancy werkzaamheden:

Resultaatgerichte online marketing met een social touch

Om resultaat gerichte marketing goed te doen is er veel meer kennis en kunde nodig dan puur Google Ads. Kennis van marketing, online, social, linkbuilding, websites, usability, de klant zelf, de concurrenten en zijn producten of diensten zorgen samen voor een online succesverhaal. En goede communicatieve en adviserende vaardigheden zijn daarbij essentieel. We vinden het fijn om op basis van feiten, kennis en kunde te werken en dit op een gestructureerde en klantgerichte manier met onze klanten te delen. Alle consultants hebben rechtstreeks contact met de klant en, indien nodig, met hun webbouwer. Soms is er ook nog contact met het marketing en communicatie bureau of tekstschrijver van de klant. Met elk contact helpen we op consequente en gestructureerde manier de klant online succesvol te zijn. Zorgen dat klanten hun online doelstelling bereiken geeft ons een kick. Deze overtreffen vinden we helemaal top. Ons motto: als onze klanten succesvol zijn dan zijn wij dat ook. Oftewel; “Focus op Resultaat“.

Maak impact op het online succes van onze MKB+ klanten!

Vindt je het leuk om met klanten te werken die budgetten van 500 euro tot 50.000 euro per maand uitgeven aan online marketing? Help jij deze budgetten zo effectief mogelijk in te zetten voor omzet en resultaat? Wil jij in samenspraak met de klant zijn online marketing strategie bepalen? Zo maak je een online stappenplan voor de korte maar zeker ook de langere termijn voor deze klanten. Je middelen omvatten initieel voornamelijk Google Ads. Daarna kunnen die uitgebreid worden door zoekmachine optimalisatie, copywriting, conversie optimalisatie, linkbuilding en je eigen vaardigheden! Op dit moment zijn we met 6 consultants en komend half jaar zien we groei in onze bestaande en nieuwe klanten.

Tags:
Vacature Online Marketing Consultant Amsterdam
Vacature SEA Consultant Amsterdam
Vacature Google Adwords Consultant Amsterdam
Vacature Google Ads Consultant Amsterdam

Studiemateriaal

Google Ads 101

Lees de Guide >

Navigate Google Ads

Bekijk de video >Online Marketing Bureau Stramark
Zekeringstraat 17a
1014 BM Amsterdam
020 – 716 54 11
contact@stramark.nl