Online Marketing Bureau Stramark frans stijn klein

Wat is een gecertificeerde Google Ads Partner?

met Focus op Resultaat?

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je weet ongetwijfeld welke manieren er zijn om meer bezoekers naar je website te krijgen vanuit Google. Dat kan via adverteren in Google Ads/AdWords (jouw advertentie komt naast of boven de zoekresultaten te staan) of via zoekmachine optimalisatie door technische en inhoudelijke verbeteringen van je website. Met een Premium Google AdWords Certified Partner als Stramark weet je zeker dat je effectiever adverteert!

Zoek je een zoekmachine marketing bureau dat niet alleen je Google Ads/AdWords-campagnes aanmaakt, maar ze ook bijhoudt en continu optimaliseert? Google AdWords Partner Stramark is in dat geval jouw ervaren Google Ads/AdWords-bureau met kennis van zaken. Als Premium Google AdWords Certified Partner zijn wij verplicht om onszelf voortdurend bij te scholen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden die AdWords biedt voor jou.

Heb je al een Google Ads/AdWords-account en wil je daar meer rendement uit halen? Je kan het Google Ads Beheeer Uitbesteden!
Ja, ik wil de gratis AdWords-scan voor mijn AdWords-account!

Jouw investeringen verdienen we zo snel mogelijk terug

Het spreekt voor zich dat adverteren met Google Ads / AdWords geld kost. De hoogte van dit budget kun je zelf aangeven, maar toch. Ook voor de expertise van onze Google Certified Professionals betaal je een bepaald bedrag. Het is dan ook aan ons om zo snel mogelijk jouw investeringen terug te verdienen.

Dat doen we door je Google-Ads campagnes continu te optimaliseren, zodat je kwalitatief hoogwaardige bezoekers naar je website krijgt tegen een zo laag mogelijke investering.

De kosten van een klik op een Google Ads/ AdWords-advertentie zijn afhankelijk van de populariteit van het gebruikte zoekwoord. Als er veel mensen op een bepaald woord zoeken, willen al je concurrenten logischerwijs ook dat hun advertentie zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten. Dit drijft de prijs van de topkeywords op.

Het is daarom verstandig om meerdere ijzers in het vuur te hebben. Wij kijken graag voor je waar nog meer mogelijkheden liggen op het gebied van zoekwoorden, advertentievarianten en conversie-optimalisatie binnen AdWords.

Samen met jou bepalen we de prioriteiten en doelstelling van je campagne op basis van de wensen en het beschikbare budget van jouw scale up. Je keuze kun je baseren op onze jarenlange ervaring als Premium Google Certified Partner. Zo verdienen wij onszelf terug voor je!

Wat doet een Premium Google Certified Partner?

Als bedrijf kun je officieel gecertificeerd worden voor het adverteren met Google AdWords. Daar moet je officieel examen voor doen, om te bewijzen dat je gekwalificeerd bent om jezelf een expert te mogen noemen. Laat je jouw AdWords-campagne beheren door een Premium Google AdWords Certified Partner dan ben je verzekerd van topkwaliteit. Lang niet elk bedrijf behaalt deze certificering.

Natuurlijk kun je heel veel zelf, zoals een AdWords-account aanmaken en advertenties online plaatsen. Waar het vooral om gaat, is de expertise die nodig is om een AdWords-campagne zo effectief mogelijk te maken. Online Marketing Bureau Stramark heeft deze expertise in huis. Wij kunnen je optimaal helpen met je Google AdWords-campagnes.

Daag ons uit met Google Ads/AdWords!

Omdat we onszelf graag willen bewijzen tegenover jou, zijn we benieuwd naar de uitdaging die je ons kunt bieden op het gebied van Google AdWords. Je krijgt dan ook niet zomaar een offerte als je contact met ons opneemt, maar een compleet online marketingplan waarin we ingaan op jouw mogelijkheden voor SEA.

Natuurlijk kijken we daarbij ook direct naar je website en geven we tips hoe deze structureel beter vindbaar gemaakt kan worden en meer conversie kan opleveren. Wij zijn ervan overtuigd dat we je kunnen helpen. In ons plan lees je de meerwaarde van een Premium Google Certified Partner voor jouw campagnes!

Google Ads Certified Partner

Al onze AdWords-consultants zijn geslaagd voor het Google AdWords Professional (GAP) examen en zijn daarmee dus Google AdWords Qualified Professionals. Ze hebben niet alleen de basiskennis in huis maar ook de advanced examens behaald.Doordat we aan deze en nog andere voorwaarden voldoen zijn we een Premium Google Partner.

Wil je in-house iemand laten kijken naar je AdWords-campagnes, dan kan dat ook. Je kunt bij Stramark voor 1 of 2 dagen een SEA consultant inhuren die bij jou op kantoor helpt met de advertentiecampagnes.

Adverteren met Ads voor Google Shopping

Google ontwikkelt AdWords constant. Bijblijven is noodzaak om het maximale rendement uit campagnes te halen. ProductListings of adverteren met Google Shopping zijn een aantal voorbeelden waarmee je als webwinkel kunt adverteren. Wij helpen je graag te adverteren met Google Shopping.

Jij wilt toch ook meer bezoekers op je website hebben?
Ja, ik wil meer bezoekers en meer verkopen!