Met een Google AdWord Certified Partner weet u zeker dat u effectiever adverteert! U weet ongetwijfeld welke manieren er zijn om meer bezoekers naar uw website te krijgen vanuit Google.

Dat kan via adverteren in Google Adwords (uw advertentie komt naast of boven de zoekresultaten te staan) of via zoekmachine optimalisatie door technische en inhoudelijke verbeteringen van uw website.

Zoekt u een zoekmachine marketing dat niet alleen uw AdWords campagnes aanmaakt, maar ze ook bijhoudt en continu optimaliseert? Stramark is in dat geval uw ervaren AdWords bureau met kennis van zaken. Als Google Adwords Certified Partner zijn wij verplicht ons voortdurend te scholen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden die AdWords biedt voor u.

Heeft u al een AdWords account en wilt u daar meer rendement uit halen?
Ja, ik wil de gratis AdWords scan voor mijn AdWords account!

Uw investeringen verdienen we zo snel mogelijk terug

Het spreekt voor zich dat adverteren met AdWords geld kost. De hoogte van dit budget kunt u zelf aangeven, maar toch. Ook voor de expertise van onze Google Certified Professionals betaalt u een bepaald bedrag. Het is dan ook aan ons om zo snel mogelijk uw investeringen terug te verdienen.

Dat doen we door uw Google campagnes continu te optimaliseren, zodat u kwalitatief hoogwaardige bezoekers naar uw website krijgt tegen een zo laag mogelijke investering.

De kosten van een klik op een AdWords-advertentie zijn afhankelijk van de populariteit van het gebruikte zoekwoord. Als er veel mensen op een bepaald woord zoeken, willen al uw concurrenten ook dat hun advertentie zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten. Dit drijft de prijs van de topkeywords op.

Het is daarom verstandig om meerdere ijzers in het vuur te hebben. Wij kijken graag voor u waar nog meer mogelijkheden liggen op het gebied van zoekwoorden, advertentievarianten en conversie optimalisatie binnen AdWords.

Samen met u bepalen we graag de prioriteiten en doelstelling van uw campagne op basis van uw wensen en beschikbare budget. Uw keuze kunt u baseren op onze jarenlange ervaring als Google Certified Partner. Zo verdienen wij onszelf terug voor u!

Wat doet een Google AdWords Certified Partner?

Als bedrijf kunt u officieel gecertificeerd worden voor het adverteren met Google AdWords. Daar moet u officieel examen voor doen om te bewijzen dat u gekwalificeerd bent om uzelf een expert te mogen noemen. Laat u uw AdWords campagne door een Google AdWords Certified Partner verzorgen dan bent u verzekerd van topkwaliteit. Lang niet elk bedrijf behaalt deze certificering.

Natuurlijk kunt u heel veel zelf, zoals een AdWords account aanmaken en advertenties online plaatsen. Waar het vooral om gaat is de expertise die nodig is om een AdWords campagne zo effectief mogelijk te maken. Stramark heeft deze expertise in huis. Wij kunnen u optimaal helpen met uw Google AdWords campagnes. Stramark Google Advertising Professional Certification

Daag ons uit met Google AdWords!

Omdat we onszelf graag willen bewijzen tegenover u, zijn we benieuwd naar de uitdaging die u ons kunt bieden op het gebied van Google AdWords. U krijgt dan ook niet zomaar een offerte als u contact met ons opneemt, maar een compleet online marketingplan waarin we ingaan op uw mogelijkheden voor SEA.

Natuurlijk kijken we daarbij ook direct naar uw website en geven we tips hoe deze structureel beter vindbaar gemaakt kan worden en meer conversie kan opleveren. Wij zijn ervan overtuigd dat we u kunnen helpen. In ons plan leest u de meerwaarde van een Google Certified Partner voor uw campagnes!

Google AdWords Certified Partner

Al onze AdWords consultants zijn geslaagd voor het Google AdWords Professional (GAP) examen en zijn daarmee dus Google AdWords Qualified Professionals. Ze hebben niet alleen de basiskennis in huis maar ook de advanced examens behaald.

Heeft u behoefte om in-house iemand te laten kijken naar uw AdWords campagnes dan kan dat ook. U kunt dan voor 1 of 2 dagen een sea consultant inhuren die bij u op kantoor u helpt met uw advertentiecampagnes.

Adverteren met AdWords voor Google Shopping

Google ontwikkelt het AdWords product constant. Bijblijven is noodzaak om het maximale rendement uit campagnes te halen. ProductListings of adverteren met Google Shopping zijn een aantal voorbeelden waarmee u als webwinkel kunt adverteren. Wij helpen u graag te adverteren met Google Shopping.

Zou u meer bezoekers op uw website willen hebben?
Ja, ik wil meer bezoekers en meer verkopen!

Tags: Google Adverteren, Google certified partner, Google AdWords Partner, google certified partner, google adwords marketing, google adwords qualified company, google adwords qualified individual, google adwords qualified professional, google shooping, google merchant center


Terug naar boven ↑
  • Vrijblijvend advies? Vraag het Wouter

    Bel ons op 020 716 54 11 of via het onderstaande formulier, dan reageren wij binnen een werkdag!

    *

    *

    Please leave this field empty.