Online Marketing Bureau Stramark stijn laura klein

Vrijblijvende Online Marketing Audits

Natuurlijk steek jij veel tijd, liefde en geld in online marketing om hoger in Google te komen. Maar haal je er wel het maximale uit? Ondanks jouw inspanningen kan het zijn dat concurrenten nog steeds de beste posities veroveren. Of je bent niet rendabel genoeg terwijl je duizenden euro’s investeert in Google Ads. Dat kan en moet beter. Daarom hebben wij de vrijblijvende Keyword Audit, Google Ads Audit, SEO Audit en Social Media Audit. De specialisten van Stramark zitten klaar om jouw zoekwoordenlijst of Google Ads account onder de loep te nemen. We sturen jou het resultaat toe en geven advies hoe het beter kan. Geheel vrijblijvend. Vervolgens kun je aan de slag om meer en betere bezoekers binnen te halen. Vraag dus snel één van onze audits aan!

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Levert de website van jouw scale-up te weinig nieuwe klanten op? En staan je concurrenten bovenaan in de zoekresultaten van Google? Vraag dan de Keyword Audit aan! Geef je zoekwoorden en concurenten aan en zie direct hoe je website rankt en waar er mogelijkheden voor jouw website liggen!


Ben jij bang dat er honderden, dan wel duizenden euro’s weggegooid worden met je Google Ads campagnes omdat ze niet optimaal ingezet worden? Vraag dan de Google Ads Audit aan! Deze audit vertelt je hoe je ervoor kunt zorgen dat je Google Ads campagnes wél rendabel worden.

Hoe SEO geoptimaliseerd is jouw website? Met de gratis SEO audit van Stramark kunnen wij je website scannen op alle basis SEO elementen. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen wat de huidige status is van je website en in hoeverre deze geoptimaliseerd is voor Google en de overige zoekmachines.


Jouw social media marketing naar het volgende niveau tillen? Met de gratis Social Media audit van Stramark kunnen wij jouw social media kanalen en campagnes onder de loep nemen. Zo kunnen wij jou het beste advies geven.


Zou jij graag alle bovenstaande audits door ons willen uitvoeren? Vraag dan de Marketing audit aan. Wij zullen naar jouw zoekwoorden, website, Google Ads en Social Media kanalen en campagnes kijken!


Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Doe een offerte aanvraag. Kies het online marketing pakket dat het best bij jou past of kies zelf de diensten waar jij in geïnteresseerd bent!

Stramark banner

Firm24 is blij met de slimme oplossingen van Stramark. De Google Ads kosten zijn tot wel 30% gereduceerd!

Thijs van Holthuijsen – Firm 24