Hoger in Google? Hoog in Google komen!

Hoog in Google komen? Neem contact op!

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

Hoger in Google komen?

Alleen een website of webshop is natuurlijk niet genoeg. Je wilt ook met je website hoog in google komen op zoektermen die voor jou van belang zijn. Het is vaak heel makkelijk hoog in Google te komen met je eigen merknaam. Maar dan ben je er nog niet. Wij helpen je om meer bezoekers naar je website te trekken op termen waarmee jij hoog in Google wilt komen te staan.

Hoger in Google komen hangt af van veel factoren

Er zijn heel veel factoren die meespelen wanneer je hoger in Google wilt komen met je website of webshop. Google hanteert zo’n 200 punten op basis waarvan de zoekmachine bepaalt hoe hoog websites op bepaalde zoekwoorden gerangschikt worden binnen de zoekresultaten.

hoog in google komenDe basisregel om hoog in Google te scoren is relevantie. Dat betekent in de praktijk dat wanneer je de inhoud en structuur van je website of webshop aansluiten bij de wensen van de bezoeker, dat bijdraagt aan je Google positionering. In feite werk je dus continu aan het verbeteren van je website, zodat je klanten én de zoekmachines daar profijt van hebben.

Om je te helpen bij het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop om zo hoog mogelijk in Google te komen, heb je een ervaren zoekmachine optimalisatie bureau nodig. Een bureau met ervaring dat contact onderhoudt met jou en met je websitebouwer.

Een bureau dat alle kneepjes van het vak kent en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Een zoekmachine marketing bureau zoals Stramark.

Eerste pagina Google?

Eerste pagina Google
Sta je al op de eerste pagina in Google? Of eerste pagina op Google of eerste pagina van Google? Zo zie je maar: het maakt uit op welke woorden mensen zoeken 😉

Hoog in Google ranken; organisch of met advertenties?

Er zijn twee manieren om hoog in Google te komen:

  1. Adverteren in Google Adwords: je adverteert met zoekwoorden in Google waarbij een advertentie wordt geplaatst naast of boven de organische zoekresultaten.
  2. Zoekmachine optimalisatie: je website of webshop wordt technisch (qua structuur) en inhoudelijk (qua tekst) verbeterd zodat hij relevant wordt voor bezoekers.

Je kunt deze 2 online marketingtechnieken natuurlijk ook combineren. Met een relevantere website die hoog in Google scoort kun je vaak rekenen op lagere kosten voor adverteren binnen Google AdWords.

Hoe komt je website of webshop hoger in Google?

Er zijn heel veel zaken die meespelen bij het hoog in Google komen van je website of webshop.

  1. De techniek van je website of webshop is belangrijk, want als de zoekmachinerobot er zich geen raad mee weet, dan kun je natuurlijk ook geen hoge ranking verwachten.
  2. De content die op je website of webshop staat
  3. Je website structuur is van belang. Wat staat waar en is het allemaal logisch geordend?
  4. Linkbuilding is een essentieel onderdeel om hoog in Google te komen. Google benadert je website of webshop democratisch: als anderen naar jou verwijzen, dan zal je website wel de moeite waard zijn. Hierbij komen nog heel veel details kijken, zoals het woord waarmee men verwijst naar jouw website (de linktekst), de context waarin de link staat en de doelpagina waarnaar de link verwijst (homepage of een diepere pagina).
  5. De leeftijd en reputatie van je domeinnaam,
  6. Hoe je aanwezig bent in Social Media zoals Facebook, Twitter en Google+
  7. De server waarop je website of webshop gehost wordt.


Zo zijn er nog zo’n 200 factoren die meespelen bij je ranking binnen Google. Maar daar hoef je je niet mee bezig te houden. Dat doen wij wel voor je!

 

Wij helpen je om je website of webshop hoger in Google te laten ranken!

Dus: als je je afvraagt “hoe kom ik hoger in google” of “hoe kom je bovenaan in google met je website” dan bewijzen wij graag dat we je hierbij kunnen helpen. Om te beginnen beoordelen we vrijblijvend de vindbaarheid van je website in Google en hoe je nu daarin scoort. Op basis daarvan formuleren we een aanpak om hoog in google te komen!

 

Call Now Button