WordPress SEO

Hoog in Google komen? Neem contact op!

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

SEO voor WordPress websites. Scoor hoger in Google met wordpress SEO. Stramark helpt je de concurrentie verslaan met jouw wordpress website. Bel ons vandaag nog!

SEO voor WordPress websites

Indien je gebruik hebt gemaakt van een WordPress website ( zoals vele anderen ) is het erg belangrijk om de SEO mee te nemen in het design. Er zijn talloze templates / Themes speciaal ontwikkeld voor elke branche. Het probleem bij wordpress zoekmachineoptimalisatie is dat niet elke template designer rekening heeft gehouden met de SEO factoren die worden gebruikt voor het rangschikken van posities in zoekmachines zoals Google. Een voorbeeld hiervan is een te zwaar wordpress CMS met eindeloze mogelijkheden die vaak niet eens gebruikt worden. Wel zorgt dit voor een langere laadtijd van de website ( meer dan 5 seconden ). Dit is vanuit een SEO oogpunt schadelijk voor de optimalisatie voor SEO en de usability van de website.

Wordpress SEO

SEO achteraf

Veel webdesigners / webbouwers krijgen na veel aanpassingen uiteindelijk groen licht voor het online zetten van de website. Vaak kijken meerdere ogen mee, van de managementlaag tot de servicemedewerkers. Wij merken bij Stramark dat er over het algemeen veel meer rekening wordt gehouden met het design en functionaliteit dan met een logische indeling voor zoekmachines.
Dit komt vaak achteraf als er na een maand blijkt dat de nieuwe website slechts 100 tot 200 bezoekers heeft gehad ( vaak ook nog de medewerkers van het bedrijf en vaste klanten ). Als dan bekend wordt dat er gemiddeld duizenden relevante zoekopdrachten zijn naar de producten of diensten gaat er ( te laat ) een lampje branden dat er aandacht aan SEO en online vindbaarheid in het algemeen moet worden besteed.

Yoast SEO plugin

Er zijn binnen WordPress vele plugins die SEO factoren meten en helpen bij het optimaliseren hiervan. De meest populaire SEO plugin is Yoast SEO. Het gebruik hiervan zal zeker helpen om de SEO te verbeteren, maar wat we vaak zien is dat het fundament van de website verkeerd is ingestoken.
Zo zal nooit het optimale resultaat worden behaald, en zeker niet in competitieve markten. Het is te vergelijken met een huis bouwen op los zand. Vaak zal de website van de grond af opnieuw moeten worden gestructureerd, en zal design soms moeten inleveren om ruimte te maken voor een functionelere structuur. Denk hierbij vooral aan het plaatsen van meer content, en een logischere indeling van het menu.

Succesvolle WordPress SEO website

Bij Stramark zijn we zeker een voorstander van het gebruik van wordpress SEO. Met veel SEO factoren wordt automatisch rekening gehouden binnen WordPress. Dit scheelt veel handmatig werk, en uiteindelijk ook veel kosten.  Wel raden we zeker aan om in een vroeg stadium van de ontwikkeling van een website alvast rekening te houden met SEO. Voor meer advies en hulp bij dit traject kan je altijd contact opnemen met Stramark om de mogelijkheden voor SEO te bespreken en hiervoor een juist advies te krijgen.

Mogelijkheden op maat voor elke klant?

SEO abonnement voor wordpress websites

Benieuwd wat wij voor jouw WordPress website kunnen betekenen?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Call Now Button