Logic4 marketing: verbeter jouw zichtbaarheid met Stramark!

Logic4 marketing gezocht? Kies dan voor Stramark! Wij leveren online marketingdiensten voor webshops en zijn gespecialiseerd in Logic4. Wist je dat wij zelfs het eerste bureau zijn dat Logic4 heeft geïmplementeerd? Als Logic4-partner beschikken we over veel kennis van dit platform. Hierdoor tillen wij jouw webshop eenvoudig naar het volgende niveau. Of je nu een bestaande Logic4 webshop hebt en deze wilt optimaliseren of vanuit een ander CMS naar Logic4 wilt migreren, wij helpen je graag! Ontdek hoe onze diensten jouw Logic4 webshop kunnen verbeteren en waarom Stramark jouw ideale partner voor Logic4 marketing is.

Wat is Logic4 en wat kan Stramark voor jou betekenen?

Logic4 biedt uitgebreide functies voor het beheren en laten groeien van jouw online webshop. Bij Stramark hebben we ruime ervaring met Logic4 marketing. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van webshops die op dit systeem draaien. Of het nu gaat om Logic4 SEO, SEA, e-mailmarketing of social media, wij kennen de fijne kneepjes van Logic4. Daardoor zorgen wij ervoor dat jouw webshop beter gevonden wordt en meer omzet genereert.

Voor wie is Logic4 SEO interessant?

SEO voor Logic4 is voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven erg interessant. Met Logic4 SEO (zoekmachine optimalisatie) zorg je ervoor dat jouw webshop sneller gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Stel dat jouw webshop nu op pagina 5 in Google staat…Door SEO toe te passen, is de kans groot dat jouw webshop op een van de eerste pagina’s komt te staan. Dit betekent dat klanten jouw webshop sneller zien, wat ook de kans op een bezoek aan jouw webshop groter maakt. Hiermee neemt ook de kans op een aankoop toe.

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van Logic4

Kies je voor een Logic4 webshop, dan profiteer je van de volgende voordelen:

All-in-one oplossing
Logic4 biedt een alles-in-één oplossing voor jouw e-commercebehoeften. Dit is inclusief voorraadbeheer, orderverwerking, klantrelatiebeheer en meer.

Groeit mee met jouw bedrijf
Logic4 groeit mee met jouw bedrijf. Hierdoor kun je uitbreiden zonder beperkingen. 

Gebruiksvriendelijk
Met een intuïtieve interface is Logic4 gemakkelijk te gebruiken. Zelfs door beginners.

Flexibel
Pas je Logic4 webshop eenvoudig aan met verschillende aanpassingsmogelijkheden en integraties.

Migreren naar een nieuwe Logic4 webshop

Wil je jouw bestaande Logic4 webshop vernieuwen? Wij begeleiden graag bij de migratie van jouw Logic4 webshop. Zo krijg jij een webshop die aan alle eisen op het gebied van e-commerce en online marketing voldoet. Onze ervaren online marketing consultants werken samen met de Logic4  ontwikkelaars en dragen zo zorg voor een vlotte overstap. Zo ben je snel weer operationeel en kun je jouw klanten een verbeterde online winkelervaring bieden.

Replatforming naar Logic4

Gebruik je momenteel een ander CMS en wil je overstappen naar Logic4? Wij bieden een professionele replatforming aan. Hierbij begeleiden we je door het hele proces op het gebied van e-commerce en online marketing. Zo kun je zonder problemen profiteren van de voordelen van je Logic4 webshop.

Case Koeman Flowerbulbs

3 databases van 13 websites samenbrengen vanuit 2 verschillende systemen en in Logic 4 inregelen. De skills op online marketing gebied en modernisering op ecommerce gebied heeft Koeman Flowerbulbs niet inhouse. Om deze reden is de migratie naar Logic4 aan Stramark uitbesteed.

Aanpak

Er is een speciaal team van experts samengesteld binnen Stramark om dit grote project aan te gaan. In samenwerking met Koeman Flowerbulbs is er toen een passend ERP systeem uitgezocht, dat voldoet aan de moderniseringsslag die Koeman nodig heeft en de online marketing wensen van Stramark. Stramark heeft deze aangedragen en is samen het gesprek aangegaan om advies te geven voor het online marketing gebied en modernisering die indirect effect heeft op de ecommerce. Dit is in samenspraak met de werknemers van Koeman Flowerbulbs gebeurd. Het ERP systeem is Logic4 geworden.

Vervolgens zijn er 3 databases van 13 websites samengebracht vanuit 2 verschillende systemen en in Logic 4 ingeregeld. Door de haast en de noodzaak om binnen 3 maanden live te gaan heeft het speciale team binnen Stramark de livegang binnen deze tijd kunnen waarmaken. Door de jarenlange samenwerking van Koeman en Stramark lag veel van de kennis van het bedrijf bij Stramark. Daarom was de volgende prioriteit de kennis bij Koeman Flowerbulbs up to date krijgen zodat zij zelf Logic4 kunnen beheren. 

Lees de volledige case hier >

Stramark banner

“Door de inzet van Stramark zijn mijn verkopen de afgelopen periode aanzienlijk gestegen. Een stijging die de investering in deze zoekmachine marketing activiteiten ruimschoots rechtvaardigt”

S. Koeman – Directeur Koeman Flowerbulbs

Ruime ervaring met Logic4

Stramark heeft ruime ervaring met het werken met Logic4. Wij hebben grote klanten geholpen met het verbeteren van hun online aanwezigheid en het verhogen van conversies. Dit door middel van effectieve online marketing. Met onze uitgebreide kennis van Logic4 marketing zorgen wij ervoor dat jouw webshop groeit.

Onze diensten

Social ads symbolen

Wij bieden verschillende diensten die specifiek zijn afgestemd op Logic4 webshops. Denk aan SEO en SEA, maar ook e-mailmarketing en social media management. Met deze brede expertise laten wij jouw webshop groeien en bloeien. Door Logic4 te koppelen met sterke tools zoals Copernica voor e-mailmarketing, kunnen wij effectieve campagnes opzetten. Campagnes die jouw klanten aanspreken en zorgen voor betrokkenheid.

Logic4 marketing uitbesteden aan Stramark

Jouw Logic4 online marketing uitbesteden aan Stramark? Dat is zeker een goed idee! Door dit aan ons uit te besteden, kun jij je weer geheel op het runnen van je bedrijf focussen. Met onze passie voor marketing zorgen wij ervoor dat jouw webshop optimaal presteert en doorgroeit. Dat maakt ons als Logic4 partner de ideale keuze voor jouw Logic4 marketing.

Of je nu een nieuwe Logic4 implementatie of een Logic4 migratie wilt vanuit een bestaand CMS, ons enthousiaste team staat voor je klaar. Met onze op maat gemaakte oplossingen maximaliseren wij het online succes van jouw webshop. Neem vandaag nog contact op met onze accountmanager of vraag een offerte aan!

Wil jij ook alles uit je Logic4 marketing halen?