Google AdWords uitbesteden

Ambitieus met Online Marketing? Neem contact op!

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

Google AdWords hulp nodig?

Google AdWords hulp gezocht? AdWords Bureau Stramark biedt u hulp bij een AdWords campagne opzetten. Wij zijn Google Certified Partner met relevante certificaten zoals: Search Advertising. Samen met jou en jouw websitebouwer werken we aan het optimaliseren van de Google Ads (AdWords) campagnes.

Waarom Google AdWords campagne uitbesteden of zelf doen?

Google AdWords optimalisatie is met de jaren steeds complexer geworden. Even een AdWords campagne opzetten en direct winst draaien zit er al lang niet meer in. Het beheren en winstgevend maken van Google AdWords campagnes is tegenwoordig écht een vak. Dit moet worden uitgevoerd door een SEA Adwords consultant die hier dagelijks mee bezig is. Google AdWords uitbesteden aan een AdWords bureau geeft als voordelen dat:

 • Een gecertificeerd AdWords specialist maandelijks je campagnes beheert
 • Je zeker weet dat je campagnes optimaal ingesteld staan
 • Je zelf geen tijd hoeft vrij te maken voor het beheer en hierdoor op andere dingen kan focussen
 • De nieuwste AdWords-toepassingen direct worden doorgevoerd
 • Het een onderdeel is van een geïntegreerde online marketing strategie

Wat houdt Google AdWords uitbesteden aan AdWords bureau Stramark in?

Als je ervoor kiest om AdWords uit te besteden aan Google AdWords bureau Stramark, beheert één van onze AdWords-specialisten jouw Google AdWords campagne op maandelijkse basis. Daarnaast houdt onze Google Adwords hulp in dat je elke maand contact met de AdWords consultant hebt die alles weet over jouw AdWords-camapgne. Iedere maand krijg je een verslag over de uitgevoerde werkzaamheden en ontvang je een overzicht met de belangrijkste resultaten.

Dit is het proces in het kort:

zoekmachine marketing

Intake op kantoor

Allereerst nodigen we je uit voor een intake bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek horen we graag meer over je bedrijf en je branche. Samen bepalen we de doelstelling(en) voor de AdWords-campagnes. De Google AdWords consultant is ook aanwezig bij dit gesprek, zodat hij of zij direct weet wat er moet gebeuren. Daarna gaan we aan de slag.

campagne inrichten

Campagne inrichten en zoekwoorden kiezen

We richten een goede AdWords-campagne in en kiezen alleen de zoekwoorden waarvan we inschatten dat ze relevant zijn voor je product of dienst.

Advertentieteksten

Advertentieteksten

Daarna schrijven we meerdere advertentie teksten. Door het inzetten van meerdere advertentieteksten leren we gaandeweg welke tekst beter aanslaat bij de doelgroep (lees: meer en goedkopere conversies genereert).

Advertentie extensies

Advertentie-extensies

De advertenties worden ook voorzien van zogeheten advertentie-extensies. Dit zijn uitbreidingen van de advertentieteksten om de zichtbaarheid en relevantie te vergroten. Hieronder een voorbeeld van de meest gebruikte advertentie-extensies:

AdWords Uitbesteden aan Stramark

Waarom Google AdWords camapgnes uitbesteden aan AdWords bureau Stramark?

Stramark staat voor Strategische Marketing. Wij geloven in:

 • Jouw online succes
 • Onze expertise om jou daarbij te helpen
 • Focus op resultaat
 • Google AdWords, want daarmee spreek je de juiste doelgroep aan om ze vervolgens klant te maken
 • Bijscholing. Wij zijn bereid iedere dag weer bij te leren. Al onze specialisten zijn daarom AdWords-gecertificeerd. Daarnaast checken wij regelmatig bronnen, studeren we bij of bezoeken we congressen
 • Doelgericht werken. Aantoonbare resultaten halen is wat ons dagelijks drijft. Focus betekent ook dat de Google AdWords consultant in een rustige omgeving geconcentreerd je AdWords-account beheert.
 • Duidelijke communicatie & transparantie
 • Het eenvoudig overbrengen van informatie, want dat is één van onze kernwaarden.

 

Zoals al eerder vermeld, is AdWords bureau Stramark Google Certified Partner. Dit betekent dat wij als bureau voldoen aan alle eisen die Google stelt aan AdWords-bureaus. Ook hebben wij regelmatig contact met Google als extra ondersteuning of onderzoek vereist is. Naast onze eigen specialisten bekijkt dan ook een specialist van Google de campagnes.

AdWords uitbesteden aan ons betekent verder:

 • Beheer door uitsluitend gecertificeerde AdWords-consultants
 • Heldere maandelijkse communicatie
 • Direct contact met de AdWords consultant die je campagnes beheert (dus geen account manager of team manager ertussen)
 • Resultaatgerichte campagnes die geoptimaliseerd worden op basis van data
 • Waardevolle conversiedata die wij kunnen inzetten ter verbetering van de organische (onbetaalde) vindbaarheid binnen Google

Maak kennis met de specialisten uit team Stramark.

Google AdWords uitbesteden: Wat kost dat?

Wij beheren maandelijks jouw AdWords-campagne vanaf €247,50 per maand. Dit is exclusief het budget dat je voor AdWords betaalt. Wij adviseren een minimaal AdWords-budget van €500 per maand. Bij dit budget is het mogelijk om 400 – 1.000 bezoekers naar de website te trekken. Deze hoeveelheid bezoekers heb je minimaal nodig om 5 conversies te genereren uit een budget van €500. Onze specialisten beheren AdWords-accounts met budgetten uiteenlopend van €400 tot €100.000 in de maand. Voor zowel webshops als websites.
Bij maandelijks beheer voor €247,50 krijg je 1 campagne met 3 advertentiegroepen. Iedere groep richt zich weer op een set zoekwoorden. Bijvoorbeeld je 3 belangrijkste producten. Daarnaast wordt er ook nog een remarketing-campagne opgezet. Hiermee benader je eerdere websitebezoekers nogmaals. Dit gebeurt buiten de site van Google, in het displaynetwerk. Met zowel tekst- als beeldadvertenties probeer je de bezoeker ervan te overtuigen nogmaals naar je website te komen en alsnog te converteren. Wil je weten wat Adwords beheer uitbesteden voor jouw campagne kost en kan betekenen? Neem contact op!

Wij beheren ook:

Google Shopping campagne
Google Shopping campagnes
YouTube campagne
YouTube (video) campagnes
Mobiele campagne
Mobiele
campagnes
Social media campagne
Social media
campagnes