Wat is Google Ads Uitbesteden

met Focus op Resultaat?

Hoog in Google komen?

Laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Voer een getal tussen 22 en 22 in.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Ads hulp nodig?

Heb jij hulp bij AdWords (Ads) nodig? Tegenwoordig is het een complex verhaal en daarom begrijpen we dat je wel wat AdWords hulp kunt gebruiken. Bij Stramark zijn je Google Ads campagnes in goede handen. Wij zijn Google Certified Partner met relevante certificaten zoals Search Advertising. Samen met jou en je websitebouwer werken we aan het optimaliseren van de Google Ads (AdWords) campagnes. Daarbij proberen we jouw business en branche zo goed mogelijk te begrijpen. Op deze manier weet je zeker dat je het maximale uit je campagne haalt.

Waarom een Google Ads campagne uitbesteden?

Google Ads optimalisatie is met de jaren steeds complexer geworden. Even een Google Ads campagne opzetten en direct winst draaien zit er al lang niet meer in. Het beheren en winstgevend maken van Google Ads campagnes is tegenwoordig écht een vak. Dit moet worden uitgevoerd door een SEA consultant die hier dagelijks mee bezig is. Google Ads uitbesteden aan een Google Ads bureau heeft als voordeel dat:

 • Een gecertificeerd Google Ads specialist maandelijks je campagnes beheert
 • Je zeker weet dat je campagnes optimaal ingesteld staan
 • Je zelf geen tijd hoeft vrij te maken voor het beheer en hierdoor op andere taken kunt focussen
 • De nieuwste Google Ads-toepassingen direct worden doorgevoerd
 • Het een onderdeel is van een geïntegreerde online marketing strategie

  Wat houdt Google Adwords uitbesteden in?

  Als je kiest voor Google Adwords uitbesteden aan Online Marketing Bureau Stramark, beheert één van onze Google AdWords specialisten jouw Google Ads campagne op maandelijkse basis. Daarnaast houdt onze Google Ads hulp in dat je elke maand contact hebt met de consultant die alles weet over jouw Google campagne. Iedere maand krijg je een verslag over de uitgevoerde werkzaamheden en ontvang je een overzicht met de belangrijkste resultaten. Het proces gaat als volgt:

  zoekmachine marketing

  Intake op kantoor

  Allereerst nodigen we je uit voor een intake bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek horen we graag meer over je bedrijf en je branche. Samen bepalen we de doelstelling(en) voor de Google Ads campagnes. De Google Ads consultant is ook aanwezig bij dit gesprek, zodat hij of zij direct weet wat er moet gebeuren. Daarna gaan we aan de slag.

  campagne inrichten

  Campagne inrichten en zoekwoorden kiezen

  We richten een goede Google Ads campagne in en kiezen alleen de zoekwoorden waarvan we verwachten dat ze relevant zijn voor je product of dienst.

  Advertentieteksten

  Advertentieteksten

  Daarna schrijven we meerdere advertentie teksten. Door het inzetten van meerdere advertentieteksten leren we gaandeweg welke tekst beter aanslaat bij de doelgroep (lees: meer en goedkopere conversies genereert).

  Advertentie extensies

  Advertentie-extensies

  De advertenties worden ook voorzien van zogeheten advertentie-extensies. Dit zijn uitbreidingen van de advertentieteksten om de zichtbaarheid en relevantie te vergroten. Hieronder een voorbeeld van de meest gebruikte advertentie-extensies:

  AdWords Uitbesteden aan Stramark

  Waarom Google AdWords uitbesteden aan Stramark?

  Om het maximale uit je Google Ads campagne te halen moet je de juiste kennis bezitten én op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Die vakkennis is binnen je eigen bedrijf vaak niet aanwezig. Daarom is een Google AdWords campagne uitbesteden aan Stramark – Google AdWords Bureau Amsterdam – een waardevolle keuze. Ons team bestaat uit 8 consultants, ieder met zijn eigen specialisme. Doordat wij gewerkt hebben voor verschillende klanten in diverse branches hebben we jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor weten we wat wel of juist niet werkt. Zo kan een Google Ads specialist direct voor jou aan de slag. Vooraf wordt er een helder Google Ads plan opgesteld om gestructureerd en doelgericht te kunnen werken. Daarvoor zijn specifieke tools nodig, en die kunnen vrij prijzig zijn voor het mkb. Wij hebben ze al in huis zodat jij ervan kunt profiteren. Ten slotte vraagt het beheren en winstgevend maken van je campagnes om tijd. Tijd die je wellicht zelf niet hebt of liever besteedt aan je eigen business. Win tijd door het over te laten aan onze SEA consultants. Jij denkt mee met de strategie, dan voeren zij het uit. Dat resulteert op haar beurt in focus. Wanneer je het uitbesteedt werk je productiever en doen we beide waar we goed in zijn.

  Google Ads uitbesteden aan ons betekent verder:

  • Beheer door uitsluitend gecertificeerde Google Ads consultants
  • Heldere maandelijkse communicatie
  • Direct contact met de consultant die je campagnes beheert (dus geen account manager of team manager ertussen)
  • Resultaatgerichte campagnes die geoptimaliseerd worden op basis van data
  • Waardevolle conversiedata die wij kunnen inzetten ter verbetering van de organische (onbetaalde) vindbaarheid binnen Google

   

  Zoals al eerder vermeld, is Google Ads bureau Stramark Google Certified Partner. Dit betekent dat wij als bureau voldoen aan alle eisen die Google stelt aan Ads bureaus. Ook hebben wij regelmatig contact met Google als extra ondersteuning of onderzoek vereist is. De campagnes worden naast onze eigen specialisten dan ook bekeken door een specialist van Google.

   Wat kost Google Ads uitbesteden?

   Wij beheren maandelijks jouw Ads campagne vanaf €275 per maand. Dit is exclusief het budget dat je voor Ads betaalt. Wij adviseren een minimaal Ads budget van €800 per maand. Bij dit budget is het mogelijk om 400 – 1.600 bezoekers naar de website te trekken. Deze hoeveelheid bezoekers heb je minimaal nodig om 8 conversies te genereren uit een budget van €800. Onze specialisten beheren Ads accounts met budgetten uiteenlopend van €800 tot €100.000 in de maand. Voor zowel webshops als websites.

   Bij maandelijks beheer voor €275 krijg je 1 campagne met 3 advertentiegroepen. Iedere groep richt zich op een set zoekwoorden, bijvoorbeeld je 3 belangrijkste producten. Daarnaast wordt er ook nog een remarketing campagne opgezet. Hiermee benader je eerdere websitebezoekers nogmaals. Dit gebeurt buiten de site van Google, in het displaynetwerk. Met zowel tekst- als beeldadvertenties probeer je de bezoeker ervan te overtuigen nogmaals naar je website te komen en alsnog te converteren. Wil je weten wat AdWords beheer uitbesteden voor jouw campagne kost en kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

   Daarnaast kun je ook Google Shopping uitbesteden aan ons, en wij beheren ook:

   Google Shopping campagne
   Google Shopping campagnes
   YouTube campagne
   YouTube (video) campagnes
   Mobiele campagne
   Mobiele
   campagnes
   Social media campagne
   Social media
   campagnes
   Call Now Button