Team Stramark

Gelooft in:

  • Proactiviteit
  • Cijfers- en resultaatgericht werk
  • Direct contact met onze consultants

Over ons

Stramark Focus op Resultaat

Online marketingbureau Stramark biedt op maat gemaakte oplossingen voor groeiende bedrijven, ook wel  scale-up genoemd, met 10+ medewerkers die hun online aanwezigheid willen versterken om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken. 

Onze gedreven experts hebben kennis en ervaring op het gebied van SEO, SEA, contentmarketing, social media marketing en email marketing. Ze werken samen met jou om effectieve online marketingstrategieën te ontwikkelen en te optimaliseren. 

Wij begrijpen dat elke scale-up uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde dashboards waarmee we voortdurend monitoren en optimaliseren om jou het maximale rendement te laten behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw scale-up duurzaam laten groeien!

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team

Wouter Stramark (1)

Wouter Blom

Online Marketeer – Eigenaar

Hans Stramark

Hans van Schip

Online Marketing Account Manager

Fenna Stramark (1)

Fenna Kamerbeek

Sr. SEO & Coach &
Employee Growth Manager

Froukje Stramark (1)

Froukje van der Leeden

Senior SEO & Ecommerce Specialist

Chris Stramark

Christian Rietbroek

Senior SEO Specialist & Teamleider

Stijn Stramark

Stijn Slegers

Senior SEA Specialist & Teamleider

Nick Stramark

Nick van Keulen

SEA Specialist

Sigri Stramark (1)

Sigri van de Griendt

SEO Specialist

Carmen Stramark

Carmen Chan

SEA & Social Media Specialist

Waar wij voor staan

linkbuilding

Marketing betekent meten. Want zonder data kunnen we niet aantonen hoe je marketing nu presteert. Voordat we beginnen met meten, denken we met jou mee over je doelstellingen. Wat wil je precies bereiken met online marketing? We bespreken ook eventuele problemen waar je tegenaan loopt en stellen een aantal strategieën voor. Met deze informatie in ons achterhoofd stellen we metingen in om te checken of we de online marketing doelstellingen van jouw scale-up halen. Intern streven we altijd naar het beste resultaat. Met persoonlijke- en teamgerichte doelstellingen blijven we groeien.
linkbuilding

Transparantie betekent voor ons open en eerlijke communicatie. We houden je proactief op de hoogte van onze werkzaamheden voor jou en de maandelijkse resultaten hiervan. We besteden daarnaast aandacht aan onze communicatie richting jou als klant. We toetsen onze adviezen en oplossingen op overzichtelijkheid en uitvoerbaarheid. Zo houden we het duidelijk en raak je niet overspoeld met vakjargon. Intern geldt dezelfde instelling wat betreft open communicatie. Vinden we dat een teamlid iets beter kon doen? Dan gaan we daarover in gesprek. Zo bouwen we samen altijd naar (nog) beter.
linkbuilding

Problemen wil je liever voorkomen dan oplossen. Daarom zijn we bij Stramark proactief. Als we zien dat een situatie actie vereist, voeren we dat uit. We denken daarnaast actief na over de online marketing doelstellingen van jouw scale-up en hoe we deze behalen. We bedenken voortdurend nieuwe ideeën die aansluiten op deze doelstellingen. Zo voeren we je online marketing op unieke wijze uit. Dit doen we met middelen die je misschien niet meteen voor ogen had, maar die wél erg succesvol zijn.
linkbuilding

Online marketing verandert voortdurend. Het altijd aanscherpen van onze kennis noemen we meesterschap. En dat is een belangrijke waarde bij Stramark. Omdat we bezig zijn om continu te ontwikkelen, blijven we excelleren in ons vak. Zo behalen we voor jouw scale-up de beste resultaten. We denken graag verder dan verwacht wordt en leren intern waar onze kracht ligt. Zo helpen we jou met de meest up-to-date kennis van online marketing en met frisse ideeën over nieuwe ontwikkelingen.
Stramark banner

“Stramark heeft mij de afgelopen jaren op een bijzonder prettige manier geholpen online beter vindbaar te worden in de regio groot Amsterdam.”

R. Piké.
Algemeen Directeur Van der Velden
Amstelveen

Meer referenties

“Door de inzet van Stramark zijn mijn verkopen de afgelopen periode aanzienlijk gestegen. Een stijging die de investering in deze zoekmachine marketing activiteiten ruimschoots rechtvaardigt”

– S. Koeman. Directeur Florablom

“Stramark heeft een team wat met ons meedenkt en hetzelfde enthousiasme deelt als dat wij doen. Dit zie je terug in de resultaten van de SEO en SEA campagnes. De maandelijkse overzichten zijn erg duidelijk en geven inzicht in de werkzaamheden. Wij zijn bij Stramark gekomen door de persoonlijke manier van werken, wat goed bij ons past.”.

– Maartje van der Weegen, Mede-eigenaar De Bruidshoek

“Sinds kort werken wij met Stramark samen. We zijn daar superblij mee. Wat opvalt is dat niet alleen Stramark ons weet te raken met de activiteiten die ze voor ons doen, maar dat wij ook plots veel meer bezig zijn met marketing. Iedereen bij Buro BRAND is nu meer bezig met zijn werk meer te bekijken vanuit een klantperspectief en hoe we dat kunnen gebruiken om prospects naar onze website te trekken. En dat dan op een wijze waarbij iedereen het ook vanzelfsprekend vindt en dat het ook iedereen energie geeft. Superblij met Stramark!”.

– Robert Paulusse, Managing director Buro BRAND