Team Stramark

Gelooft in:

  • Proactiviteit
  • Cijfers- en resultaatgericht werk
  • Direct contact met onze consultants

Over onsStramark Focus op Resultaat

Stramark is een Online Marketing Bureau voor websites en webshops, voor grote en kleine bedrijven, en bestaat sinds 2008. We werken het liefst met mkb-klanten die ambitieuze online doelstellingen hebben. We helpen voornamelijk met SEA en SEO. Waarom? Omdat 80% van het websiteverkeer uit deze twee online kanalen komt. Verder bieden we ook social media marketing, copywriting, website optimalisatie, conversie optimalisatie, e-mailmarketing en linkbuilding aan als onderdeel van het werken naar een optimaal resultaat.

Wil je meer verkopen in je webshop of meer leads via je website? Dan helpt het absoluut als je meer en betere bezoekers trekt. Online Marketing is een ideale manier om dat te doen. De ervaren experts van Online Marketing Bureau Stramark helpen je om meer verkeer en dus meer rendement te behalen als ondernemer. Lees meer over Stramark en maak kennis met ons team hieronder.

 

Hoog in Google komen?

Laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons team

20201221 Uitsnijsel Hans Website v2

Hans van Schip

Online Marketing Consultant

Wouter Blom

Wouter Blom

Online Marketeer – Eigenaar

Fenna

Fenna Kamerbeek

Senior SEO Specialist
& Employee Growth Manager

froukje3

Froukje van der Leeden

Senior SEO & Ecommerce Specialist

Christian2

Christian Rietbroek

Senior SEO Specialist

stijn5

Senior Stijn Slegers

Senior SEA Specialist

laura def1

Laura Karatzali

SEA & Social Media Specialist

vacature Content marketeer / copywriter

Vacature

SEA Specialist

vacature Content marketeer / copywriter

Vacature

Junior SEO Specialist

vacature Content marketeer / copywriter

Vacature

Junior SEA Specialist

Waar wij voor staan

linkbuilding

Wij geloven in online

Wij geloven dat internet de juiste mensen en bedrijven met elkaar weet te verbinden en zo voor beide partijen de gewenste resultaten realiseert. Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat Zoekmachine Marketing organisaties helpt de juiste doelgroep aan te spreken om vervolgens klanten van ze te maken.

zoekwoordonderzoek

Wij geloven in onszelf

Wij zijn bereid iedere dag weer te leren. Daarom halen wij ook relevante certificaten, zoals Google AdWords & Analytics certificatie. We zorgen dat onze kennis up-to-date blijft door bronnen te checken, te studeren en naar congressen te gaan. In iedere uitgevoerde opdracht leren we over de impact van wijzigingen in specifieke markten. We leren van onze leveranciers hoe hun vakgebied werkt en van onze klanten hoe hun sector werkt. Iedere dag werken we eraan om weer een beetje beter te worden om onze klanten nog beter te kunnen helpen.

cro

Wij geloven in focus op resultaat

Bij Stramark werken we doelgericht. Het behalen van aantoonbare resultaten is wat ons dagelijks drijft. Vanuit een analytische en data-gedreven werkwijze komen we tot effectieve pragmatische oplossingen, die focussen op jouw doelstellingen. Onze kracht schuilt in de toepassing van de theorie op praktische en resultaatgerichte manier.

Focus is een belangrijke kernwaarde van Stramark en is doorgevoerd in het gehele bedrijf. Onze consultants werken in een rustige omgeving waar ze zich kunnen concentreren op één ding tegelijk, zodat onze klanten het resultaat krijgen waarvoor ze betalen. Dat betekent dat er geen radio aanstaat, er geen pop-ups en afleidingen op de computers zitten en dat er maar aan één opdracht tegelijk wordt gewerkt.

social_media_marketing

Wij geloven in duidelijke communicatie & transparantie

Stramark besteedt veel aandacht aan communicatie, openheid en transparantie. Het duidelijk en eenvoudig overbrengen van informatie is één van onze kernwaarden. Wij toetsen de adviezen die wij uitbrengen intern op overzichtelijkheid. De oplossingen die wij aanreiken richten zich op uitvoerbaarheid. Door onze technische kennis kunnen wij gemakkelijk communiceren en kennis overdragen aan de websitebouwer. Op basis van onze bedrijfsstrategische kennis voorzien wij onze opdrachtgevers van beknopte, complete managementinformatie. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen al het schrijven van een heldere en transparante e-mail werkprocessen kan versnellen en resultaten kan verbeteren.

zakmes

Wij geloven in ons uitgebreide dienstenpakket (met focus)

Wij geloven in de focus op Zoekmachine Marketing die wij als bedrijf hebben. Zoekmachine Marketing is ongekend krachtig in het koppelen van klanten met bedrijven. Vooral als het in lijn is met een duidelijke bedrijfsstrategie en daaruit volgende marketingstrategie. We willen graag dat deze basis in orde is. We zijn daar misschien wat eigenwijs in, maar we weten dat het nodig is. Als dat helder is, gaan we verder met het voeren van een rendabele AdWords campagne voor de juiste keywords en marketingboodschap. Deze kunnen gebruikt worden voor verdere optimalisatie van de vindbaarheid en de website. Om daar te komen, moet vaak uit veel gebieden kennis en kunde komen om het maximale eruit te halen. Naast zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren bieden we dan ook conversie optimalisatie advies , projectmanagement, ondersteuning bij de technische implementatie van website-aanpassingen, Social Media-advies, linkbuilding en SEO copywriting.

puzzelstuk

Wij geloven in onze professionele partners

We werken samen met professionele partners voor specifieke taken waar we niet ons specialisme van hebben gemaakt:

  • Webbouw
  • Webdesign
  • Vertalingen
  • Communicatie-opdrachten
  • Bedrijfsstrategie-advies

“Stramark heeft mij de afgelopen jaren op een bijzonder prettige manier geholpen online beter vindbaar te worden in de regio groot Amsterdam.”

R. Piké.
Algemeen Directeur Van der Velden
Amstelveen

Meer referenties

“Door de inzet van Stramark zijn mijn verkopen de afgelopen periode aanzienlijk gestegen. Een stijging die de investering in deze zoekmachine marketing activiteiten ruimschoots rechtvaardigt”

S. Koeman. Directeur Florablom

“Stramark heeft RitAssist op een professionele manier geholpen met het optimaliseren van de website en het verbeteren van onze online marketingcampagnes in Google Adwords”.

J. Westendorp. Operationeel Directeur RitAssist®


Bekijk alle cases