Op dit internet marketing blog schrijven de consultants van Stramark 10 tot 12 keer per maand een blogitem over online marketing onderwerpen die ze bezig houden. Dit is met name zoekmachine marketing. Dit bestaat uit zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie. Een goede online campagne kan echter niet zonder goede copywriting,  conversieoptimalisatie en op langere termijn ook linkbuilding. Als je eenmaal klanten hebt zal je ook email marketing en andere middelen inzetten om als ambitieus bedrijf online het maximale resultaat eruit te krijgen. Lees de blogs en als je een vraag hebt stel deze in de comments!

Analytics events meten in AdWords

26 Feb, 2015 | Door Kevin Brinkman

Wanneer je een AdWords campagne opzet, dan is het van belang dat de conversies zo goed mogelijk gemeten worden. Dit Lees meer.


Factuurgegevens invullen AdWords

24 Feb, 2015 | Door Kevin Brinkman

Wanneer je een nieuw AdWords account aanmaakt voor een website, dan is het direct mogelijk om de advertenties te schrijven, Lees meer.


Friends of search 2015

12 Feb, 2015 | Door Fenna Kamerbeek

Donderdag 19 februari is het zover, de tweede Friends of Search! Friends of Search haalt searchexperts uit het buitenland naar Lees meer.


Hoe Gratis leidt tot meer Omzet

06 Nov, 2014 | Door Wouter Blom

Te vaak hoor ik nog uitspraken als “Ik ben Sinterklaas niet” en “Voor niets komt de zon op” voorbijkomen. Mensen Lees meer.


In 3 Stappen naar meer Online Autoriteit

13 Oct, 2014 | Door Wouter Blom

Veel bedrijven spelen met de vraag hoe ze hun online verkopen kunnen verhogen. Hiervoor is het uiteraard belangrijk om vertrouwen Lees meer.


CASE: Impact van HTTPS op SEO

07 Oct, 2014 | Door Wouter Blom

Sinds een paar maanden heeft Google aangegeven dat “sommige” websites een “heel kleine” boost in hun SEO ranking kunnen krijgen Lees meer.


Remarketing for Search instellen

06 Oct, 2014 | Door Mitchell Stuurman

Bereik gebruikers via Google die al eerder interesse in je bedrijf hebben getoond Adverteer je met Google AdWords? Remarketing for search Lees meer.


Engels als taal in je AdWords campagne?

31 Jul, 2014 | Door Mitchell Stuurman

Bij het instellen van een campagne in AdWords adviseert Google vaak om zowel Nederlands als Engels te targeten als taal. Lees meer.


Wat is SEO?

11 Jul, 2014 | Door Wouter Blom

SEO is alles wat de rankings van je website beinvloedt: Dus niet alleen zorgen voor het crawlbaar maken van je Lees meer.


Hotel Price Ads nu ook in Nederland

08 May, 2014 | Door Martin Post Uiterweer

Een zoekopdracht op een hotelnaam geeft sinds vandaag extra mogelijkheden advertenties in Google + lokaal en in Google Maps. Je Lees meer.


Afbeeldingen optimaliseren voor Google

30 Apr, 2014 | Door Martin Post Uiterweer

De zoekresultaten van Google bevatten vaak een balk met afbeeldingen. Dat valt extra op. Dus wil je meer websiteverkeer? Zorg Lees meer.


Vanity in google zoekresultaten

28 Apr, 2014 | Door Wouter Blom

Google blijft experimenteren met de zoekresultaten. Eerder zagen we al een extra regeltje als google een bijbehorende Author Tag kon Lees meer.Terug naar boven ↑