Online Marketing Bureau Stramark fenna wouter frans klein

Vrijblijvende Marketing Audit

Vrijblijvende Marketing Audit aanvragen

Met onze marketing audit combineer je de Keyword audit, de SEO audit, de Google Ads audit en de Social Media audit in een. Krijg in één overzicht te zien hoe wij jou online marketing naar het volgende niveau kunnen helpen!

Vrijblijvende SEO Audit

Hoe SEO geoptimaliseerd is jouw website? Met de gratis SEO audit van Stramark kunnen wij je website scannen op alle basis SEO elementen. Zo kunnen we nauwkeurig bepalen wat de huidige status is van uw website en in hoeverre deze geoptimaliseerd is voor Google en de overige zoekmachines ( Bing, Yahoo ). Bij Stramark houden wij ons voornamelijk aan de zoekmachineoptimalisatie richtlijnen om te scoren in Google. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat ca. 95 % van de gebruikers in Nederland dan ook gebruik maakt van Google.

SEO bestaat plat gezegd uit een aantal factoren welke door Google en overige zoekmachines worden gehanteerd. Deze worden gebruikt om de websites aan de hand van zoektermen ( keywords ) en relevantie te rangschikken. Met de gratis SEO audit van Stramark gaan we dan ook globaal kijken naar deze factoren om zo snel een beeld te krijgen van de huidige SEO status van uw website.

Vrijblijvende Google Ads Audit

Met deze review beoordelen we vrijblijvend je Google Ads account. Alle belangrijke aspecten binnen Google Ads worden onder de loep genomen:

  • Accountstructuur
  • Campagne-instellingen
  • Relevantie van zoekwoorden
  • Relevantie van advertentieteksten
  • Gebruik van advertentie-extensies
  • De meetbaarheid van conversies
  • De inzet van remarketing

Vrijblijvende Social Media Audit

Veel bedrijven vinden het moeilijk om aanwezig te zijn op social media. Vaak komt dit doordat social media geen prioriteit heeft of dat er te weinig kennis is. Hierdoor wordt social media vaak “een project voor de stagiair”. Dat is zonde want social media wordt langzamerhand een basis stap in het zoekgedrag van de consument. Zowel social media beheer als social media adverteren kun je bij ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat jouw  scale-up de juiste aanwezigheid op social media behaald en dat je ook nog eens verkopen of leads genereerd!

Met onze social media audit nemen wij jouw social media kanalen onder de loep en geven wij jouw scale-up vrijblijvend advies. Ook kunnen wij naar jouw advertentie account kijken en advies geven over je draaiende campagnes. Laat ons jou helpen om jouw social media marketing naar het volgende niveau te tillen!

Ontvang jouw vrijblijvende Marketing Audit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.