Online Marketing Bureau Stramark team klein

Online Marketing Bureau Rotterdam voor scale-ups 

Als groeiend bedrijf met 10+ medewerkers ben jij op zoek naar een op maat gemaakte online marketing oplossing. Groei in deze fase vraagt om specialisten die jouw online marketing naar het volgende niveau brengen. Deze professionalisering van online marketing is waar wij goed in zijn en waar we sinds 2008 een berg aan ervaring in hebben opgebouwd.

Meer klanten en meer omzet, dat klinkt als het ideale resultaat van online marketing. Maar dan kom je erachter dat je het er niet zomaar even bij doet. Herkenbaar? Gelukkig is er een online marketing bureau waar ze deze werkzaamheden van je kunnen overnemen én beter kunnen uitvoeren. De specialisten bij Stramark beschikken namelijk over tijd, vakkennis en doen de hele dag waar ze goed in zijn. Samen met jou focussen we op resultaat en dat doen we op onze ietwat eigenwijze manier.

Waarom Stramark?

Onze partners

 

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Voer een nummer in van 22 tot 22.
  Het antwoord als getal invullen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Badge-E100-2023Online marketing in Rotterdam

Onze online marketing specialisten uit Rotterdam en Amsterdam staan voor jou klaar om jou scale-up te helpen naar het volgende niveau te brengen! Je kan bij ons terecht met al je online marketing uitdagingen. Wij zijn een full service online marketing bureau met focus op search, ofwel zoekmachine marketing. Dat betekent dat we ons vooral richten op SEA en SEO, en daarna ook de rest voor je kunnen verzorgen. Deze volgorde houden we graag vast omdat we zien dat online marketing een steeds belangrijker en populairder instrument wordt. Wij begrijpen dat het voor ondernemers een complexe uitdaging is om de juiste doelgroep te bereiken. Alleen een social media campagne volstaat niet. We zien online marketing als één geheel, alle onderdelen hangen met elkaar samen. Daarbij focussen we ons graag op waar we écht goed in zijn. Voor specifieke taken, bijvoorbeeld het bouwen van websites, werken we samen met onze professionele partners. Zo communiceer je alleen met Stramark en niet met verschillende bureaus. Wel zo overzichtelijk.

Wat maakt Stramark een uniek online marketing bureau voor Rotterdamse scale-ups?

 

Rotterdamse werkmentaliteit
Bij Stramark werken wij hard aan het behalen van de beste resultaten voor onze klanten. Elk uur wordt efficient en resultaatgericht ingezet om jouw online marketing naar het volgende niveau te tillen. Wij zullen transparant zijn over de stand van zaken en je altijd vertellen hoe je er echt voor staat.

Echt proactief zijn
We zetten graag een stapje extra voor onze klanten. Dit betekent dat we problemen tijdig oplossen, nog voordat jullie er zelf kennis van hebben. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Dat doen we door actief situaties te herkennen en hiernaar te handelen op basis van onze ervaring. Bij iedere online marketing uitdaging nemen we de regie in handen. We denken vooruit en zien wat er nodig is om de doelstellingen te behalen, of nog verder te groeien.

Heldere rapportages in je mailbox
Iedere maand rapporteren we het resultaat duidelijk naar onze klanten. Moeilijke en onbegrijpelijke vaktaal, daar heeft niemand iets aan. We zullen altijd eerlijk zijn over de gemaakte kosten en wat het heeft opgeleverd. Daar geven we vervolgens gedegen advies over. Geen dikke adviezen, maar concrete uitvoerbare taken waar jullie organisatie behoefte aan heeft. Ook zijn we duidelijk over de haalbaarheid van doelstellingen. Alleen dan kunnen we realistische verwachtingen scheppen. Dat verandert klanten in blije klanten, en een goede samenwerking in een feestje.

Stramark banner

“Sinds kort werken wij met Stramark samen. We zijn daar superblij mee. Wat opvalt is dat niet alleen Stramark ons weet te raken met de activiteiten die ze voor ons doen, maar dat wij ook plots veel meer bezig zijn met marketing. Iedereen bij Buro BRAND is nu meer bezig met zijn werk meer te bekijken vanuit een klantperspectief en hoe we dat kunnen gebruiken om prospects naar onze website te trekken. En dat dan op een wijze waarbij iedereen het ook vanzelfsprekend vindt en dat het ook iedereen energie geeft. Superblij met Stramark!”

Robert Paulusse

– Managing director Buro BRAND-

Hoe zorgen wij voor resultaat?

Samen kijken we waar de kracht van jouw business ligt en waar de potentie voor groei zit. In begrijpbare taal leggen we uit wat de huidige situatie is, waar we naartoe willen werken en hoe we dat gaan aanpakken. Een online strategie die uniek is voor jouw scale-up, daar beginnen we mee. Hiervoor nemen we verschillende factoren onder de loep. Denk bijvoorbeeld aan je doelstelling(en), doelgroep, merkbeleving en niet te vergeten: je budget. Hier rolt vervolgens een advies uit dat laat zien hoe je het maximale uit je online inspanningen kunt halen met behulp van verschillende online kanalen.

Onze expertises

De juiste volgorde in online marketing maakt dus het verschil. Concreet betekent dit dat we eerst zorgen voor meer omzet en verkopen, door rechtstreeks mensen te targeten die op zoek zijn naar jouw unieke dienst of product. Dan analyseren we hun gedrag zodat we hen beter leren kennen. Die kennis passen we toe in de overige kanalen. We tonen de juiste boodschap aan klanten op de juiste keywords via Google Ads en SEO. Dat zorgt voor meetbaar resultaat waar we verder op kunnen bouwen. Daarna werken we aan het verhogen van de waarde per klant via o.a. analyses, conversie optimalisatie, remarketing, linkbuilding, content marketing, etc. Met de juiste combinatie zorgen we voor meer klanten! Effectieve online marketing kan er voor jou zo uitzien:

 • Google Ads – Betaald hoog staan in Google
 • SEO – Onbetaald hoog in Google
 • SEO Copywriting – Vertellen wat je verkoopt
 • Conversie Optimalisatie – Soepel verkoopproces voor meer conversies
 • Contentmarketing – Laten zien dat je expert bent
 • Linkbuilding – Verbeteren van de online reputatie
 • Remarketing – Zorg dat je niet vergeten wordt
 • Display Advertising – Bereik de doelgroep
 • Social Media Marketing – Bereik de doelgroep op social
 • E-mailmarketing – Bereik je (oud) klanten
Stramark banner

Een team van specialisten

Het Stramark team bestaat uit 10 gedreven consultants. We hebben allemaal een passie voor online marketing, maar vinden ons eigen vakgebied stiekem toch het leukst. Zo hebben we meerdere SEA-experts, SEO-specialisten, Social Media en Email experts in huis. Juist de samenhang tussen de specialisaties is de sleutel tot succes. Op die manier kunnen we het maximale uit jouw online activiteiten halen, met focus op resultaat!

Onze cases

We staan er zelf versteld van. Hoe snel kan de tijd gaan? Al vanaf 2008 vieren we mooie successen samen met onze klanten in Nederland, Europa en soms wereldwijd. Wij hebben verstand van de strategie, zij van hun branche. Zo kunnen we samen meters maken. En daar zijn we best wel trots op. Graag laten we onze klanten en partners zelf vertellen wat ze van ons als online marketing bureau vinden.

Investering naar succes

Klinkt online marketing uitbesteden als een grote stap? Dan stellen we je gerust: de touwtjes blijven in jouw handen. Jij bemoeit je namelijk met de strategie, onze consultants geven je advies en vervolgens voeren zij het uit. De specialisten bij Stramark zijn opgeleid, ervaren, kennen de procedures en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wel zo fijn, want deze factoren zijn essentieel als jij je in een competitieve markt bevindt. Bijkomend voordeel is dat onze consultants vaak sneller en effectiever werken, zodat je er minder uren en dus minder geld in hoeft te steken.

📈 Wat is online marketing?”

Online marketing is het promoten van producten en/of diensten op het internet door de inzet van marketing middelen. Hiermee probeer je internetgebruikers te beïnvloeden zodat zij deze producten en/of diensten gaan kopen.

🤔 Wat is het doel van online marketing?

Online marketing kan verschillende doeleinden hebben en gaat verder dan alleen het verkopen van producten en/of diensten. Zo kun je o.a. de naamsbekendheid vergroten, meer bezoekers generen, klantenloyaliteit versterken of de conversie verhogen.

👍 Welke vormen van online marketing zijn er?

Afhankelijk van je doel en je type product/dienst kun je één of meerdere online marketing middelen inzetten: Google Ads, SEO, SEO copywriting, conversie optimalisatie, contentmarketing, linkbuilding, remarketing, display advertising, social media marketing of e-mailmarketing.

💰 Wat kost online marketing?”

Dat ligt onder andere aan de doelstelling die je hebt, de markt waarin je opereert en de concurrentie waar je mee te maken hebt. Binnen het mkb zien we dat, bij het verkrijgen van meer omzet, een investering van 5 tot 15% van die omzet nodig is. Bij online marketing draait het niet alleen om de investering, maar juist ook om wat het oplevert. Om te weten wat online marketing jou op kan leveren kun je bij Stramark een gratis SEO en/of SEA analyse aanvragen. Zo weet jij hoe je de marketing investering terug kunt verdienen en wanneer je business case positief is. Vraag een vrijblijvende analyse aan of neem vrijblijvend contact op met Hans

😄 Wat zijn de voordelen van online marketing uitbesteden?”

Het uitbesteden van online marketing brengt diverse voordelen met zich mee. Het biedt toegang tot expertise van professionals, bespaart tijd en kosten, geeft toegang tot geavanceerde tools en technologieën, en houdt je op de hoogte van nieuwe trends. Het is echter van belang om de specifieke behoeften van jouw bedrijf in overweging te nemen voordat je besluit om online marketing uit te besteden.

Aan de slag met Stramark!

Het beste online marketing bureau doet wat jouw  scale-up nodig heeft om verder te groeien. Daarom gaan we niet zomaar van start met de wensen die jij hebt. Eerst duiken we dieper in jouw business en nemen alle factoren onder de loep. Jij hebt kennis van de specifieke markt en jouw merk, wij de specialistische kennis en creativiteit. De perfectie mix van ingrediënten om mooie resultaten te behalen zodat jij de beste wordt in jouw niche. Om die uitdaging staan onze consultants te springen.

We zijn de hele dag bezig met online, maar persoonlijk contact vinden we ook heel belangrijk. Tijdens het eerste gesprek met Hans ontdek je snel genoeg of er een klik is. Wie weet tot snel op ons kantoor in Amsterdam of in een videocall!

Samenwerken met Stramark?

Wil je online beter gevonden worden? Bel met Hans!