Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Google Adwords Qualified Individual

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een Google Adwords Qualified individual heeft een officieel Google AdWords examen gedaan om zijn kwalificatie te voeren. Als u uw Adwords campagne laat verzorgen door een Adwords Qualified individual bent u verzekerd van hoge kwaliteit. Het qualified examen bestaat uit 2 delen, een basisdeel en een advanced deel. Een consultant die beide examens behaalt mag zich Google Qualified Individual noemen. Elke 1,5 jaar moet dit examen worden gedaan. We beschikken dus over de laatste kennis van Google AdWords.

Een Google AdWords account aanmaken en advertenties online plaatsen is niet moeilijk. Maar om een Google AdWords campagne effectief en rendabel te maken is expertise nodig.

Daarnaast veranderen de functionaliteiten binnen Google AdWords op bijna wekelijkse basis. Als u weinig verstand heeft en geen tijd heeft om uw AdWords account zo goed mogelijk in te richten laat een AdWords consultant van Stramark dat dan doen!

Bespaar tijd en nodeloze AdWords kosten…

Zoekmachine marketing bureau Stramark heeft als 2 erkende Google AdWords Qualified consultants in dienst die u graag helpen met een AdWords Workshop of met het inregelen en onderhouden van uw complete Google AdWords account.

Meer geld verdienen met Google AdWords? Het kan!

We hebben bij diverse klanten bewezen een niet rendabel account binnen 2 maanden rendabel te krijgen waarbij kosten bespaart werden en aanvragen of verkopen flink stegen. Dat kan ook bij u! Laat een van onze AdWords Qualified consultants uw account analyseren en we komen met een klantgerichte aanpak!

Als derde partij hebben we voldaan aan de voorwaarden van Google om het Google Adwords product te verkopen en te onderhouden.

google adwords qualified individual
adwords qualified individual
adwords certification individual
google adwords certified individual
google adwords individual
google qualified individual
adwords certified individual
google certified individual
adword qualified individual
adwords individual certification