Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Stramark online marketing consultants vakexpert bij de Shopping Awards

stramark vakexpert

Jaarlijks worden de Shopping Awards uitgereikt. Dit zijn de belangrijkste prijzen in Nederland voor de online detailhandel. Dit jaar op 23 maart worden de Shopping Awards voor de 21e keer uitgereikt. Ieder jaar worden er vakexperts gevraagd die naast de publieksstemmen de winnaars bepalen. Consultants van Stramark beoordelen ook dit jaar weer als vakexpert deelnemende webwinkels van de Thuiswinkel Organisatie.

De stem- en beoordelingsperiode voor de Shopping Awards is inmiddels gestart. Het publiek, online winkelend Nederland, stemt op hun favoriete webwinkels. Dit bepaalt voor 50% wie de winnaars worden van de Shopping Awards Publieksprijzen. De andere 50% komt van de beoordelingen van de Shopping Awards vakexperts. Dit zijn vakmensen die al lang in de e-commerce sector meedraaien. Zij beoordelen met hun expertise de deelnemende webwinkels met opbouwende kritiek.

Wij zijn er trots op dat ook Stramark met een consultant dit jaar weer Vakexpert is bij de Shopping Awards.

Wat doet een Shopping Awards vakexpert precies?

In februari 2023 beoordeelt een vakexpert één of meerdere deelnemende webshops. Dat doet de vakexpert via een beoordelingstool. Hij of zij geeft een eerlijke mening door middel van een cijfer en feedback met toelichting. Die beoordelingen worden dan automatisch opgeslagen en in de stemming meegenomen. 

Elke vakexpert wordt wel uitgesloten van beoordeling binnen een categorie waarin hij of zij eventueel zelf werkzaam is. Dit betekent dat een online marketing manager bij bijvoorbeeld een mode webshop geen andere mode webshops zal beoordelen. Omdat Online Marketing Bureau Stramark een agency is, kan onze consultant webshops uit alle categorieën beoordelen.

Na de stemming- en beoordelingsronde worden de uitslagen online bekendgemaakt op de website van de Shopping Awards.

Uitreiking Shopping Awards

De Publieksprijzen van de Shopping Awards worden uiteindelijk uitgereikt aan webshops die door het publiek en door Shopping Awards Vakexperts in een bepaalde categorie als beste zijn verkozen. De winnaars van alle categorieën maken daarnaast ook nog kans op de grote prijs van de Shopping Awards; de ‘DHL Beste Webwinkel 2023‘. Op donderdag 23 maart 2023 worden de awards feestelijk uitgereikt tijdens het Shopping Awards Gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

 

Over de schrijver: Hans van Schip

Hans is Online Marketing Account Manager bij Stramark. Hier helpt hij klanten met het vormen van online marketing strategieën. Verder heeft Hans een brede kennis in alle aspecten van online marketing.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Google Ads Whitepaper

Hoe maak je geweldige ads? >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Gratis advies in je mailbox

Marketing Audit
Google Ads Audit
Keyword Audit
SEO Audit
Social Media Audit
Offerte aanvragen

Top Blog Categorieën

Online Marketing
Google Ads
SEO
SEO Copywriting
Webshop
Social Media Marketing
Linkbuilding
Email Marketing
Team Stramark
Instructies gebruiker toevoegen

Volg je ons al?

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Site in English

Digital Marketing Agency
Google Ads Marketing Agency
Search Engine Optimization Agency