Vacature Accountmanager Online Marketing

Vrijblijvend advies?
Vraag het aan ons

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

Accountmanager Online Marketing Amsterdam

Datum vacature:
2018-10-05

Beschrijving:
Online Marketing Bureau Stramark is per direct op zoek naar een  Accountmanager
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland, 1014BM, Zekeringstraat 17A
Branche:
Accountmanagement/Sales
Uren:
Part time of Fulltime, 24-40 uur per week

 

De voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft in Online Marketing Sales en blij wordt van MKB bedrijven. Denk jij dat je een goede kandidaat bent? Stuur ons dan een e-mail met motivatiebrief en CV!

Wie zijn wij

Stramark is een Online Marketing Bureau in Amsterdam voor websites en webshops van grote en kleine merken. Wij werken graag met klanten die ambitieuze online doelstellingen hebben. Onze primaire taak is het helpen van klanten met SEA en SEO en het verbeteren van hun resultaten hierin. Waarom? Tachtig procent van het websiteverkeer komt namelijk uit deze twee online kanalen. Stramark is ervan overtuigd hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door deze twee disciplines bij klanten op een integrale en agile manier uit te voeren. Verder bieden wij klanten de overige Online Marketing mogelijkheden aan. Dus social media marketing, website optimalisatie, conversie optimalisatie, linkbuilding en copywriting als onderdeel van het werken naar een goed resultaat voor de klant.

We zijn op zoek naar jou!

Ben jij de Accountmanager Online Marketing die het leuk vindt om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het maken van keuzes om online marketing optimaal in te zetten? Verkoop jij met plezier de strategie en diensten die leiden tot optimale zichtbaarheid in de zoekmachines en op social? Help jij ons de ambitie om door te groeien naar 16 mensen waar te maken?

Voor de vacature Accountmanager verwachten wij dat je in een snel veranderend vakgebied bijblijft en klanten op een eenvoudige manier kunt adviseren. Daarnaast verwachten we ook dat je creatief bent in het vinden van oplossingen, dat je je interesseert voor de uitdagingen van het steeds belangrijker wordende online vakgebied, de websites én de klanten. Collega’s en experts helpen je met specialistische kennis. Aangezien we sterk groeien waarderen we je input ten aanzien van het verbeteren van de bedrijfsvoering, procedures, kennis, dienstenpakket, documenten en de samenwerking van het team.

Wat we bieden:

 • Marktconform salaris + Bonus op OTE
 • Auto of vergoeding
 • 40 uur werken vinden we normaal, meer dan 40 uur vinden we een uitzondering
 • Interne workshops, externe opleidingen op verzoek
 • Coaching door ervaren externe sales coach
 • Werkplek in Amsterdam. Goed bereikbaar per OV en parkeren voor de deur
 • Rookvrije werkplek en collega’s
 • Gezamenlijke georganiseerde lunch
 • Ruimte om beter te worden in je vak
 • Inkomende leads via de website. (dus alleen koud bellen als je zin hebt)

Kennis en kunde gewenst voor de vacature Accountmanager

 • Minimaal 3 jaar sales ervaring, bij voorkeur in (online) marketing of websites
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
 • De behoefte om mensen en bedrijven succesvol te maken
 • Klant- en resultaatgerichte instelling
 • HBO/WO werk- en denkniveau (we denken o.a. Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Small Business, Marketing, Hotelschool, Toerisme e.d.)
 • Goed met namen is een pré
 • Betrouwbaar, geïnteresseerd, leergierig, oprecht, positief, ambitieus, gedreven, proactief, zelfstartend en zelfwerkend vermogen

Naast leuk werk, ook andere leuke activiteiten

Regelmatig gaan we naar online marketing events: In 2015 en 2018 waren we sponsor van het Friends of Search congres. Dit is hét evenement voor zoekmachine marketing specialisten. Verder gaan we naar: Search Thursdays, Online Tuesday, Webwinkel Vakdagen, Marcom beurs, E-commerce dagen, Emerce Conversion en Digital Marketing Live. Ook hebben we een vrijdagmiddagborrel en organiseren we geregeld etentjes én teamuitjes.

Stuur je CV en motivatiebrief naar: Wouter Blom contact@stramark.nl

Beste Recruiters; Wij zorgen zelf voor onze recruitment.

tags:
account medewerker amsterdam
accountmanager amsterdam