Vacature Accountmanager Online Marketing

Accountmanager Online Marketing Amsterdam

Datum vacature:
01-01-2019

Beschrijving:
Online Marketing Bureau Stramark is op dit moment niet actief op zoek naar een Accountmanager
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland, 1014 BM, Zekeringstraat 17A
Branche:
Online Marketing
Uren:
Parttime of Fulltime, 24-40 uur per week

Op dit moment zijn wij niet actief op zoek naar een Accountmanager. Ben jij overtuigd dat we jouw CV moeten zien? Stuur dan je motivatie en CV naar contact@stramark.nl t.a.v. van Fenna Kamerbeek.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Laat dan in het formulier rechts je gegevens achter.

Wie zijn wij

Stramark is een Online Marketing Bureau voor websites en webshops voor grote en kleine bedrijven en bestaat dit jaar 10 jaar. We werken graag met MKB klanten die ambitieuze online doelstellingen hebben. We helpen primair met SEA en SEO. Waarom? 80% van het websiteverkeer komt namelijk uit deze twee online kanalen. Stramark is ervan overtuigd zijn klanten optimaal van dienst te zijn door deze twee disciplines op een integrale manier uit te voeren. Verder bieden we klanten ook Social Media marketing, Copywriting, Website Optimalisatie, Conversie Optimalisatie en Linkbuilding aan als onderdeel van het werken naar een optimaal resultaat.

Voor de vacature Accountmanager zijn wij op zoek naar iemand met:

Wat we bieden:

We zijn op zoek naar jou!

Ben jij de Accountmanager Online Marketing die het leuk vindt om kleine en middelgrote bedrijven te helpen bij het maken van keuzes om online marketing optimaal in te zetten? Verkoop jij met plezier de strategie en diensten die leiden tot optimale zichtbaarheid in de zoekmachines en op social? Help jij ons de ambitie om door te groeien naar 16 mensen waar te maken?

Voor de vacature Accountmanager verwachten wij dat je in een snel veranderend vakgebied bijblijft en klanten op een eenvoudige manier kunt adviseren. Daarnaast verwachten we ook dat je creatief bent in het vinden van oplossingen, dat je je interesseert voor de uitdagingen van het steeds belangrijker wordende online vakgebied, de websites én de klanten. Collega’s en experts helpen je met specialistische kennis. Aangezien we sterk groeien waarderen we je input ten aanzien van het verbeteren van de bedrijfsvoering, procedures, kennis, dienstenpakket, documenten en de samenwerking van het team.

tags:
account medewerker amsterdam
accountmanager amsterdam

Ontvang onze vacatures per mail

Call Now Button