Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) Amsterdam

Voor iemand die zoekmachine marketing als vak heeft in Amsterdam is het belangrijk om daar daadwerkelijk op gevonden te worden. Hierbij een mooie screenshot van de normale Google resultaten. Waarbij Stramark goed gevonden wordt in Amsterdam op de term “zoekmachine marketing amsterdam” Dit is best bijzonder omdat heel veel (online) marketing bedrijven in Amsterdam gevestigd zijn.

Deze blogpost post ik omdat ik een glimlach op mijn gezicht heb. Het levert ook klanten op, niet heel veel, maar wel 2 van mijn beste klanten. Deze klant neemt niet alleen Google Adwords af maar ook: projectmanagement, zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie, copywriting, online strategie advies

Lokale zoekresultaten zijn voor veel bedrijven belangrijk omdat een gedeelte van de klanten er prijs op stelt langs te kunnen gaan bij hun leverancier (of andersom). Zelfs in de tijd van “alles moet online” is het prettig om face-to-face met iemand te zitten en te praten over de business en de diensten. Zeker als het grotere en langer lopende projecten zijn die niet even met 2 klikken van de muis te regelen zijn is dit voor sommige klanten een reden om op zoek te gaan naar een lokale partij. Het is voor een lokale partij ook optimaal omdat de reistijd zeer beperkt is. Hierdoor kan je je tijd besteedden aan je vak, en niet aan in de auto zitten!

zoekmachine marketing amsterdam

Briljanter nog is om puur op de term “zoekmachine marketing” gevonden te worden. Helaas is dit voor ons nog niet het geval in de top tien (het is plek 42, ook niet slecht, maar nog niet goed genoeg)

Overigens, als ik in de top 10 sta wil ik natuurlijk op de eerste plek in google staan. (working on it) Hier zijn natuurlijk wel een paar andere partijen ook mee bezig. Een paar honderd, en sommige met tientallen zo niet honderd medewerkers.

U wilt met uw website beter vindbaar zijn op internet en vaker in contact komen met uw bezoekers of meer producten verkopen. Dan is zoekmachine optimalisatie of zoekmachine marketing noodzakelijk. (Dit wordt ook wel Search Engine optimalisatie of SEO genoemd) Een potentieel geïnteresseerde klant vindt uw site namelijk via links op andere websites, via Google en eventueel via advertenties op Google. Hoe komt het dat uw concurrent bij alle zoekmachines eerder verschijnt in de lijst dan u? Belangrijke keywords moeten op relevante plaatsen terugkomen in uw communicatie en de technische implementatie van uw site heeft gevolgen voor uw positie op de lijst.

Beter vindbaar voor online klanten door SEO

Stramark zoekmachine marketing amsterdam helpt u de juiste zoektermen in uw branche te verzamelen en deze op optimale wijze te gebruiken in uw teksten. Stramark zoekmachine marketing adviseert en ondersteunt bij de invoer van deze keywords in Google en bij de technische implementatie.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam

TAGS:

Zoekmachine marketing Amsterdam

Zoekmachine marketing bureau Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie amsterdam

Zoekmachine optimalisatie Bureau Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie bureau

SEO amsterdam