Online Marketing Bureau Stramark team  klein

SEO Workshop

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

SEO Training op maat

De SEO cursus bij Stramark is altijd op maat. Wij geven persoonlijke SEO training op basis van jouw eigen website. Op deze manier heeft de training ook direct resultaat met oog op betere posities in Google. Omdat in Nederland de grote meerderheid gebruik maakt van Google als zoekmachine hebben wij onze SEO cursus ook op basis van Google ingericht. SEO is vrij breed, en wij merken dat het kennisniveau van elke cursist nogal uiteenloopt. Om deze reden hebben wij altijd een intake voor de daadwerkelijke SEO cursus om te bepalen aan welke aspecten er aandacht word besteed.

Wat leren wij je tijdens onze SEO cursus?

SEO is vrij complex en dynamisch. Vooral omdat Google met enige regelmaat haar algoritme veranderd kunnen bepaalde SEO factoren die vroeger belangrijk waren nu minder waarde hebben (en andersom) We brengen wel alles terug naar de basis. Hieronder verstaan we relevantie en kwaliteit van de website. Zoekmachine optimalisatie begint bij de website. Allereerst wordt er gekeken naar de techniek, dan de content en als laatste link building. Elk aspect is even belangrijk en even complex. Aan de hand van de inventarisatie bepalen we je kennisniveau om zo de inhoud en aandachtspunten van de SEO cursus in te richten.

SEO training met oog op de techniek

Allereerst wordt er gekeken naar de techniek van je website. Hoe ziet de code eruit? Zijn alle pagina’s bereikbaar? Zitten er geen fouten in de URL structuur? Daarnaast besteden we aandacht aan de laadsnelheid van de website en de manier hoe deze door Google gezien word. We kunnen hier aandacht aan besteden op basis van de bestaande kennis. Ook zal dit gedeelte van de SEO cursus afhankelijk zijn van het type website. Een simpele website met 5 pagina’s heeft een andere benadering nodig dan een webshop met duizenden pagina’s.

SEO training met oog op content

Zodra de techniek van de website in orde is, en de gehele website op de juiste manier gelezen en geïndexeerd word is het tijd voor de content optimalisatie. Omdat relevantie vrijwel het allerbelangrijkste voor Google is zal de waarde van de content grotendeels de positie in de zoekresultaten bepalen. Het schrijven van goede (en unieke) content rondom de onderwerpen waarop je gevonden wilt worden vergt enige voorbereiding en expertise. Alles begint met een gedegen zoekwoordonderzoek. We willen natuurlijk weten welke zoekwoorden veel verkeer genereren. Ook is het van belang om te onderzoeken welke zoekwoorden in verband staan met de voor jouw belangrijke zoekwoorden. Hoe vaak gebruik je een zoekwoord in de tekst, en hoe doen de concurrenten dit? Tot slot is het voor de vindbaarheid van belang dat de content ook op een juiste manier word gestructureerd op een pagina.

SEO training met oog op autoriteit

Als laatste stap in het zoekmachine optimalisatie proces is het doel om de website als een autoriteit neer te zetten op jouw vakgebied. Dit gebeurd grotendeels door het schrijven van waardevolle content waar de bezoeker echt iets aan heeft. Met andere woorden, heeft de bezoeker een antwoord op jouw vraag gevonden? Toch is het voor Google belangrijk dat er externe websites zijn die naar de pagina’s binnen jouw website linken. Dit noemen we link building. Deze laatste stap maakt uiteindelijk het verschil in de posities. Hoe meer links hoe beter natuurlijk. Echter zijn er door de jaren heen flink wat technieken ontwikkeld om op een niet natuurlijke wijze links te vergaren. Omdat Google hier penalty’s voor kan geven is het erg belangrijk om dit proces goed aan te pakken. De beste manier is om te zorgen dat websites met een hoge autoriteit en bovendien ook grote relevantie hebben aan jouw website naar jouw website linken. Hoe dit precies in zijn werk gaat komt ook aan bod tijdens de workshop.

Seo cursus

 

Kosten SEO Cursus

De kosten voor onze SEO cursus zijn € 400,- We houden een telefonische intake, bereiden de workshop voor. Je bent dan 2.5 uur intensief  op kantoor bij Stramark. Binnen de 2.5 uur uur kunnen we op basis van jouw website een redelijk idee geven waar op gelet moet worden. Ook kunnen we voldoende handvatten meegeven om zelf aan de slag te gaan met de SEO voor jouw website. Toch is het onmogelijk om in 2.5 uur tijd SEO volledig onder de knie te krijgen. We merken dat na een eerste cursus vaak een vervolgcursus word ingepland om zo dieper in te gaan op bepaalde SEO technieken. Voor meer informatie kunt u altijd bellen!