Hoe krijg ik meer likes op facebook?

meer-likes-op-facebook

Hoe krijg je meer likes op facebook? Schrijf leuke updates! Gaat je dat niet hard genoeg? Er is een snellere methode (althans om te beginnen).

likes op facebook

likes op facebook

Je kan je eigen vrienden uitnodigen om je pagina te liken. Dat kan natuurlijk door ze een bericht te sturen of door het op je timeline te zetten. Er is echter een betere methode:

Rechstreeks persoonlijk vragen zodat je vrienden met 1 klik akkoord kunnen gaan:

Ga als prive persoon naar je page: nodig je vrienden uit, het beste kan je natuurlijk mensen uitnodigen die een affiniteit hebben met de betreffende page. Als het je niets uitmaakt kan je natuurlijk altijd al je vrienden selecteren.

Als je zelf niet veel vrienden hebt, kan je iemand met veel vrienden administrator maken en hem vragen zijn vrienden uit te nodigen!

Je vrienden krijgen een prive melding dat je ze hebt uitgenodigd, het is supermakkelijk voor je vrienden om dat te accepteren!

 

Op zoek naar meer van dit soort tips? lees ons blog of kijk naar andere internet marketing blogs

Over de schrijver: Wouter Blom

Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.

Reacties

Top resources

Online marketing gallery

Bekijk de gratis afbeeldingen >

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Alle whiteboard Fridays

24 interviews >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Stramark levert verschillende Online Marketing Bureau diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij:

SEO Copywriting
Linkbuilding
Zoekmachine Adverteren
Google Ads Certified Partner
Google Adwords Workshop
Search Engine Marketing Agency

Call Now Button