Internet Marketing meer-likes-op-facebook

Geschreven op 10 Mei , 2012 | Door Wouter Blom

2
likes op facebook

likes op facebook

Hoe krijg je meer likes op facebook? Schrijf leuke updates! Gaat je dat niet hard genoeg? Er is een snellere methode (althans om te beginnen).

Je kan je eigen vrienden uitnodigen om je pagina te liken. Dat kan natuurlijk door ze een bericht te sturen of door het op je timeline te zetten. Er is echter een betere methode:

Rechstreeks persoonlijk vragen zodat je vrienden met 1 klik akkoord kunnen gaan:

Ga als prive persoon naar je page: nodig je vrienden uit, het beste kan je natuurlijk mensen uitnodigen die een affiniteit hebben met de betreffende page. Als het je niets uitmaakt kan je natuurlijk altijd al je vrienden selecteren.

 

Als je zelf niet veel vrienden hebt, kan je iemand met veel vrienden administrator maken en hem vragen zijn vrienden uit te nodigen!

Je vrienden krijgen een prive melding dat je ze hebt uitgenodigd, het is supermakkelijk voor je vrienden om dat te accepteren!

 

 

Op zoek naar meer van dit soort tips? lees ons blog of kijk naar andere internet marketing blogs


Over de schrijver

Wouter Blom Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.  • Jet

    Hi Wouter,

    wil je advies meteen in de praktijk toepassen…. ik kan echt ‘build audience’ nergens vinden. Zit als prive persoon op de bedrijfspagina van Interieurveilen??

    Gr Jet

  • Ja ik zit als prive persoon op de bedrijfspagina! zie plaatje!

Terug naar boven ↑

Shares