Referenties Webshops en Websites

Hoog in Google komen? Neem contact op!

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

Online Marketing Bureau Stramark zorgt sinds 2008 dat bedrijven betaald en onbetaald hoog in Google te komen en hieruit business halen. Voor websites en webshops. Business to Business en Business to consumer. We werken graag voor Ambitieuze MKB bedrijven die de online marketing als een van de drivers zien van hun groeidoelstelling op korte en langere termijn.

Graag laten we onze klanten en partners aan het woord om uit te leggen wat ze van onze online marketing dienstverlening vonden.


4.8/ 5 sterren gebaseerd op 17 Google reviews


Referenties Stramark:

 

 

 

Sinds 1990 is Texelana actief in de verkoop van wolproducten die vanuit de drie winkels worden verkocht en via de webshop. Stramark ondersteunt Texelana op het gebied van SEO en SEA. Wanneer je in Google op zoek bent naar warme wollen sloffen, -kleding of andere wolproducten zal je Texelana vast en zeker snel vinden.

Texelana zegt over Stramark:

“De samenwerking met Stramark bevalt ons erg goed. Wij zijn zeer tevreden met de resultaten die zij voor ons behalen op het gebied van SEO en SEA. Ook het onderling contact verloopt erg prettig, Stramark is goed en snel bereikbaar. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Willem Jan Kraanen – Directeur Texelana


florablom-custom

Stramark voert voor Florablom zowel alle SEA als alle SEO activiteiten uit. Dit houdt in de praktijk in dat wij er voor zorgen dat Florablom.com, bloembollenkopen.nl, zadenkopen.nl en tuincentrumkoeman.nl de nummer één websites zijn als het gaat om het online bloembollen kopen, Hortensia kopen en online zaden kopen.

Florablom zegt over Stramark:

 • “Net als veel andere MKB ondernemers heb ik lang getwijfeld over het nut van zoekmachine marketing. Na een aantal gesprekken met Stramark wisten zij mij te overtuigen van de potentie van een betere vindbaarheid van mijn website in Google. De medewerkers van Stramark staan mij terzijde op diverse vlakken. Zo helpen ze mij hoger in Google te komen, maar geven ze ook praktische tips over de indeling van mijn website en tonen ze hun creativiteit bij het vormgeven ervan. Ik vind Stramark een uitermate geschikte sparringpartner voor mijn online marketing activiteiten en ben zeer tevreden met hun dienstverlening. Door hun inzet zijn mijn verkopen de afgelopen periode aanzienlijk gestegen. Een stijging die de investering in deze zoekmachine marketing activiteiten ruimschoots rechtvaardigt.”
  S. Koeman. Directeur Florablom, Hem (Noord Holland)

Image Building is dé specialist in tijdelijke buitenreclame. Bij Image Building zijn ze voortdurend bezig met nieuwe ambities. Hierin nemen ze graag een voortrekkersrol. Vanuit de klantbehoefte is de innovatieve en duurzame Trotter, hét mobiele billboard, ontstaan. Het bedrijf is landelijk actief en gaat zelfs al over grens. Stramark ondersteunt op het gebied van SEO en SEA.

Image Building zegt over Stramark:

 • “We werken nu ongeveer een half jaar samen met Stramark. Deze samenwerking verloopt prettig. Bij vragen of onduidelijkheid zijn ze zeer behulpzaam. Regelmatig krijgen we ook handige tips op het gebied van SEO en zoekwoorden. Het aantal leads is aanzienlijk verhoogd de afgelopen periode en we zien dat we hoger in de Google zoekresultaten zijn komen te staan”.
  Anton Pieterson, Online Marketeer bij Image Building, Den Haag

ongediertebestrijding
Van der Velden is gespecialiseerd in ongediertebestrijding. Het bedrijf is actief in o.a. Amsterdam, Almere, Haarlem en Utrecht. Sinds kort is Van der Velden ook actief als Ongediertebestrijding Purmerend, bijvoorbeeld voor de bestrijding van muizen. Stramark is verantwoordelijk voor alle online activiteiten, waaronder SEA, SEO en webbeheer.

Van der Velden zegt over Stramark:

 • “Stramark heeft mij de afgelopen jaren op een bijzonder prettige manier geholpen online beter vindbaar te worden in de regio groot Amsterdam. De investering in de online marketing activiteiten die Stramark uitvoert zijn het meer dan waard.”
  R. Piké. Algemeen Directeur Van der Velden, Amstelveen


Het blijkt in de praktijk enorm lastig om een ZZP hypotheek of een DGA Hypotheek af te sluiten.De Ondernemershypotheek is opgericht om een hypotheek voor ondernemers mogelijk en gemakkelijk te maken.  De Ondernemershypotheek werkt uitsluitend met geldverstrekkers die ‘Ja’ zeggen tegen ondernemers en zzp’ers. Zij maken het dus WEL mogelijk.

Wat De Ondernemershypotheek over Stramark zegt:

 • “Voor De Ondernemershypotheek heeft Stramark het volledige online marketing traject begeleid. Het laten bouwen van de website, de begeleiding en de livegang. Middels SEO, SEA en Growthhacking werken we aan online groei. Stramark is een goede en betrouwbare partner
  R. Millenaar. Initiatiefnemer De Ondernemershypotheek, Amsterdam

Stramark voert voor Select2Connect zowel de SEA als SEO activiteiten uit. Dit houdt in de praktijk in dat wij er voor zorgen dat Select2Connect.nl verkeer -relevant voor vacatures in de transport sector – naar de website krijgt om vervolgens over te gaan in leads.

Select2Connect zegt over Stramark:

 • “De samenwerking met Stramark ervaren wij als zeer prettig. Wouter en het team zorgen ervoor dat Select2Connect hoog in de Google zoekresultaten is komen te staan. Een echte aanrader!”
  D. Van der Kolk, Marketing Select2Connect, Alkmaar

explosion proof cameras rolloos

Rolloos maakt ruige en gevaarlijke industrieën veilig en efficiënt met haar diensten en producten. Rolloos staat onder andere bekend om haar explosion proof cameras, explosion proof monitors, cyber security en nog veel meer producten die het werken in de offshore, marine, oil & gas industrie veiliger maken.  Stramark ondersteund Rolloos maandelijkse bij de SEO.


kilometerregistratie ritassist

RitAssist® staat bekend om haar online kilometerregistratie systeem, haar GPS Tracker auto volgsysteem en haar rittenregistratie van auto’s en wagenparken. Voor www.ritassist.nl hebben wij een SEO analyse uitgevoerd die heeft geleid tot een optimaal werkende website en meerdere nummer 1 posities in Google.

Ritassist.nl zegt over Stramark:

 • “Stramark heeft RitAssist op een professionele manier geholpen met het optimaliseren van de website en het verbeteren van onze online marketing campagnes in Google AdWords”.
  J. Westendorp. Operationeel Directeur RitAssist®, Hattum

Expediteur

Ritra Cargo vindt dat goederentransport meer is dan vervoer van A naar B. Door continu te innoveren maakt Ritra internationale goederenstromen efficiënt en inzichtelijk. Wie een expediteur nodig heeft, doet er verstandig aan om te kiezen voor logistiek dienstverlener Ritra Cargo. Ritra is wereldwijd actief in meer dan 42 landen en maakt daarbij gebruik van betrouwbare lokale agentschappen. Stramark ondersteunt Ritra bij het beter vindbaar zijn in de organische (onbetaalde) zoekresultaten zodat er op deze wijze meer relevant verkeer naar de website komt.


lizacards

Voor Lizacards hebben we een herstructurering doorgevoerd binnen het AdWords account. Met ruim 36.000 zoektermen was dit account niet meer te managen. Daarnaast hebben we het Google Analytics account aangepast zodat de verschillende websites van Lizacards beter meetbaar werden. Door deze veranderingen zijn de kosten per conversie omlaag gegaan en is de verkoop van het aantal plastic kaarten gestegen.


logo
Flexas.nl is marktleider in Nederland op het gebied van online kantoorruimtebemiddeling. Het is hierbij essentieel dat Flexas.nl goed gevonden wordt via Google. Stramark draagt met name zorg voor de technische SEO van Flexas.nl.

Flexas.nl zegt over Stramark:

 • “Voor ons is SEO altijd een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering geweest. Hiervoor heeft Flexas.nl met diverse partijen gewerkt, maar het werk dat Stramark voor ons doet steekt daar met kop en schouders bovenuit. Zij komen iedere keer met verbeteringen voor onze website waardoor de optimalisatie altijd van het hoogste niveau is. Flexas.nl heeft al de #1 positie als je op ‘kantoorruimte huren’ zoekt. Dit hopen we nu ook met behulp van Stramark te bereiken voor onze kantoorruimte overzichtspagina’s voor Amsterdam en Utrecht.”
  M. de Groot – Eigenaar Flexas.nl, Amsterdam

vve beheer amsterdam

Minerva Vastgoedbeheer richt zich op VvE Beheer in regio Amsterdam. Vanuit hun kantoor in Amsterdam onderhouden zij Verenigingen van Eigenaren volledig. Ze nemen alle zorgen rondom Totaal VvE beheer compleet uit handen. Voor VvE Beheer Amsterdam Minerva Vastgoedbeheer B.V. regelt Stramark de Zoekmachine Optimalisatie.


Klik hier voor Referenties die we op Google Plus hebben gekregen of lees onderstaande:

Louise Verschuren Louise Verschuren: (Amsterdam) “Wouter en team hebben ons geweldig geholpen met de verwijdering van een (onterechte) phishing melding op ons domein. Met hun suggesties was het binnen een week verholpen. Top!”


Michel Kobus Michel Kobus: (Amsterdam) “Erg blij met de werkzaamheden van Stramark. Met hun hulp staan we nu op de belangrijke zoekwoorden zo goed als bovenaan en dit zorgt voor extra omzet. Daarnaast merk je dat ze echt passie hebben voor hun werk en dat ze constant op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wil je Hoger komen in Google, of iets met Adwords, maak zeker even een afspraak met ze.”


Gerrit Heijkoop Gerrit Heijkoop:  (Leersum) “Werk al vele jaren samen met Wouter en zijn team voor diverse projecten. Zeer vakbekwaam en een groot plezier om mee te werken!”


MediaTrend Publicaties B.V. MediaTrend Publicaties B.V.: (Alkmaar) “Hoog in Google komen en blijven is topsport en Wouter en zijn medewerkers leveren altijd topprestaties. Altijd open en eerlijk in de communicatie. Als iets niet kan, hoor je dat ook eerlijk. Altijd prettig samengewerkt en zal dit nog jaren blijven doen. Wat mij betreft gewoon een aanrader als het om Zoekmachine Marketing gaat.”


Hans Bartman Hans Bartman: (Rotterdam) “Wouter (Stramark) heeft ons bij meerdere opdrachten geholpen met gedegen zoekwoordenonderzoek en advies. Pragmatisch, to the point en goed.”


Sven Kaptein Sven Kaptein: (Amsterdam)”Echte professionals in zoekmachine optimalisatie. Het gehele team verstaat hun vak en geeft gedegen advies over optimalisatie voor Google (zowel organisch als betaald).”


Nicolas Van Bekkum Nicolas Van Bekkum: (Haarlem)”Sinds 2007 maak ik gebruik van de diensten van Stramark. Al die jaren naar tevredenheid. Stramark is één van de weinige bedrijven die ik ken die zich altijd voor de volle 100% inzetten voor en meedenken met haar klanten. Hoe groot of klein de klant ook is.”


Floris SimonsFloris Simons (Incassobureau Mens Incasso): “Stramark voegt de daad bij het woord!! Zeer tevreden over de resultaten, de communicatie en de adviezen die ze mij gegeven hebben. Een genot om mee samen te werken!”


Robbert Jongkind Robbert Jongkind:(Alkmaar) “Ik heb Wouter jaren geleden leren kennen als DE specialist op SEO en SEA gebied. Erg fijne samenwerking en een echte aanrader!”


Thijs Leydens Thijs Leydens: (Rotterdam) “Stramark is voor ons al jarenlang het vertrouwde adres voor SEO & SEA. Meer dan prettig contact, lekker pro-actief. Dikke aanrader.”


Rick Schmitz Rick Schmitz:(Amsterdam) “Stramark heeft ons in de eerste drie jaar van ons bedrijf waardevolle tips en tricks gegeven om onze site optimaal in te richten voor Google.”


David Brinks David Brinks: (Wierden) “Ik werk nu al jaren met Stramark samen en dat bevalt uitstekend. Leuke mensen die weten wat ze doen!”


Mike Coumans Mike Coumans:(Amsterdam) “Fijne partij om mee te werken met verstand van zaken.”


Momenteel helpt Stramark ongeveer 50 bedrijven met zoekmachine marketing. We helpen klanten in heel Nederland maar de meeste klanten komen uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar, Leiden, Den haag en Haarlem. Een paar hiervan zijn:

Wil je meer weten over ons en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wil je weten op welke keywords we deze bedrijven hoog in Google hebben gekregen? Kom langs voor een presentatie!

Call Now Button