Internet Marketing no image

Geschreven op 10 Feb , 2010 | Door Wouter Blom

1

analytics meer bezoekers,
Het lijkt of het aantal mensen dat op internet zit opeens enorm is toegenomen. Zelf heb ik geen echte verklaring maar het lijkt er op dat iedereen opeens aan het surfen is geslagen. Nu is december altijd wel een wat matige maand, dus januari doet het altijd wat beter. maar hiernaast staande accounts zijn werkelijk through the roof!

(let op het zijn dus hele accounts in hun originele volgorde, de periode is 9 januari tot 9 februari vergeleken met de maand daarvoor, van geen van deze sites is het adwords budget aanzienlijk toegenomen en er zitten geen volledig nieuwe sites tussen.)

Een andere mogelijkheid is dat google caffeine het effect heeft dat mensen aanzienlijk meer naar onze websites toe surft, maar dit zou een afneme moeten betekenen bij een aantal klanten (minimaal een aantal) Toch!?

Of is gewoon de crisis over?

iemand ideeen? Hebben jullie ook allemaal zoveel bezoekers?

Tags:


Over de schrijver

Wouter Blom Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.  • Bij ons is ook alles groen. Een gedeelte is te verklaren omdat wij een heel aantal politieke websites draaien en er verkiezingen aankomen. Maar ook allerlei andere sites staan in de plus.

    groet, Willem

Terug naar boven ↑

Shares