Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Hans van Schip boost Stramark naar het volgende niveau

Hans van Schip kiest voor Stramark

Met de komst van Hans van Schip komt de groei die Stramark doormaakt in een stroomversnelling. 

Online marketing bureau Stramark heeft er een nieuwe collega bij. Na acht mooie jaren verlaat Hans van Schip het MediaTrend nest en gaat hij aan de slag als online marketing consultant bij Stramark. Hij neemt zijn gedrevenheid en jarenlange ervaring bij toonaangevende bedrijven mee. Hierdoor kan Stramark een nieuwe fase van groei doormaken en meer bedrijven helpen met vernieuwende marketingcampagnes. Bovendien slaat Stramark de handen ineen met zijn oude werkgever. Door deze samenwerking kunnen zowel kleine als grote klanten ontzorgd worden met een compleet online marketing pakket.

Hans heeft jarenlang internationaal ervaring opgedaan binnen sales en marketing. In 2007 koos hij specifiek voor online marketing omdat hij hier meer mogelijkheden en toekomst in zag. Drie jaar lang was hij actief als sales manager Benelux bij de grote Europese online marketing bureaus Hurra Communications en Artefact (voorheen NetBooster). Daar heeft hij het Nederlandse kantoor van Hurra gerealiseerd en gepositioneerd. Bij NetBooster richtte hij zich op de key accounts binnen de Benelux. Hij was mede verantwoordelijk voor het realiseren van de internationale marketingcampagnes voor onder meer Accor Hotels, Kabeltje.com, Henzo, Eurorelais en Belvilla (@Leisure Group). Daarna heeft hij twee jaar sales- en communicatietrainingen verzorgd binnen Nederland voor bijvoorbeeld Essent, Anser Groep en HEMA. 

Van sales, via uitvoering, terug naar strategisch advies voor het mkb

In 2012 startte Hans als online marketing manager bij MediaTrend. Door middel van SEA en SEO heeft hij de verschillende merken van MediaTrend in de markt gezet. Met succes! In de laatste vier jaar is bijvoorbeeld Jobsonline de top vijf van vacaturesites in Nederland binnengetreden.
Na verloop van tijd breidde MediaTrend uit met een Google Ads service afdeling. Hierdoor kon Hans zich weer bezighouden met het geven van strategisch advies en sales. 

Tijdens zijn jaren bij MediaTrend werkte hij al regelmatig samen met online marketing bureau Stramark. Beiden bedienen immers verschillende doelgroepen. Starters in online marketing kunnen terecht bij MediaTrend. Voor grote accounts en specialisaties naast SEA (SEO, CRO, linkbuilding, etc.) wordt er regelmatig beroep gedaan op de specialisten van Stramark. Op deze manier ontstond er een unieke marketingmix waarmee een groot gedeelte van de mkb-markt kan worden bediend. 

Door de overstap van Hans is de samenwerking tussen beide bureaus nog intensiever geworden. MediaTrend biedt met Boost Your Traffic een speciale service aan voor bedrijven die Google Ads willen proberen. Stramark kan als full service bureau deze dienst mooi aanvullen, door klanten met groeiambitie verder te ontzorgen. De zeer ervaren SEO- en SEA-consultants en copywriters gaan voor zowel websites als webshops aan de slag om het maximale uit de onderneming en de budgetten te halen. Altijd met focus op resultaat. 

Door de samenwerking kan er een compleet pakket aan online marketing diensten worden aangeboden. Zowel aan starters als aan grote bedrijven met meer budget en uitgebreide (inter)nationale campagnes.

Het Stramark team is ontzettend blij met de komst van Hans. Deze gedreven stuiterbal heeft jarenlange ervaring en een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor komt de groei die Stramark doormaakt in een stroomversnelling, en kunnen zij meer bedrijven helpen met vernieuwende marketingcampagnes. Hans wordt warm van strategische plannen waarmee je meer omzet kan scoren. Laat dat nou de kracht van Stramark zijn. Bovendien brengt hij met zijn enthousiasme en kritische blik nieuwe inzichten voor het bedrijf. 

Wil je weten wat Stramark en MediaTrend voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Of kijk jij uit naar een beter resultaat uit jouw marketingbudget? Neem dan contact op met Hans.

Over de schrijver: Wouter Blom

Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Google Ads Whitepaper

Hoe maak je geweldige ads? >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Gratis advies in je mailbox

Marketing Audit
Google Ads Audit
Keyword Audit
SEO Audit
Social Media Audit
Offerte aanvragen

Top Blog Categorieën

Online Marketing
Google Ads
SEO
SEO Copywriting
Webshop
Social Media Marketing
Linkbuilding
Email Marketing
Team Stramark
Instructies gebruiker toevoegen

Volg je ons al?

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Site in English

Digital Marketing Agency
Google Ads Marketing Agency
Search Engine Optimization Agency