Basis SEO quiz

Basis SEO quiz

SEO basis

Ben jij onlangs begonnen met SEO en wil jij je kennis meten? Dan is deze SEO quiz voor jou gemaakt. Aan de hand van een tiental vragen wordt jouw basiskennis van SEO gemeten. De basis onderdelen zullen aan bod komen en aan het eind krijg je een score te zien. Op basis van deze score wordt bepaald welke titel jij verdient:

0-5 vragen goed: Beginner. Je bent net begonnen met SEO. Nog even doorleren.

6-7 vragen goed: Ervaren. Je bent op de goede weg. Leer nog even door en probeer de quiz later nog eens.

8-9 vragen goed: SEO Expert. Goed gedaan! Je hebt bijna alle vragen goed beantwoord.

10 vragen goed: SEO Pro. Alles goed! Jij bent een echte SEO pro.

Je kunt de quiz zo vaak maken als je wilt en door te klikken op Bekijk vragen na het maken van de quiz is het mogelijk om alle vragen nog eens terug te kijken. Bij iedere vraag zal uitleg gegeven worden en waar nodig gelinkt worden naar meer informatie of een bron.

Voor degenen die alle vragen goed hebben en overtuigd zijn dat ze de basis onder de knie hebben is er de Advanced SEO quiz. Deze quiz bestaat uit 50 vragen. Tevens zullen deze vragen lastiger zijn. Door alle 25 vragen juist te beantwoorden kan jij laten zien dat je een echte King of SEO bent.

Wil jij je SEO kennis verbeteren, neem dan eens een kijkje op onze blog. Verder raden wij je aan om de blog van Moz en Search Engine Land in de gaten te houden. Hier kun je interessant berichten lezen over SEO, maar ook SEA en andere aspecten van online marketing.

Vul steeds het antwoord in dat het meest van toepassing is.


Ga direct naar de discussie pagina van deze quiz.

 

Call Now Button