Advanced SEO quiz

Advanced-SEO-quiz

Advanced SEO

Ben jij een SEO’er en denk jij dat je alles van SEO weet? Doe dan de Advanced SEO quiz! Aan de hand van 25 vragen wordt jouw kennis van SEO getest. Bij deze quiz komen vragen voorbij over onder andere het Google algoritme, codering, website optimalisatie en pagina snelheid. Na het maken van de quiz wordt jouw score berekend en krijg jij een SEO titel:

  • 0-60% goed: Beginner. Volgens mij heb jij de verkeerde quiz gemaakt. Probeer eerst eens de basis SEO quiz.
  • 61-80% goed: Ervaren. Geen slechte score, maar het kan nog beter.
  • 81-99% goed: Pro. Heel goed gedaan! Bijna alles goed.
  • 100% goed: King of SEO. Jij hebt alle vragen goed en bent de King of SEO!

Als je de quiz gemaakt hebt en je jouw score te zien krijg, kun je op Bekijk vragen klikken. Je krijgt dan alle vragen en de juiste antwoorden terugzien. Bij de meeste vragen wordt wordt gelinkt naar een pagina waar meer informatie te lezen is. Overigens kun je de quiz zo vaak maken als je zelf wilt.

Heb je een score van 60% of minder dan raden wij je aan om eerst de basis SEO quiz te proberen. Deze quiz is eenvoudiger, maar behandeld wel een aantal kernelementen van SEO. Verder wordt aangeraden om de blog van Stramark in de gaten te houden. Hier vind je blogposts over SEO, maar ook over SEA. Andere blogs die wij zelf lezen zijn Moz en Search Engine Land.

Vul steeds het antwoord in dat het meest van toepassing is.

Ga direct naar de discussie pagina van deze quiz.

Call Now Button