Zoekmachine Marketing Bureau Stramark.nl

Zoekmachine Marketing

U weet ongetwijfeld al dat u met Google op 2 manieren meer bezoekers naar uw website kunt leiden: zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing. Daarbij schakelt u graag de hulp in van een ervaren en gerenommeerd zoekmachine marketing bureau **. Stramark is uw specialist op dit gebied. Als u bezoekers naar uw website wilt trekken vanuit Google Adwords en u hebt daar de hulp van een expert bij nodig, dan staan wij voor u klaar.

Zoekmachine marketing zorgt voor meer relevante bezoekers

Het is eenvoudig te bedenken waarom het aantal bedrijven dat via Adwords adverteert nog steeds toeneemt. Een online advertentiecampagne die goed opgezet is, kan veel relevante nieuwe bezoekers naar uw website trekken. Het is een kosteneffectieve manier om het rendement van uw website te verhogen.

Tenminste, als u dit samen met zoekmachine marketing bureau Stramark doet. Wij helpen u met het opzetten en beheren van effectieve, betaalbare Adwords advertentiecampagne. We overleggen continu met u om uw zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie nog effectiever te maken. Zo bouwen we samen met u en uw webdesigner aan het verbeteren van uw conversie.

Zo optimaliseren wij uw online rendement:

 • Wij zorgen ervoor dat uw Adwords advertenties alleen getoond worden naast zoekopdrachten die relevant zijn voor uw website.
 • Op basis van ervaring en voortschrijdend inzicht actualiseren wij voor uw zoekmachinemarketing campagne geregeld de lijst met keywords die bijdragen aan een goed resultaat (keyword optimalisatie).
 • Ook zogenaamde “negatieve zoekwoorden” worden toegevoegd om de efficiëntie te verhogen.
 • Bovendien kunnen we schaven aan de teksten van advertenties en aan de regio’s waarin u actief bent met zoekmachine marketing.

U ziet het: we doen er alles aan om zo veel mogelijk rendement uit uw investering te halen!

Meer conversies, leads en dus omzet tegen lagere kosten!

zoekmachine marketing met rendementOf u nu streeft naar meer downloads van uw folder, meer offerteaanvragen of meer verkopen in uw webshop, u kunt zelf uiterst nauwkeurig het effect van uw zoekmachine marketing meten. Een goede Adwords advertentiecampagne is effectief en efficiënt. Dat wil zeggen dat deze zoveel mogelijk bijdraagt aan de meetbare campagnedoelstellingen tegen zo laag mogelijke kosten. Wij optimaliseren continu het rendement van uw campagne.Dat doen we op basis van een maandelijkse analyse van uw Adwords campagne en uw Google Analytics webstatistieken.

Van een gedreven zoekmachinemarketing bureau mag u bovendien proactief beheer verwachten. Zodra onze consultants kansen zien voor verbetering van uw website door bijvoorbeeld een aanpassing in het productaanbod of een marketing- of kortingsactie te houden, dan nemen zij contact met u op. Nadat nauwkeurig bekend is op welke keywords omzet wordt gemaakt kunnen we u ook helpen met zoekmachine optimalisatie. Deze zoekmachineoptimalisatie verbeterd de normale vindbaarheid van uw website in google. Het is erg belangrijk om dit om een resultaat gerichte manier te doen zodat de investering zo snel mogelijk wordt terugverdiend.

Daarom kiest u voor Stramark:

  • Het opzetten en beheren van effectieve en efficiënte zoekmachine marketing campagnes is een vak. Stramark is expert in het opzetten en beheren van effectieve en efficiënte Adwords campagnes.
  • Wij werken nauw samen met u. Door het intensieve contact voelt het alsof wij een verlengstuk zijn van uw bedrijf.
  • Onze consultants zijn gecertificeerd “Google Adwords qualified professional”. Zij werken doelgericht, beschikken over gedegen technische kennis, zijn sterk analytisch en ervaren in het schrijven van effectieve advertentieteksten.
  • Naast de betaalde advertenties bent u ook voor zoekmachine optimalisatie aan het juiste adres!

Neem contact op met Stramark voor een vrijblijvende ‘Adwords quick scan’ van uw huidige campagne of informeer of adverteren via Google Adwords ook voor uw website een aantrekkelijke optie is.

Ja, ik wil online adverteren en meer verkopen (klik hier)»

 

** Werken met derden informatie van google over samenwerken op het gebied van Google Adwords

Zoekmachine Marketing Bureau Stramark.nl – We Love Results!


Back to Top ↑