Zoekmachine Optimalisatie voor bedrijven

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie is belangrijk! Waarom? Wist u dat 80% van uw website bezoekers u vinden via zoekmachines zoals Google? Uw website voor zoekmachines optimaliseren is dus de beste manier om snel meer bezoek te genereren naar uw website. Na zoekmachine optimalisatie is adverteren met Google AdWords de grootste verkeersbron naar een website. 

 1. Zoekmachine optimalisatie: Website optimalisatie door technisch, de structuur en inhoudelijk qua tekst verbeteren zodat uw website vaker en hoger in Google vindbaar is.
 2. Adverteren met Google Adwords: u adverteert met uw website en verschijnt daarbij in de betaalde zoekresultaten. (u betaalt per klik)

zoekmachine optimalisatieStramark is specialist in zowel online adverteren als zoekmachine optimalisatie met het doel hoger in de  zoekresultaten te komen. De professionele term voor het verbeteren van de vindbaarheid van een website is “zoekmachine optimalisatie”, in het Engels “Search Engine Optimization” of afgekort “SEO”.

Het aantal bedrijven dat bewust bezig is met het optimaliseren van hun website neemt nog altijd sterk toe. Niet alleen het aantal websites, maar ook het niveau van de zoekmachine optimalisatie neemt toe. Websites die niet investeren in SEO optimalisatie en website optimalisatie zullen uiteindelijk zakken of zelfs verdwijnen uit de zoekresultaten. Onderzoek heeft aangetoond dat de zichtbaarheid van een website drastisch afneemt als deze niet hoog in google  op de eerste pagina staat. Bedrijven met een hoge positie worden door bezoekers gezien als ‘topmerken’ die ze onderbewust associëren met kwaliteit en professionaliteit. Zoekmachine optimalisatie wordt dus steeds belangrijker.
Goede zoekmachine optimalisatie leidt tot een structurele verbetering van de vindbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Er zijn nogal wat bijkomende voordelen:

 • Hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google
 • Vaker in de zoekresultaten bij zoekopdrachten
 • Een hogere positie zorgt voor meer kliks naar uw site
 • Meer gratis website bezoekers
 • Minder websitebezoek naar de website van uw concurrent
 • De website wordt gezien als betrouwbaar
 • Websitestructuur wordt door SEO overzichtelijker voor zoekmachines en bezoekers
 • Zelf toevoegen van teksten heeft grote impact op uw online vindbaarheid

Het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie kost tijd en betekent dikwijls het aanpassen van de website structuur en herschrijven van teksten op uw website. Het effect van het optimaliseren van uw website zijn de benodigde investeringen echter meer dan waard.

Over zoekmachine optimalisatie (SEO) is online veel informatie beschikbaar. Een zoekopdracht in Google op ‘SEO’ of ‘zoekmachine optimalisatie’ resulteert in meer dan 1 miljoen zoekresultaten. Op basis van deze enorme hoeveelheid SEO-advies en SEO-tips blijkt dat:

 • De regels voor SEO optimalisatie voortdurend veranderen
 • ‘Verkeerde’ zoekmachine optimalisatie wordt afgestraft.
 • Google regelmatig het algoritme dat de positie bepaald van uw website verandert
 • SEO niet alleen van belang is voor websitebouwers
 • Elke verandering aan de website impact heeft op de zoekmachine resultaten

Wat is goede zoekmachineoptimalisatie (SEO)?

zoekmachine optimalisatie genereert traffic naar de websiteSEO is meer dan het uitvoeren van een trucje. Wij zijn van mening dat zoekmachine optimalisatie onderdeel moet zijn van een helder geformuleerde online marketing strategie en voor elke klant uniek zijn. SEO is niet alleen het doorvoeren van technische verbeteringen, maar een combinatie van gedegen analyse, opstellen van heldere conversiedoelstellingen en goede SEO copywriting.

SEO Bureau Stramark: een team van SEO Optimalisatie specialisten

De consultants van zoekmachine optimalisatie bureau Stramark zijn experts in het beter vindbaar maken van websites. Onze SEO consultants hebben gewerkt als strategisch bedrijfsadviseurs en presenteren elk SEO-advies als onderdeel van een helder geformuleerde online marketing strategie. Zij gaan niet eerder aan de slag voordat zij gedegen inzicht hebben in uw sector, producten en bedrijf. Door hun technische achtergrond werken zij gestructureerd en doelgericht. Zij trekken conclusies op basis van feiten in plaats van aannames en kunnen op niveau communiceren met websitebouwers.

Zoekmachine optimalisatie, ook voor u  van belang?

Laat Stramark vrijblijvend de vindbaarheid van uw website beoordelen. Bij ons ontvangt u geen offerte, maar geheel vrijblijvend een compleet online marketingplan om uw website structureel te optimaliseren en beter vindbaar te maken.

Nieuwe website of Restylen? Denk aan uw posities binnen Google!

Bent u van plan om uw website binnenkort te restylen of een nieuwe website te laten bouwen? Betrek SEO bureau Stramark dan al vroeg in de ontwerpfase. SEO optimalisatie heeft namelijk nog meer effect als websitebouwers en designers al bij het ontwerp van de structuur van uw website rekening houden met de vindbaarheid van uw website. Dat scheelt enorm in de kosten en verbetert het resultaat!

Zoekmachine Optimalisatie Bureau Stramark.nl – We Love Results!

Bekijk ook de beginnershandleiding zoekmachine optimalisatie van Google


Back to Top ↑