Online Marketing Bureau Stramark team klein

Google Marketing

met Focus op Resultaat?

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Voer een nummer in van 22 tot 22.
  Het antwoord als getal invullen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met Google marketing hoef je niet per se een keuze te maken tussen zoekmachine optimalisatie (Google optimalisatie) en zoekmachine marketing (Google adverteren). Juist een combinatie van deze twee middelen zorgt vaak voor een flinke stijging van je bezoekersaantallen en omzet.

Als je meer wilt weten over de manieren waarop je via Google marketing kunt bedrijven, dan helpt bureau Stramark je hier graag bij. Wij zijn de specialist die samen met jou en je websitebouwer werkt aan een structureel plan voor Google marketing. Dat werkt!

Effectieve en betaalbare Google marketing

Het mooie van Google Adwords is dat je precies kunt bepalen op welke woorden mensen moeten zoeken voordat ze jouw advertentie te zien krijgen. Daardoor is het een heel gerichte vorm van online marketing. Bovendien ben je zelf de baas over je advertentiebudget. Je kunt eenvoudig het maximale bedrag aangeven dat je wilt besteden aan Google marketing.

Doordat je veel relevante nieuwe bezoekers naar je website trekt, is het een kosteneffectieve manier om het rendement van je website te verhogen. Wij helpen je graag met het opzetten en beheren van effectieve, betaalbare online Adwords advertentiecampagne. De verhoging van je omzet en conversie is ons uitgangspunt. Om dat te bereiken overleggen we continu met jou en met je websitebouwer.

Hoe Stramark te werk gaat:

 • Wij bepalen relevante zoekwoorden voor je website en zorgen ervoor dat jouw AdWords-advertenties alleen bij deze zoekopdrachten getoond worden.
 • Wij houden je Google marketingcampagne nauwlettend in de gaten en passen op basis daarvan de lijst met keywords aan voor een beter resultaat (keyword optimalisatie).
 • Voor nog meer efficiëntie voegen we ook zogenaamde “negatieve zoekwoorden” toe.
 • We maken de teksten van advertenties gaandeweg steeds beter.

Je ziet het: we doen er alles aan om zo veel mogelijk rendement uit je investering te halen!

Maandelijkse analyse en proactief beheer

Natuurlijk wil je precies weten wat de effecten van adverteren in Google zijn voor je website. Zijn er meer downloads zichtbaar van een brochure? Zijn er meer artikelen verkocht in je webshop? Of is het aantal offerteaanvragen omhoog geschoten? Je kunt zelf uiterst nauwkeurig het effect van je Google advertenties meten. Wij zorgen ervoor dat je jouw campagnedoelstellingen behaalt tegen zo laag mogelijke kosten.

Telkens zoeken we naar nieuwe manieren om je campagne te optimaliseren. Je krijgt van ons een maandelijkse analyse van je AdWords-campagne en je Google Analytics webstatistieken. Daarnaast beheren we je Google advertenties natuurlijk proactief. Onze experts nemen regelmatig contact met jou op om nieuwe ideeën door te spreken en te implementeren.

4 redenen om voor Google marketing bureau Stramark te kiezen:

 1. Een goede Google advertentiecampagne opzetten en beheren is een vak. Wij doen het effectief en efficiënt voor je dankzij onze jarenlange ervaring.
 2. Wij werken niet alleen samen met jou, maar ook met je websitebouwer om bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan je site door te voeren voor optimaal resultaat.
 3. Onze consultants zijn gecertificeerd “Google Adwords qualified professional”. Zij werken doelgericht, beschikken over gedegen technische kennis, zijn sterk analytisch en ervaren in het schrijven van effectieve advertentieteksten.
 4. Regelmatig hebben we contact met accountspecialisten van Google, die ons op de hoogte houden van tips en tricks op het gebied van Google adverteren.

Neem contact op met Stramark voor een vrijblijvende ‘AdWords quick scan’ van je huidige campagne. Wil je beginnen met Google Adwords? Informeer dan eerst bij ons of dat voor jouw website een goede optie is.

Benieuwd hoeveel extra omzet jouw website kan genereren?
Ja, ik wil mijn omzet verhogen door hoger in Google komen!

Tags: google marketing campagne, google marketing optimalisatie, googlemarketing, Google Adverteren.