Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Zoekmachine Positionering

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het grote voordeel van een goede zoekmachine positionering ken je al lang dankzij je eigen ervaring: als je ergens op zoekt in Google dan klik je bijna altijd op een resultaat dat op de eerste pagina van Google staat. Het liefst zo hoog mogelijk. Sterker nog: je vertrouwt meer op een website met een hoge positionering dan op de sites daaronder.

De associatie met kwaliteit en professionaliteit is duidelijk aanwezig. Reden genoeg om met je eigen website ook hoog bij Google te scoren. Zoek je een ervaren bureau om je te helpen met je zoekmachine positionering, dan is Stramark je graag van dienst!

Twee soorten positioneringen: organisch en betaald

Je kent ongetwijfeld het verschil tussen de organische zoekresultaten en de betaalde zoekresultaten:

  1. Adverteren in Google Adwords: er verschijnt een advertentie van je website boven de zoekresultaten.
  2. Je website verschijnt vaker en hoger in de organische zoekresultaten van Google door technische en inhoudelijke verbeteringen.

Of je nu online wilt adverteren of je website wilt verbeteren voor een hogere zoekmachine positionering: wij zijn gespecialiseerd in beide disciplines. Samen met jou en met je webdesigner komen de experts van ons bureau tot een optimaal resultaat. SEO, design en conversie: allemaal geïntegreerd!

Meer dan alleen hogere bezoekersaantallen

Natuurlijk wil je graag meer bezoekers naar je website trekken en je positionering in de zoekmachines is daarbij van groot belang. Maar er zijn nog meer voordelen te noemen van zoekmachine optimalisatie. Zo stijgt de betrouwbaarheid van je website en merk enorm als je beter wordt gevonden.

Bezoekers van je website zullen ook de gevolgen van je optimalisatietraject kunnen waarderen, want je website wordt er een stuk overzichtelijker van. Wij passen namelijk de structuur en teksten aan zodat ze een optimaal effect hebben. Dit helpt niet alleen voor je positie in Google, maar ook om de conversie te verhogen. Dubbel voordeel dus!

Je positionering is onderdeel van een complete strategie

Zoals je misschien al verwachtte, staat je positionering in de zoekmachines staat niet op zich. Je SEO is onderdeel van een helder geformuleerde online marketing strategie inclusief gedegen analyse, technische verbeteringen, heldere conversiedoelstellingen en goede SEO copywriting.

Onze experts zijn gewend om op een geïntegreerde manier bezig te zijn met online marketing. Je profiteert van hun jarenlange ervaring en de kennis die zij elke dag bijhouden in het snel veranderende vakgebied. Onze experts overleggen met jou en met je webdesigner om steeds maar weer betere resultaten te behalen.

Laat ons onszelf bewijzen!

Je hoeft niet zomaar van ons aan te nemen dat we je kunnen helpen met je zoekmachine positionering. Wij bewijzen het liever. Om te beginnen beoordelen we vrijblijvend het SEO-niveau van je website. Je krijgt van ons een online marketingplan waarin we stap voor stap uitleggen hoe wij je website structureel beter vindbaar maken en zorgen voor meer bezoekers en conversie. Op basis daarvan kun je jouw oordeel over ons vormen.

Nog een tip: komt er een herziening aan van je website of laat je een nieuwe website bouwen? Betrek ons dan vroeg in de ontwerpfase bij dit proces. Je zoekmachine positionering heeft namelijk ook veel met de gebruikte technieken en structuur te maken. Door ons al vroeg in te schakelen, hoef je minder investeringen te doen om je site te optimaliseren!

Wil je meer bezoekers en een hogere omzet voor je website?
Ja, ik wil beter gevonden worden en meer verkopen

Tags: zoekmachine positie, zoekmachine promotie, zoekmachine ranking, zoekmachine top posities, positionering google, google positionering