Online Marketing Bureau Stramark team  klein

Google Ads (Adwords) Beheer

Ik wil online groeien!

Stuur ons een bericht en laat weten welke resultaat je wil bereiken. We denken vrijblijvend met je mee!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

  • Voer een nummer in van 22 tot 22.
    Het antwoord als getal invullen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekmachine Marketing Bureau Stramark doet het Google AdWords Beheer voor vele klanten. En met succes! Zo hebben wij voor meerdere klanten online successen weten te behalen door op een effectieve en proactieve manier de campagnes in Google AdWords te optimaliseren op basis van impressies, clicks,conversies, aantallen leads of substantiële omzetverhogingen van websites en webshops.

Stramark verzorgt voor diverse klanten met groot succes het Google AdWords Beheer !

Maandelijks Google AdWords beheer is een efficiënte manier om er zeker van te zijn dat uw AdWords budget zo effectief mogelijk wordt ingezet. Google AdWords Professionals zorgen dat u het maximale resultaat uit uw AdWords campagnes haalt. Onze doelstelling is dat u succesvol bent!

Tijdens het intake gesprek horen we graag welke bedrijfsstrategie/productstrategie u nastreeft. Vervolgens zullen we de Adwords campagnes zo inregelen dat deze de strategie ondersteunen!


Aan de hand van data uit Google Analytics en de data uit uw Google AdWords campagne bepalen we welke woorden succesvol converteren. Welke woorden voor veel volume zorgen. Welke advertenties het best scoren etc. etc.  Door de AdWords resultaten te analyseren voor elk van de ingeregelde componenten, zorgen dat er een correcte tracking is zodat er correct wordt gemeten kunnen we uw AdWords campagne bijsturen op basis van uw online marketing doelstellingen en KPI’s.

Door aanpassingen in CPC prijzen en advertentiegroepen, advertentieteksten, toevoegen nieuwe zoektermen, uitsluiten slechte zoektermen wordt uw Google AdWords campagne op maandbasis beheert en bijgestuurd.
We houden onze klanten graag op de hoogte van de vorderingen van ons Google AdWords beheer. Daarom rapporteren we maandelijks hoe uw account ervoor staat en hoeveel u heeft verdiend en wat dit heeft gekost. We lichten wijzigingen toe en als we door het beheer van het Adwords account aanleidingen zien om de website aan te passen adviseren we dit.  
In deze fase van het AdWords beheer voegen we zoekwoorden toe en sluiten we daar waar nodig zoekwoorden uit. We testen A|B|C advertentievariaties. Analyseren de concurrentie (andere adverteerders op dezelfde termen). We passen zoekwoordbiedingen aan. Verbeteren de posities voor goed converterende advertenties. We testen verschillende Targeting en AdWords Campagne instellingen voor u als hier aanleiding voor is en kiezen de best presterende. We breiden uw AdWords Campagnes uit, verfijnen deze of beperken ze. 

Zodra een AdWords Campagne online staat is optimalisatie noodzakelijk. Afhankelijk van de doelstellingen hoeveelheid gegevens zijn er mogelijk heden om verschillende zoekwoorden en biedingen uit te proberen, advertentievarianten testen, landingspagina’s aanpassen, etcetera. Vooral in de eerste maanden hebben nieuwe campagnes bijsturing en verfijning nodig.

Door maandelijks te rapporteren betreffende de resultaten kunnen trends en ontwikkelingen snel worden ontdekt en heeft u inzage in de prestaties van uw campagnes. Afhankelijk van de campagneomvang of informatiebehoefte kunnen rapportages ook frequenter worden aangeboden.

Besteed uw AdWords Campagne uit aan ons en laat het Google AdWords beheer door Stramark doen! Profiteer van onze vakkennis zodat u zich kan concentreren op waar u goed in bent!