Wij geloven dat focus, cijfers en resultaatgericht werken voor succesvolle zoekmachine marketing zorgt

Wouter-Blom-Zoekmachine-Marketing-Consultant Wouter Blom
Online/SEO/SEA/business/ strategie Consultant – Eigenaar & Sales
Mitchell Stuurman SEA Consultant en verstand van Calltracking, Facebook en YouTube Mitchell Stuurman
Online Advertising Consultant – Search, Display, Social en Video
oscar (Custom) Oscar Simons
SEO Consultant en
verstand van Webshops
en Techniek
11c4e26 (1) (Custom) Fenna Kamerbeek
SEO Consultant en
Growth Hacker
Kevin Brinkman Kevin Brinkman
SEA Consultant en verstand van GTM,
linkbuilding en Facebook
Paul Reijnders Paul Reijnders
SEO Consultant en
verstand van sales

 

Jim Hurkmans Jim Hurkmans
SEA Consultant en
verstand van affiliate marketing
Froukje van der Leeden Froukje van der Leeden
SEO Consultant en verstand van Conversie en Design

Ons manifest

WIJ GELOVEN IN online

Wij geloven dat internet de juiste mensen en bedrijven met elkaar weet te verbinden en zo voor beide partijen de gewenste resultaten realiseert. Uit onze jarenlange ervaring weten wij dat Zoekmachine Marketing organisaties helpt de juiste doelgroep aan te spreken om vervolgens klanten van ze te maken.

WIJ GELOVEN IN onszelf

Wij zijn bereid iedere dag weer te leren. Daarom halen wij ook relevante certificaten, zoals Google AdWords & Analytics certificatie. We zorgen dat onze kennis up-to-date blijft door bronnen te checken, te studeren en naar congressen te gaan. In iedere uitgevoerde opdracht leren we over de impact van wijzigingen in specifieke markten. We leren van onze leveranciers hoe hun vakgebied werkt en van onze klanten hoe hun sector werkt. Iedere dag werken we eraan om weer een beetje beter te worden om onze klanten nog beter te kunnen helpen.

WIJ GELOVEN IN focus op resultaat

Bij Stramark werken we doelgericht. Het behalen van aantoonbare resultaten is wat ons dagelijks drijft. Vanuit een analytische en data-gedreven werkwijze komen we tot effectieve pragmatische oplossingen, die focussen op jouw doelstellingen. Onze kracht schuilt in de toepassing van de theorie op praktische en resultaatgerichte manier.

Focus is een belangrijke kernwaarde van Stramark en is doorgevoerd in het gehele bedrijf. Onze consultants werken in een rustige omgeving waar ze zich kunnen concentreren op één ding tegelijk, zodat onze klanten het resultaat krijgen waarvoor ze betalen. Dat betekent dat er geen radio aanstaat, er geen pop-ups en afleidingen op de computers zitten en dat er maar aan één opdracht tegelijk wordt gewerkt.

WIJ GELOVEN IN duidelijke communicatie & transparantie

Stramark besteedt veel aandacht aan communicatie, openheid en transparantie. Het duidelijk en eenvoudig overbrengen van informatie is één van onze kernwaarden. Wij toetsen de adviezen die wij uitbrengen intern op overzichtelijkheid. De oplossingen die wij aanreiken richten zich op uitvoerbaarheid. Door onze technische kennis kunnen wij gemakkelijk communiceren en kennis overdragen aan de websitebouwer. Op basis van onze bedrijfsstrategische kennis voorzien wij onze opdrachtgevers van beknopte, complete managementinformatie. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen al het schrijven van een heldere en transparante e-mail werkprocessen kan versnellen en resultaten kan verbeteren.

WIJ GELOVEN IN ons uitgebreide dienstenpakket (met focus)

Wij geloven in de focus op Zoekmachine Marketing die wij als bedrijf hebben. Zoekmachine Marketing is ongekend krachtig in het koppelen van klanten met bedrijven. Vooral als het in lijn is met een duidelijke bedrijfsstrategie en daaruit volgende marketingstrategie. We willen graag dat deze basis in orde is. We zijn daar misschien wat eigenwijs in, maar we weten dat het nodig is. Als dat helder is, gaan we verder met het voeren van een rendabele AdWords campagne voor de juiste keywords en marketingboodschap. Deze kunnen gebruikt worden voor verdere optimalisatie van de vindbaarheid en de website. Om daar te komen, moet vaak uit veel gebieden kennis en kunde komen om het maximale eruit te halen. Naast zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren bieden we dan ook conversie optimalisatie advies , projectmanagement, ondersteuning bij de technische implementatie van website-aanpassingen, Social Media-advies, linkbuilding en SEO copywriting.

WIJ GELOVEN IN onze professionele partners

We werken samen met onze professionele partners voor specifieke taken waar we niet ons specialisme van hebben gemaakt:

 • Webbouw door de 10+ webdevelopers
 • Webdesign door 10+ webdesigners
 • E-mailmarketing door Martin
 • Social Media-advies door Gerrit, Vincent of Wietske
 • Grote Social Media-campagnes door Hans
 • Technisch lastige vraagstukken door Sven & Walter
 • Omvangrijke copywriting door David & Madelijne & Pim
 • Vertalingen door Tim
 • Communicatie-opdrachten door Miranda
 • Zware conversie-optimalisatie-opdrachten door Tjerk of Martin
 • Bedrijfsstrategie-advies door Annechien & Marianne

Referenties

“Stramark heeft mij de afgelopen jaren op een bijzonder prettige manier geholpen online beter vindbaar te worden.”
R. Piké. Algemeen Directeur Van der Velden

“Stramark heeft RitAssist op een professionele manier geholpen met het optimaliseren van de website en het verbeteren van onze online marketingcampagnes in Google Adwords”.
J. Westendorp. Operationeel Directeur RitAssist®

“De medewerkers van Stramark staan mij terzijde op diverse vlakken. Zo helpen ze mij hoger in Google te komen, maar geven ze ook praktische tips over de indeling van mijn website en tonen ze hun creativiteit bij het vormgeven ervan. Ik vind Stramark een uitermate geschikte sparringpartner voor mijn online marketingactiviteiten en ben zeer tevreden met hun dienstverlening. Door hun inzet zijn mijn verkopen de afgelopen periode aanzienlijk gestegen.”
S. Koeman. Directeur Bloembollenkopen.nl.

Meer referenties lees je hier


Terug naar boven ↑
 • Vrijblijvend advies? Vraag het aan Wouter

  Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.