Online Marketing Bureau Stramark fenna chris klein

Sigri versterkt het team van Online Marketing Bureau Stramark

Sigri blog

Een nieuwe collega bij Online Marketing Bureau Stramark. Sigri van de Griendt is met ingang van 1 december 2022 gestart als SEO consultant bij Stramark. Haar communicatie skills en Brabantse gezelligheid zijn een mooie toevoeging aan het team. In dit artikel lees je haar bewandelde pad totdat ze zichzelf SEO consultant mocht noemen. 

Gedeeld hart

Sigri is een trotse Brabander. Toen ze 18 jaar was verhuisde ze van het gezellige Breda naar de grote stad Amsterdam. Inmiddels woont ze hier al meer dan 6 jaar, waar ze het nog steeds erg naar haar zin heeft. De hoofdstad biedt veel mogelijkheden, vrijheid en vooral plezier. Daarom heeft Amsterdam, naast Breda, een speciaal plekje in haar hart veroverd.

Bewandelde pad

Na de middelbare school heeft Sigri de studie HBO Sportkunde afgerond. Een studie gefocust op de gezondheid en het welzijn van de mens. Ondanks dat ze dit een belangrijk onderwerp vindt, zag ze hier carrière wise geen toekomst in. Ze besloot daarom, na het HBO, Communicatiewetenschappen te gaan studeren aan de VU. Deze brede studie gaf haar inzicht in verschillende aspecten binnen het vak communicatie. Hieruit is haar passie voor online marketing ontstaan. Wat haar aanspreekt aan online marketing is de combinatie van de dynamische online wereld en psychologische processen van de mens.

Van student naar SEO consulent

Ondanks dat Sigri dacht ‘de eeuwige student’ te willen zijn en van de bijbehorende vrijheid te genieten, kwam ze hier na 6 jaar studeren op terug en veranderde haar mening. Ze was zowel op het gebied van marketing als op persoonlijk vlak klaar voor een nieuwe uitdaging.

Binnen online marketing is ze geïnteresseerd in een rol als SEO consultant. Hierbij variëren werkdagen onder andere tussen klantcontact, marktonderzoek, technische en analytische werkzaamheden. Deze diversiteit binnen het vakgebied is waar ze enthousiast van wordt.

Op zoek naar een vacature bij een online marketing bureau, kwam ze Stramark tegen. Na een aantal gesprekken werd ze enthousiast over de werkwijze en toegankelijkheid van het bedrijf. Binnen Stramark gaat ze tot een volwaardige SEO consultant uit groeien en met veel organisaties succesvol samenwerken.

 

 

Over de schrijver: Sigri van de Griendt

Sigri is SEO consultant bij Online Marketing Bureau Stramark. Ze zorgt ervoor dat websites zo hoog mogelijk scoren in de organische resultaten van online zoekmachines.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Google Ads Whitepaper

Hoe maak je geweldige ads? >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Gratis advies in je mailbox

Marketing Audit
Google Ads Audit
Keyword Audit
SEO Audit
Social Media Audit
Offerte aanvragen

Top Blog Categorieën

Online Marketing
Google Ads
SEO
SEO Copywriting
Webshop
Social Media Marketing
Linkbuilding
Email Marketing
Team Stramark
Instructies gebruiker toevoegen

Volg je ons al?

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Site in English

Digital Marketing Agency
Google Ads Marketing Agency
Search Engine Optimization Agency