Online Marketing Bureau Stramark fenna chris klein

Timothy versterkt het team van Online Marketing Bureau Stramark

Tim blog

In December is Timothy Hartog begonnen bij online marketing bureau Stramark. Met een nuchtere instelling en een frisse blik zal hij het team van SEO consultants gaan versterken. Het ontbreekt hem niet aan enthousiasme en ambitie om SEO specialist te worden. Hieronder een korte introductie over zijn leven en het pad naar Stramark.

Terug naar toen

Timothy is geboren in Purmerend. Na de basisschool besloot hij niet in Purmerend, maar in Hoorn naar de middelbare school te gaan. Tegelijkertijd is hij toen bij zijn vader in Avenhorn gaan wonen, een klein dorpje in West-Friesland. Na hier met enorm veel plezier gewoond te hebben besloot hij in 2018 naar het mooie en altijd bruisende Amsterdam te verhuizen. Een groot contrast met het dorp, maar een keuze die hij niet vroeg genoeg had kunnen maken. Het verlaten van de polder zorgde voor een zeer grote verbreding van zijn leven. Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuw werk, een eigen huis, het droeg allemaal bij aan mooie herinneringen en persoonlijke ontwikkeling.

Affiniteit met marketing

Na de middelbare school volgde Timothy de studie: Bachelor in Business Administration, aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze studie leerde hij alle fijne kneepjes van het ondernemerschap. Hij kwam erachter dat de marketingkant van het ondernemen hem het meest ambieerde. “Hoezo maakt een persoon bepaalde beslissingen voordat hij iets koopt?” “Wat is de denkwijze van mensen voordat ze een keuze maken?” Dit waren vragen die hij zichzelf vaak stelde. Al vanaf de middelbare school was hij benieuwd naar de beweegreden van mensen om een bepaald product te kopen of een bepaalde activiteit te ondernemen. 

Binnen zijn studie koos hij voor de specialisatie: Management in the Digital Age. Ook deed Timothy naast zijn bachelor een minor in communicatiewetenschappen, beide heeft hij succesvol afgerond.

Het pad naar Stramark

Timothy heeft een geruime tijd gewerkt als barman en assistent-manager van een druk bezochte kroeg aan de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, café Flamingo. Nadat hij zijn bachelordiploma binnen had, besloot hij afscheid te nemen van het werk in de horeca en ging hij zich oriënteren naar een baan binnen de online marketing. Hij was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na lang speuren op internet ontdekte hij het vakgebied SEO en ontwikkelde interesse hierin. SEO is een erg dynamisch en technisch domein binnen de online marketing. Bovendien zal een SEO specialist zich vaak in de klant moeten verplaatsen. Deze aspecten maakte hem enthousiast en waren zijn motivatie om zich verder in dit vakgebied te verdiepen. 

Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever kwam Stramark al snel op zijn pad. Een traineeship SEO bij Stramark leek hem een enorm leerzame en uitdagende stap in zijn carrière. “Klein maar fijn”, een korte maar correcte omschrijving van Stramark volgens hem. Na de eerste gesprekken wist hij dat bij Stramark veel kennis, uitstekende begeleiding en een gezellig team hem te wachten staat. 

Timothy gaat zijn kennis de komende tijd aanzienlijk verbreden. Hij hoopt zich snel te kunnen specialiseren in het vak en kijkt er naar uit jullie te adviseren! 

 

 

Over de schrijver: Timothy Hartog

Timothy is SEO consultant bij Online Marketing Bureau Stramark. Hier helpt hij bedrijven om beter gevonden te worden in de zoekmachines.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Google Ads Whitepaper

Hoe maak je geweldige ads? >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Gratis advies in je mailbox

Marketing Audit
Google Ads Audit
Keyword Audit
SEO Audit
Social Media Audit
Offerte aanvragen

Top Blog Categorieën

Online Marketing
Google Ads
SEO
SEO Copywriting
Webshop
Social Media Marketing
Linkbuilding
Email Marketing
Team Stramark
Instructies gebruiker toevoegen

Volg je ons al?

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Site in English

Digital Marketing Agency
Google Ads Marketing Agency
Search Engine Optimization Agency