Online Marketing Bureau Stramark stijn laura klein

Nick versterkt het team van Online Marketing Bureau Stramark

DSC  scaled

Begin oktober is Nick van Keulen gestart bij online marketing bureau Stramark om het team te versterken. Nick gaat aan de slag als SEA consultant, waarbij zijn brede kennis en frisse kijk op het gebied van online marketing perfect van pas komen. In dit artikel stellen we hem aan jou voor!

Van het platte land naar de grote stad, Amsterdam

Nick is geboren en getogen in Nieuwe Niedorp, een klein dorp in de kop van Noord-Holland. Hier heeft hij altijd met veel plezier gewoond en genoten van het leven in rust. Echter was het anderhalf jaar geleden tijd om zijn vleugels uit te slaan, en heeft hij de stap genomen om te verhuizen van het platteland naar de grote stad, Amsterdam. Ondertussen weet hij het zeker: hier wil ik niet meer weg. De stad heeft zoveel te bieden waar hij blij van wordt: de diverse culturen, karakteristieke oude panden en de levendigheid.

Nick, online marketing, communicatie en SEA

Maar nu het belangrijkste, wat is Nick zijn relatie tot online marketing en in het specifiek SEA? Na zijn middelbare school heeft Nick de opleiding marketing & communicatie gevolgd. Deze opleiding heeft hij cum laude afgerond, een prestatie om trots op te zijn. Tijdens deze opleiding heeft hij meerdere stages gelopen. Waarvan één bij een e-commerce bedrijf en één bij een online marketing bureau.

Zijn eerste aanraking met de wereld van SEA

Tijdens zijn stage bij het online marketing bureau kwam hij voor het eerst in aanraking met de wereld van SEA, linkbuilding en E-mail marketing. Op dit moment wist hij het gelijk: “SEA is iets waar ik blij van word én veel over wil leren”. Nick is gelijk aan de slag gegaan en heeft nog tijdens deze stage meerdere Google Ads certificaten behaald.

Een eigen e-commerce onderneming en vervolgstudie

Hij zag hier ook een mooie kans. Namelijk het combineren van de kennis van zijn beide stages en dit gebruiken om een eigen onderneming op te zetten. Dit heeft geresulteerd in een in e-commerce bedrijf, waarbij hij zich heeft gefocust op het online verkopen van producten via verschillende webshops door middel van het adverteren via onder andere Google Ads.

Deze onderneming leverde hem een leuk zakcentje op voor naast zijn vervolgstudie, crossmediale communicatie. Welke hij ongeveer tegelijkertijd met zijn onderneming is gestart. Met deze studie is zijn kennis op het gebied van marketing en communicatie verder uitgebreid en is het is hij onder andere in aanraking gekomen met SEO copywriting, social media beheer en content marketing.

Een nieuw avontuur bij Stramark

Na het afronden van zijn vervolgstudie, crossmediale communicatie, stond hij voor een lastige keuze: of 100% focussen op zijn eigen bedrijf of kiezen voor een nieuw avontuur en aan de slag gaan bij een werkgever.

Na wat rondneuzen op Indeed sprong (de vacature van) Stramark er meteen voor hem tussenuit. Een klein hecht team, gevestigd in Amsterdam, met een vacature die de mogelijkheid biedt jezelf verder te ontwikkelen als SEA specialist. Na het eerste gesprek op kantoor wist Nick het zeker: “hier wil ik aan de slag”. Binnen Stramark zal Nick zich de komende tijd verder verdiepen in de wereld van SEA en alle fijne kneepjes van het vak leren.

Nick kijkt er naar uit om met zijn expertise jullie te adviseren en te zorgen voor online resultaat!

 

Over de schrijver: Nick van Keulen

Nick is SEA consultant bij Online Marketing Bureau Stramark. Hier helpt hij bedrijven hun doelen te bereiken via Google Ads. Naast SEA heeft Nick ook interesse in e-commerce en crossmedia.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Google Ads Whitepaper

Hoe maak je geweldige ads? >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Gratis advies in je mailbox

Marketing Audit
Google Ads Audit
Keyword Audit
SEO Audit
Social Media Audit
Offerte aanvragen

Top Blog Categorieën

Online Marketing
Google Ads
SEO
SEO Copywriting
Webshop
Social Media Marketing
Linkbuilding
Email Marketing
Team Stramark
Instructies gebruiker toevoegen

Volg je ons al?

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Site in English

Digital Marketing Agency
Google Ads Marketing Agency
Search Engine Optimization Agency