Online Marketing Bureau Stramark frans laura klein

We hebben een nieuwe Stramarketeer: maak kennis met Laura

We hebben een nieuwe Stramarketeer Laura Karatzali

Online marketing bureau Stramark heeft er een nieuwe collega bij. Begin juli startte Laura Karatzali als SEA specialist bij Stramark. Met haar Griekse en Nederlandse roots voegt ze een internationale vibe toe aan het team. Maar ook haar bakkunsten vallen goed in de smaak.

Laura’s reis

Laura is geboren en getogen in Griekenland. Door een Nederlandse moeder en Griekse vader is ze met beiden culturen opgegroeid. Qua carrière wist Laura nog niet welke kant ze op wilde. Daarom koos ze een brede studie: bachelor in Business Management Administration in Griekenland. Na vier jaar alle aspecten van een bedrijf te hebben bestudeerd, ging haar hart sneller kloppen van marketing. Tegelijkertijd wilde ze haar Nederlandse kant verkennen. Dus verhuisde Laura naar Groningen en startte daar haar master in Marketing Management. Twee vliegen in één klap.

Eenmaal in Nederland viel er, door de pandemie, niet veel te verkennen. Maar Laura houdt niet van stilzitten, dus startte ze naast haar fulltime studie als marketing manager bij Bringly. Zo kon ze alvast wat werkervaring opdoen. Met haar master en nieuwe baan verdiepte Laura zich in de wereld van marketing. 

Marketing heeft vele aspecten. Laura ziet online marketing als de toekomst. “Alles is tegenwoordig digitaal. De pandemie heeft dit alleen maar versterkt. Met online marketing kun je snel acties ondernemen en is de relatie met de klant interactiever. Daarbij zijn de resultaten van je acties online sneller zichtbaar en beter te analyseren. Hierdoor kun je slimme keuzes maken en meer succes creëren.”

Een nieuwe uitdaging bij Stramark

Na een jaar was Laura toe aan een nieuwe uitdaging. Amsterdam is dé bruisende stad van online marketing en het hart van de Nederlandse cultuur. Bovendien komen daar alle culturen bijeen. Toen wist ze het zeker: samen met haar Deense vriend verhuisde ze naar Amsterdam. Inmiddels voelt ze zich er helemaal thuis.

Om het plaatje compleet te maken, zocht Laura ook een uitdaging op het gebied van marketing. Zo kwam Stramark op haar pad. Een traineeship in SEA en samenwerken met ervaren marketeers. Die uitdaging is Laura met enthousiasme aangegaan. Binnen Stramark hoopt ze tot een volwaardige SEA specialist uit te groeien en met veel bedrijven succesvol samen te werken. 

Het Stramark team is ontzettend blij met de komst van Laura. Haar werkmentaliteit en creativiteit passen perfect binnen het team. En haar vers gebakken koekjes helpen zeker mee. 

 

Over de schrijver: Laura Karatzali

Laura is SEA, Social Media en Emailmarketing consultant bij Online Marketing Bureau Stramark. Hier helpt zij bedrijven hun doelen te bereiken via Google en Social Media Advertenties. Hiernaast heeft Laura ook interesse in content creatie en creatieve vormgeving.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Google Ads Whitepaper

Hoe maak je geweldige ads? >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Gratis advies in je mailbox

Marketing Audit
Google Ads Audit
Keyword Audit
SEO Audit
Social Media Audit
Offerte aanvragen

Top Blog Categorieën

Online Marketing
Google Ads
SEO
SEO Copywriting
Webshop
Social Media Marketing
Linkbuilding
Email Marketing
Team Stramark
Instructies gebruiker toevoegen

Volg je ons al?

LinkedIn
Facebook
Instagram
Twitter

Site in English

Digital Marketing Agency
Google Ads Marketing Agency
Search Engine Optimization Agency