Internet Marketing Strategie

Nadat u heeft kennisgemaakt met Stramark, maken we een inventarisatie van de middelen die u al heeft uitgevoerd. Wat werkt niet, wat werkt wel, hoeveel levert dat op en wat mist u nog? Uitgangspunt daarbij is uw bedrijfsdoelstelling. Vanuit uw bedrijfsstrategie stelt onze marketing consultant vast wat uw behoeftes zijn en op welke wijze deze via internet marketing het beste invulling kunnen krijgen.

STRAMARK staat voor STRAtegische Marketing. Dus wij gaan strategisch te werk met uw online marketing. Welke producten lopen wel goed via internet en welke niet. Dit kan betekenen dat de richting van uw bedrijf verandert doordat online uw producten anders verkopen.

Doordat internet het voor klanten veel makkelijker maakt om producten te vinden en te vergelijken is het belangrijk om te specialiseren in een niche. Dit is vaak een strategische keuze. Waar u goed in bent is een aardig begin. De vraag is: waar kunt u de beste in zijn? Klanten willen graag van een partij wat kopen als ze de beste zijn ofwel als het product wat ze kopen ze veel waarde oplevert. Dus als u zorgt dat u het meeste waarde creeert voor uw klant, kopen ze uw product!

Top resources

Online marketing gallery

Bekijk de gratis afbeeldingen >

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Alle whiteboard Fridays

24 interviews >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Stramark levert verschillende online marketing diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij:

SEO Copywriting
Linkbuilding
Online Marketing
Zoekmachine Adverteren
Adwords Certified Partner
Google Adwords Workshop
Search Engine Marketing Agency