Hoog in Google: Is Stramark zelf hoog vindbaar in Google?

The proof is in the eating of the pudding.

Hoog in Google?

Dus is Stramark zelf vindbaar in google dan wel “hoog in google” Het antwoord is JA wij zijn hoog vindbaar in google. Dit controleren wij (bijna) dagelijks. Niet alleen omdat het moet, maar ook omdat we dat leuk vinden. In het hoog scoren in google is altijd de vraag wat tikt welke doelgroep in? En hoe scoor ik dan hoog. En hoe hoog moet ik dan scoren.

Uit onderzoek blijkt dat potentiële klanten 80% van de tijd nieuwe searches intikt die Google nog nooit heeft gezien. Dus elke keer wordt er een nieuwe combinatie van keywords gebruikt om tot een resultaat te komen. Dit komt doordat iedere potentiële klant een ander referentiekader heeft. Als marketeers proberen we die mensen in te delen in doelgroepen waardoor we ze beter kunnen inschatten en daarmee bedienen. Dit doen we nu voor ons zelf, maar dit doen we ook voor onze klanten.

Hoog in google

De doelgroep die ECHT geen idee heeft wat er bij komt kijken kan bijvoorbeeld in google intikken:
“Hoe kom ik hoog in google?”
Echter veel mensen zullen niet de hele zin intikken. Waarschijnlijker is het gebruik van een variatie die veel korter is. b.v. “hoog in google” of “hoog scoren google”

zoekmachine marketing

Een doelgroep die al wat verder is zal wellicht zoeken naar “zoekmachine marketing” of “zoekmachine optimalisatie”

Adwords Consultant

Een doelgroep die precies weet wat hij zoekt zou op “Adwords consultant” of “Adwords advies” of “keyword advies” kunnen zoeken. Vervolgens zou hij kunnen bedenken dat hij een “Adwords Professional” zoekt. Deze heeft namelijk een examen van google afgerond en heeft dus bewezen dat hij bepaalde vaardigheden en kennis heeft.

Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Sommige klanten weten eigenlijk wel wat ze zoeken. Ze weten relatief veel, zo veel dat ze weten dat ze hulp nodig hebben. Niet eventjes een keer. Nee, structureel. Dergelijke klanten zijn op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau. Vaak kiezen ze ook voor een bureau dat in de buurt zit. Hierdoor kunnen ze langsgaan en persoonlijk contact maken met de consultants. Dus die mensen zoeken op “zoekmachine optimalisatie bureau amsterdam”

Call Now Button