Uitleg: Wat is een 404 Error Pagina

Een 404 error komt voor als een pagina om de een of andere reden niet meer bestaat. Dit kan zijn doordat een bepaalde pagina is verwijderd of bijvoorbeeld doordat de inhoud hiervan is veranderd. De zoekmachines zijn niet zo snel met het updated van hun database; deze pagina’s staan hierdoor nog in de zoekresulaten. Er komen nog steeds bezoekers naar deze pagina’s en deze potentiele klanten loop je als bedrijf mis. Een scan naar deze niet bestaande inhoud kan helpen om hier snel op in te spelen. Deze scan kan periodiek worden uitgevoerd; bijvoorbeeld maandelijks. Zo ben je er snel bij als het misgaat en loop je nooit omzet mis.

De bezoeker kan automatisch doorgestuurd worden naar een relevante pagina. Tevens is het mogelijk om een speciale 404 pagina aan te maken. Dit is een pagina die de bezoeker te zien krijgt als hij echt op een doodlopend spoor is beland.

Top resources

Online marketing gallery

Bekijk de gratis afbeeldingen >

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Alle whiteboard Fridays

24 interviews >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Stramark levert verschillende online marketing diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij:

SEO Copywriting
Linkbuilding
Online Marketing
Zoekmachine Adverteren
Adwords Certified Partner
Google Adwords Workshop
Search Engine Marketing Agency