Vacatures SEO / SEA- AdWords Consultants Amsterdam

Vrijblijvend advies?
Vraag het aan ons

Bel ons op 020 716 54 11 of laat je contact gegevens achter, dan reageren wij binnen een werkdag!

Vrijblijvend advies

Vul hieronder je gegevens in en ontvang binnen één werkdag advies

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

updated: 28 maart 2017. De vacature staat ON HOLD.

De voorkeur gaat uit naar een junior die al wel wat basis kennis heeft van websites&SEO. Dus weet dat het leuk is ūüôā verder kunnen we je het vak leren.
Denk je dat je een goede kandidaat bent? Stuur ons een mail met brief en CV.

Vacature SEO consultant Amsterdam

Stramark is een Zoekmachine Marketing Bureau voor websites en webshops voor grote en kleine merken in Amsterdam. We werken graag met klanten die ambitieuze online doelstellingen hebben. We helpen klanten primair met SEA en SEO en het verbeteren van hun resultaten hierin. Waarom? Tachtig procent van het websiteverkeer komt namelijk uit deze 2 online kanalen. Stramark is ervan overtuigd hun klanten optimaal van dienst te kunnen zijn door deze 2 disciplines bij klanten op een integrale manier uit te voeren.

We zijn op zoek naar jou!

Ben jij de (junior)  SEO consultant die het leuk vindt om voor kleine en middelgrote bedrijven en merken te zorgen voor optimale zichtbaarheid in de zoekmachines en resultaat van de website. We bieden je graag de ruimte om te groeien uiteindelijk tot online marketing manager of specialistische SEO consultant.

We zoeken een nieuwe collega die het leuk vind om complexe problemen eenvoudig te maken. Om in een snel veranderend vakgebied bij te blijven en klanten op eenvoudige manier te adviseren en te ondersteunen. We verwachten dat je creatief bent in het vinden van oplossingen. Dat je je interesseert voor de uitdagingen van het online vakgebied, de websites en de klanten. Collega’s en experts helpen je daar waar je dat nodig hebt. Je ontwikkelt jezelf eerst tot online projectmanager die opdrachten en projecten van A tot Z¬†begeleidt. In 5 jaar kan je Online Marketing Manager worden met specialisme in SEO en SEA of wordt je SEO super-specialist. Aangezien we sterk groeien wordt je input ten aanzien van¬†het verbeteren van de bedrijfsvoering, ¬†procedures, kennis, dienstenpakket, documenten en de¬†samenwerking van het team op prijs gesteld. Stramark bestaat 8¬†jaar en heeft de ambitie om binnen 4 jaar te groeien naar een succesvol bureau met 16+ betrokken consultants. Graag¬†voegen we jouw ervaring en input daar aan toe!

Wat we bieden:

 • Marktconform salaris (op basis van opleiding en ervaring)
 • Ziektekosten verzekering 2 jaar aangevuld tot 100% en WIA-gatverzekering
 • 40 uur werken vinden we normaal, meer dan 40 vinden we een uitzondering
 • Studeren in werktijd
 • Ondersteuning om¬†SEO – Zoekmachine Optimalisatie goed te leren
 • Coaching door ervaren SEO¬†consultants (intern)
 • Werkplek in Amsterdam. Goed bereikbaar per OV & parkeren voor de deur.
 • Ruimte om¬†secundaire skills te ontwikkelen (b.v. Adwords, linkbuilding, copywriting, display, social e.d.)
 • Leuke collega’s met verstand van SEO, SEA en aanverwante vakgebieden
 • Rechtstreeks contact met klanten, leveranciers en specialisten
 • Events, borrels en etentjes

Door onze pragmatische en toegepaste aanpak kunnen we het verschil maken voor onze klanten.  Wat jij adviseert en uitvoert maakt het verschil voor de ondernemer. Het is altijd een uitdaging om gedaan te krijgen wat er moet gebeuren, als het lukt is het mogelijk om de business van de klant te transformeren. Je werkt aan 10 tot 15 klanten meestal in doorlopende overeenkomsten vanaf een paar uur tot 32 uur per maand. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in Nederland, een aantal daarvan exporteren naar Europese landen en maken gebruik van onze ondersteuning bij die activiteiten. Op basis van inzet en ervaring krijg je verschillende typen klanten toegewezen. De focus ligt zeker in het begin op kennis, kunde en ervaring in SEO en websites. Het is een fulltime functie voor mensen die specialist willen worden in SEO en op lange termijn mogelijk andere online marketing gebieden erbij willen doen of verder willen specialiseren.

Kennis en kunde gewenst voor vacature SEO consultant?

 • Minimaal 3 maanden¬†ervaring met websites of online marketing (stage, hobby, werk)
 • Kennis van websites, b.v. WordPress, Magento, PHP of HTML
 • Aantoonbaar bezig geweest met websites (b.v. kennis van WordPress of HTML of PHP)
 • Ervaring met Google Analytics is een pre
 • De behoefte om mensen en bedrijven te helpen. Om de wereld beter te maken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Projectmanagement¬†vaardigheden
 • Klant- en resultaatgerichte instelling
 • Goede adviserende vaardigheden
 • Adviseur met hands-on mentaliteit
 • HBO / WO werk en denkniveau & diploma

Startdatum: Zo snel mogelijk in overleg.

Meer over de SEO consultancy werkzaamheden:

Resultaatgerichte online marketing met een social touch

Om resultaat gerichte marketing goed te doen is er veel meer kennis en kunde nodig dan puur SEO. Kennis van marketing, online, social, linkbuilding, websites, usability, de klant zelf, de concurrenten en zijn¬†producten of diensten zorgen samen voor een online succesverhaal. En goede communicatieve en adviserende vaardigheden zijn daarbij essentieel. We vinden het fijn om op basis van feiten, kennis en kunde te werken en dit op een gestructureerde en klantgerichte manier met onze klanten te delen. Alle consultants hebben rechtstreeks contact met de klant en, indien nodig, met hun webbouwer. Soms is er ook nog contact met het marketing en communicatie bureau of tekstschrijver van de klant. Met elk contact helpen we op consequente en gestructureerde manier de klant online succesvol te zijn. Zorgen dat klanten hun online doelstelling bereiken geeft ons een kick. ¬†Deze overtreffen vinden we helemaal top. Ons motto: als onze klanten succesvol zijn dan zijn wij dat ook. Oftewel; “we love results“.

Maak impact op het online succes van onze MKB+ klanten!

Vindt je het leuk om met klanten te werken die budgetten van 500 euro tot 50.000 euro per maand uitgeven aan online marketing? Help jij deze budgetten zo effectief mogelijk in te zetten voor omzet en resultaat? Wil jij in samenspraak met de klant zijn online marketing strategie bepalen? Zo maak je een online stappenplan voor de korte maar zeker ook de langere termijn voor deze klanten. Je middelen omvatten o.a.: zoekmachine optimalisatie, copywriting, conversie optimalisatie, linkbuilding, Google AdWords en social. En je eigen vaardigheden! Op dit moment zijn we met 6 consultants en komend half jaar zien we groei in onze bestaande en nieuwe klanten.

Naast leuk werk, ook andere leuke en leerzame activiteiten

Regelmatig gaan we naar online marketing events: In 2015 waren we sponsor van het Friends of Search congres, dit is HET evenement voor zoekmachine marketing specialisten. Verder gaan we naar: Search Thursdays, Online Tuesday, #FOS17 #FriendsofSearch, Marcom beurs, E-commerce dagen, Emerce Digital Marketing Live. Vrijdagmiddagborrel. Etentjes

Stuur je CV en motivatiebrief naar:Zoekmachine Marketing recept
Wouter Blom
ivm spam even overtikken

 

tags:
SEO vacature Amsterdam
SEO vacatures Amsterdam
Online Marketing Vacature Amsterdam