Zoekmachine Marketing Bureau Stramark.nl

Met uw website hoog in Google’s zoekresultaten staan wordt steeds belangrijker. Doordat steeds meer concurrenten een professionele website laten ontwikkelen of online adverteren is het echter ook steeds moeilijker om bij de juiste zoekopdrachten bovenaan in Google te komen én te blijven.

Internetmarketing Bureau Stramark verbindt marketing met resultaat

Tot voor kort was ‘marketing’ voornamelijk een creatieve activiteit waarvan het succes lastig was vast te stellen. Dankzij ‘internet marketing’  is marketing steeds meer een sales activiteit, die het mogelijk maakt een direct verband te leggen tussen advertenties en verkoopresultaten.

Neem contact op om kennis te maken en te bepalen wat de mogelijkheden zijn. »

Resultaatgerichte internet marketing

Stramark verhoogt het aantal verkopen op uw website op twee manieren: enerzijds door meer relevante betaalde én onbetaalde bezoekers vanuit zoekmachines naar uw website te trekken, anderzijds door op de website zélf het bestellen van een product of het aanvragen van informatie te vereenvoudigen. Op basis van uw specifieke situatie bepaalt Stramark welke Internet
marketing activiteit voor ú het meest resultaat oplevert:

Waarom internetmarketing bureau Stramark?

Stramark werkt gestructureerd

Onze adviezen maken altijd onderdeel uit van een individueel marketingplan, dat wij geheel vrijblijvend voor u opstellen. In uw marketingplan bepaalt internet marketing bureau Stramark de mate van prioriteit van conversie-optimalisatie.

Stramark werkt integraal

De adviezen van internet marketing bureau Stramark zijn het resultaat van uitgebreide kennis op het gebied van marketing, bedrijfsstrategie, marktwerking, design, techniek, SEO copywriting en de ondernemersgeest van onze consultants.

Stramark werkt resultaatgericht

Onze conversie optimalisatie consultants begrijpen waar uw prioriteiten als ondernemer liggen. Onze adviezen zijn daarom in de eerste plaats effectief in plaats van creatief. Het meten van de effectiviteit van onze aanbevelingen op basis van vooraf gedefinieerde KPI’s maakt standaard onderdeel uit van onze werkwijze (Analytics / AB-tests).

Stramark werkt onafhankelijk

Stramark beperkt zich tot het geven van professioneel en onafhankelijk advies. Hierdoor bent u verzekerd van effectieve aanbevelingen en vrij in de keuze van uw partners zoals webdesigners en webdevelopers.

Project management

Bureau Stramark voert ook project management voor u uit: op verzoek coördineren en controleren wij de uitvoering van het met u opgestelde internet marketing plan. Als internet marketing project manager

  • brengen we kennis van en enthousiasme voor internet marketing over op uw medewerkers
  • werken we onze SEO-aanbevelingen op verzoek uit tot technische instructies voor uw websitebouwer en
  • zien we toe op de correcte technische implementatie van onze aanbevelingen.

Ja, ik wil Hoog in Google »

 

 


Commentaar is gesloten.

Terug naar boven ↑
 • Vrijblijvend advies? Vraag het Wouter

  Bel ons op 020 716 54 11 of via het onderstaande formulier, dan reageren wij binnen een werkdag!

  *

  *

  Please leave this field empty.