Google Resultaten- Zoekmachine Marketing Amsterdam

Voor iemand die zoekmachine marketing als vak heeft in Amsterdam is het belangrijk om daar daadwerkelijk op gevonden te worden. Hierbij een mooie screenshot van de normale Google resultaten. Waarbij Stramark goed gevonden wordt in Amsterdam op de term “zoekmachine marketing amsterdam” Dit is best bijzonder omdat heel veel (online) marketing bedrijven in Amsterdam gevestigd zijn.

Deze blogpost post ik omdat ik een glimlach op mijn gezicht heb. Het levert ook klanten op, niet heel veel, maar wel 2 van mijn beste klanten. Deze klant neemt niet alleen Google Adwords af maar ook: projectmanagement, zoekmachine marketing, zoekmachine optimalisatie, copywriting, online strategie advies

Lokale zoekresultaten zijn voor veel bedrijven belangrijk omdat een gedeelte van de klanten er prijs op stelt langs te kunnen gaan bij hun leverancier (of andersom). Zelfs in de tijd van “alles moet online” is het prettig om face-to-face met iemand te zitten en te praten over de business en de diensten. Zeker als het grotere en langer lopende projecten zijn die niet even met 2 klikken van de muis te regelen zijn is dit voor sommige klanten een reden om op zoek te gaan naar een lokale partij. Het is voor een lokale partij ook optimaal omdat de reistijd zeer beperkt is. Hierdoor kan je je tijd besteedden aan je vak, en niet aan in de auto zitten!

zoekmachine marketing amsterdam

Briljanter nog is om puur op de term “zoekmachine marketing” gevonden te worden. Helaas is dit voor ons nog niet het geval in de top tien (het is plek 42, ook niet slecht, maar nog niet goed genoeg)

Overigens, als ik in de top 10 sta wil ik natuurlijk op de eerste plek in google staan. (working on it) Hier zijn natuurlijk wel een paar andere partijen ook mee bezig. Een paar honderd, en sommige met tientallen zo niet honderd medewerkers.

Over de schrijver: Wouter Blom

Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Online marketing gallery

Bekijk de gratis afbeeldingen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Alle whiteboard Fridays

24 interviews >

Create a Review Link

Google Review Link Generator >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Stramark levert verschillende Online Marketing Bureau diensten:

Lees meer over waar we goed in zijn:
Online Marketing
Zoekmachine Marketing
Zoekmachine Adverteren
Zoekmachine Optimalisatie
Hoog in Google
Seo Copywriting
Linkbuilding
Content Marketing
Social Media Marketing
Remarketing
Wat is SEO?
SEO Bureau
Google Ads uitbesteden
Gratis Google Ads Scan

Call Now Button