Internet marketing kansen van het mkb groter dan ooit!

Zoekmachine marketing in fruitmanden markt

Zoekmachine marketing in fruitmanden markt

De groei van het web is niet meer te stuiten. In de tijd dat de economische crisis overal angst inzaait, gaat de online sector gewoon vrolijk door. ‘Zeker nu’ is het magische woord. Zo is het ‘zeker nu’ nu het juiste moment om producten online te verkopen. Door goed gebruik te maken van online mogelijkheden kunnen er door het MKB kansen worden gecreeerd.

Elke ondernemer die nog niet online bezig is zou zich dus achter de oren moeten krabben. Wie nu niet op de internet-trein springt is straks misschien te laat. De economische crisis biedt kansen voor een ondernemer die bereidt is om op een andere manier bezig te zijn met het verkopen van producten.

Sieger Koeman, een van onze klanten, werd geintervieuwd door het NRC. Sieger heeft de stap naar internet ondernemer daadwerkelijk gezet en begon een aantal jaren geleden met een fruitmand shop DeGroeneTas. Wij hebben zijn website onder handen genomen en deze zo ingericht dat de site optimaal vindbaar is door Google. Iedereen die op zoek is naar een fruitmand, kan de website van Sieger vinden. DeGroeneTas is nu een bloeiend bedrijf. Wij zijn trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit succes!

Wie online producten verkoopt, moet vindbaar zijn. Een website die hoog in de zoekresulaten van Google staat is als een winkel op een toplocatie. Eentje die verkoopt!

Over de schrijver: Wouter Blom

Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.

Reacties

 • Jeroen

  Leerzaam om even te lezen als je zelf nog weinig ervaring hebt met twitter ads. Vooral het feit dat alle resultaten geopenbaard worden maar ook de “fout” dat de datum erbij vermeld werd.

 • Chris Rommers

  Dag Mitchell, interessant artikel.

  Ik zie jullie tegenwoordig ook op Twitter voorbij komen met tweets als deze: https://twitter.com/stramark/status/517948114359951360

  Out of curiosity: werkt dat voor jullie?

 • Bedankt voor je reactie Chris! Wij merken vooral dat Twitter goed werkt voor het promoten van relevante content en het creëren van interactie met je doelgroep. Net zoals bij Facebook en andere social media is de respons vrij laag als je echt rechtstreeks iets probeert te verkopen. Je promoted Tweet moet dus vooral waardevol en interessant zijn voor degene die hem krijgen te zien.

Top resources

Online marketing gallery

Bekijk de gratis afbeeldingen >

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Alle whiteboard Fridays

24 interviews >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Stramark levert verschillende Online Marketing Bureau diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij:

SEO Copywriting
Linkbuilding
Zoekmachine Adverteren
Adwords Certified Partner
Google Adwords Workshop
Search Engine Marketing Agency

Shares