Internet marketing kansen van het mkb groter dan ooit!

Zoekmachine marketing in fruitmanden markt

Zoekmachine marketing in fruitmanden markt

De groei van het web is niet meer te stuiten. In de tijd dat de economische crisis overal angst inzaait, gaat de online sector gewoon vrolijk door. ‘Zeker nu’ is het magische woord. Zo is het ‘zeker nu’ nu het juiste moment om producten online te verkopen. Door goed gebruik te maken van online mogelijkheden kunnen er door het MKB kansen worden gecreeerd.

Elke ondernemer die nog niet online bezig is zou zich dus achter de oren moeten krabben. Wie nu niet op de internet-trein springt is straks misschien te laat. De economische crisis biedt kansen voor een ondernemer die bereidt is om op een andere manier bezig te zijn met het verkopen van producten.

Sieger Koeman, een van onze klanten, werd geintervieuwd door het NRC. Sieger heeft de stap naar internet ondernemer daadwerkelijk gezet en begon een aantal jaren geleden met een fruitmand shop DeGroeneTas. Wij hebben zijn website onder handen genomen en deze zo ingericht dat de site optimaal vindbaar is door Google. Iedereen die op zoek is naar een fruitmand, kan de website van Sieger vinden. DeGroeneTas is nu een bloeiend bedrijf. Wij zijn trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit succes!

Wie online producten verkoopt, moet vindbaar zijn. Een website die hoog in de zoekresulaten van Google staat is als een winkel op een toplocatie. Eentje die verkoopt!

Over de schrijver: Wouter Blom

Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.

Reacties

Top resources

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Online marketing gallery

Bekijk de gratis afbeeldingen >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Alle whiteboard Fridays

24 interviews >

Create a Review Link

Google Review Link Generator >

SERP optimaliseren

Google Snippet Optimizer >

Stramark levert verschillende Online Marketing Bureau diensten:

Lees meer over waar we goed in zijn:
Online Marketing
Zoekmachine Marketing
Zoekmachine Adverteren
Zoekmachine Optimalisatie
Hoog in Google
Seo Copywriting
Linkbuilding
Content Marketing
Social Media Marketing
Remarketing
Wat is SEO?
SEO Bureau
Google Ads uitbesteden
Gratis Google Ads Scan

Call Now Button