Internet Marketing no image

Geschreven op 29 Sep , 2009 | Door Wouter Blom

0

Zoekmachine marketing in fruitmanden markt

Zoekmachine marketing in fruitmanden markt

De groei van het web is niet meer te stuiten. In de tijd dat de economische crisis overal angst inzaait, gaat de online sector gewoon vrolijk door. ‘Zeker nu’ is het magische woord. Zo is het ‘zeker nu’ nu het juiste moment om producten online te verkopen. Door goed gebruik te maken van online mogelijkheden kunnen er door het MKB kansen worden gecreeerd.

Elke ondernemer die nog niet online bezig is zou zich dus achter de oren moeten krabben. Wie nu niet op de internet-trein springt is straks misschien te laat. De economische crisis biedt kansen voor een ondernemer die bereidt is om op een andere manier bezig te zijn met het verkopen van producten.

Sieger Koeman, een van onze klanten, werd geintervieuwd door het NRC. Sieger heeft de stap naar internet ondernemer daadwerkelijk gezet en begon een aantal jaren geleden met een fruitmand shop DeGroeneTas. Wij hebben zijn website onder handen genomen en deze zo ingericht dat de site optimaal vindbaar is door Google. Iedereen die op zoek is naar een fruitmand, kan de website van Sieger vinden. DeGroeneTas is nu een bloeiend bedrijf. Wij zijn trots dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan dit succes!

Wie online producten verkoopt, moet vindbaar zijn. Een website die hoog in de zoekresulaten van Google staat is als een winkel op een toplocatie. Eentje die verkoopt!

Tags: , , , , ,


Over de schrijver

Wouter Blom Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.Terug naar boven ↑

Shares