Google Algoritme optimalisatie

Het principe is natuurlijk dat als er een goede website is met goede content in een technisch goede website dat je bovenaan staat in google. Het uitvinden wat “goed” is, is de uitdaging waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Het google algoritme wordt continue geoptimaliseerd. Dit is iets om rekening mee te houden als adviesbureau. Het is niet mogelijk om te zeggen: zo kom je op de eerste plek. Er moet continue gekeken worden of het NOG beter kan.

Hieronder een kort filmpje over hoe de programmeurs van google elke dag bezig zijn om het google algoritme te optimaliseren.

 

Het is elke dag onze uitdaging om tegen lage kosten te zorgen dat onze klanten hoog in google staan door ons begrip van het algoritme steeds verder te optimaliseren.

 

Over de schrijver: Wouter Blom

Online/SEO/SEA/business/strategie Consultant – Eigenaar Stramark - Focus op Resultaat Online voor grote en kleine merken | Google Premier Partner | GTD, SEM, SEA, SEO, Adwords, Facebook, Linkedin,Twitter, Display, Remarketing & More.

Reacties

Top resources

Online marketing gallery

Bekijk de gratis afbeeldingen >

Online marketing plan

Waardevolle eerste stappen >

Alle whiteboard Fridays

24 interviews >

Internet Marketing Model

48 termen uitgelegd >

Stramark levert verschillende Online Marketing Bureau diensten. Wilt u hoog in Google? Naast zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie leveren wij:

SEO Copywriting
Linkbuilding
Zoekmachine Adverteren
Google Ads Certified Partner
Google Adwords Workshop
Search Engine Marketing Agency

Call Now Button