Google Marketing

Met Google Marketing hoeft niet perse een keuze te maken tussen zoekmachine optimalisatie (Google optimalisatie) en zoekmachine marketing (Google Adverteren). Juist een combinatie van deze twee middelen zorgt vaak voor een flinke stijging van uw bezoekersaantallen en uw omzet. Als u meer wilt weten over de manieren waarop u via Google marketing kunt bedrijven, dan helpt bureau Stramark u hier graag bij. Wij zijn de specialist die samen met u en uw websitebouwer werkt aan een structureel plan voor Google marketing. Dat werkt!

Effectieve en betaalbare Google marketing

Het mooie van Google Adwords is dat u precies kunt bepalen op welke woorden mensen moeten zoeken voordat ze uw advertentie te zien krijgen. Daardoor is het een heel gerichte vorm van online marketing. Bovendien bent u zelf de baas over uw advertentiebudget. U kunt eenvoudig het maximale bedrag aangeven dat u wilt besteden aan Google marketing. Doordat u veel relevante nieuwe bezoekers naar uw website trekt is het een kosteneffectieve manier om het rendement van uw website te verhogen. Wij helpen u graag met het opzetten en beheren van effectieve, betaalbare online Adwords advertentiecampagne. De verhoging van uw omzet en conversie is ons uitgangspunt. Om dat te bereiken overleggen we continu met u en met uw websitebouwer.

Hoe Stramark voor u te werk gaat:

  • Wij bepalen relevante zoekwoorden voor uw website en zorgen ervoor dat uw Adwords advertenties alleen bij deze zoekopdrachten getoond worden.
  • Wij houden uw Google marketingcampagne nauwlettend in de gaten en passen op basis daarvan de lijst met keywords aan voor een beter resultaat (keyword optimalisatie).
  • Voor nog meer efficiëntie voegen we ook zogenaamde “negatieve zoekwoorden” toe.
  • We maken de teksten van advertenties gaandeweg steeds beter.

U ziet het: we doen er alles aan om zo veel mogelijk rendement uit uw investering te halen!
Maandelijkse analyse en proactief beheer

Natuurlijk wilt u precies weten wat de effecten van adverteren in google zijn voor uw website. Zijn er meer downloads zichtbaar van een brochure? Zijn er meer artikelen verkocht in uw webshop? Of is het aantal offerteaanvragen omhoog geschoten? U kunt zelf uiterst nauwkeurig het effect van uw Google Advertenties meten. Wij zorgen ervoor dat u uw campagnedoelstellingen behaalt tegen zo laag mogelijke kosten. Telkens zoeken we naar nieuwe manieren om uw campagne te optimaliseren. U krijgt van ons een maandelijkse analyse van uw Adwords campagne en uw Google Analytics webstatistieken. Daarnaast beheren we uw google advertenties natuurlijk proactief. Onze experts nemen regelmatig contact met u op om nieuwe ideeën door te spreken en te implementeren.

3 redenen om voor Google marketing bureau Stramark te kiezen:

  • Een goede Google Advertentie campagne opzetten en beheren is een vak. Wij doen het effectief en efficiënt voor u dankzij onze jarenlange ervaring.
  • Wij werken niet alleen samen met u, maar ook met uw websitebouwer om bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan uw site door te voeren voor optimaal resultaat.
  • Onze consultants zijn gecertificeerd “Google Adwords qualified professional”. Zij werken doelgericht, beschikken over gedegen technische kennis, zijn sterk analytisch en ervaren in het schrijven van effectieve advertentieteksten.
  • Regelmatig hebben we contact met Account specialisten van Google welke ons op de hoogte houden van tips en trics op het gebied van Google Adverteren

Neem contact op met Stramark voor een vrijblijvende ‘Adwords quick scan’ van uw huidige campagne. Wilt u beginnen met Google Adwords? Informeer dan bij ons of dat voor uw website een goede optie is.

Tags: google marketing campagne, google marketing optimalisatie, googlemarketing, Google Adverteren.

 

Ja, ik wil online adverteren en meer verkopen (klik hier)»


Back to Top ↑